Fiyat biraz yüksek geldi bana.Ama arac hoş duruyor.
Printable View
Fiyat biraz yüksek geldi bana.Ama arac hoş duruyor.
Evet fiyat yüksek ama gidip donanım arttırarak evo almak isteyen birinin aylarca bekleyeceğini düşünürsek arabanın alıcısı olur diye düşünüyorum. Baz donanımlarda bile bekliyorsun su anda...
Araç benim arkadaşlar, yurtdışına çıkma durumum var o yüzden satılığa çıkarttım. Tok satıcıyım, satılmazsa aile fertlerinden birisi kullanır, Türkiye'ye dönünce tekrar binerim, satılırsa da umarım aracın hakkını veren birine gider ;)
Yaw ne cabuk? Yoksa arabadan mı sogudun?üzüldüm vallahi ama ne kadar istiyorsun?cevremizde arayanlar var .Yaw bi de senin su anda infoda multijet emotion yazıyor. evo yokmuydu sende?
İlanı ben kendim verdim. Sahibindendeki ilan benim. İlanda yazan fiyatı düşünüyorum, Spor paketi gelirken ucuza gelir sandık fabrika pahalıya yaptı Türkiye'ye sürüm olmadığı için. Az bir zararla satarsam satarım. G.P'de ki gibi 13-14 milyar zarar etmeyeceğim bu araçta, satılırsa satılır, satılmazsa bine bine çürütürüm artık :)
.
Hayırlısı olsun. Şu 36bin lik ilan senin mi? Fatih İnan? Yukarıda resimlerini paylaştıgım ilan... Fiyat hakkında yorumlarımızı yazdık farkında olmadan :)
İnşallah satılır kardeşim, en tatlı evo seninki bu vallahi. İstersen jantlarına talip olabilirim ;)17 dimi onlar
araç gerçekten çok tatli fiyatta umarim anlaşirsiniz
Evocular bir arkadaşın sorduğu bir soru üzerine kafama takıldı, 1,3 multijet kullanan arkadaşlar motor kapağınız benim garajdaki resimdeki gibimi. ayrıca motor numaranız
199A9000XX şeklindemi yoksa 199A2000 Şeklindemi
Arkadaşlar evo51 nickli Ömer Özkan arkadaşımız brc taktırmış, genel sayfasında bir de konu açmış...Kendisinin izlenimlerini, montaj aşamaları, garanti kapsamı, tüketim ve çekiş/performans konularındaki yorumlarını dört gözle bekliyoruz.
aslında yanlış anlaşılmasın ama ayını teknik bazda üretilmesine rağmen yapılan facelift ve teknik iyileştirmeler ile evo puntodan bir gömlek üstün ve farklı bir kulvardır diye düşünüyorum. hatta fiatın sitesinde bile evo punto ayrımı var. ben bahsettiklerinizde bizimle ortak bir nokta bulamadığım için ekelemk istedim yanlış anlaşılmasın. hani bir çerkezle muhabbet edersin üçüncü bir kişi gelir bu kişi eğer çerkezse iki çerkez başlar laklağa sende oturur acaba benimle ilgilimi konuşuyorlar ya da neden bahsediyorlar diye kuruntuya kapılırsın dinlersin
Selam,
Evo mjet lere karter koruma yada motor altı koruma takılabiliyormu,bilgisi olan varmıdır.
Teşekkürler,
1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-
2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active -metalik Beyaz-s&s
3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
5- İlker ESENER - İstanbul - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
6- Hüseyin ARAS - İstanbul- 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Evo Yeşil-S&S
7- M.Kaan Gülüm- Ankara -1.3 Multijet Evo Dynamic - Beyaz
8- Emre Emre- İstanbul -1.3 Multijet Evo Active - Siyah
9- Sercan ÇELİK - Ankara - 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah - Assist Pack
10-Fatih Yüzbaşı - Ankara-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-Skydome-Ass.Pack-Blue&Me-Pop Kit-Saf.pack
11-evo eyoo - İstanbul-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic- Siyah
12-yolcu27--Gaziantep-- 1.4 Fire Evo Active Egzotik kırmızı- Start&Stop
13-Onurhan ÖZÇELİK - Ankara - 1.4 Multiair Dynamic Evo 105 Bg. - Beyaz - Star&Stop + Kit
14-Onur Gücüş -Ankara - 1.4 Multiair Dynamic Evo 105 Bg.-Granit Gri
15-Ömer ÖZKAN-NİĞDE-1.4 Fire DualogicEVO Dynamic- Pop Kit-Evo Grisi-Star&Stop
16-Ufuk Orhan -Mersin- 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah
17-Zafer COŞKUN -Osmaniye-1.4 Multiair Evo Dynamic-Evo Beyaz-AK-S&S
18-Özhan ŞENER-Tekirdağ-1.3 Multijet Evo Dynamic- Evo Metalik Beyaz
19-Bünyamin ÖTGEN - Gaziantep-1.3 Multijet EVO Dynamic+AK+PK EVO SİYAH
20-Hüseyin YAVUZ -İstanbul-1.3. Mjet Evo dynamic Start&Stop-PK-Evo Siyah
21-Şafak Çabuk - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Kırmızı
22-Umut Satı - İzmir - 1.4 Fire Active - Granit Gri
23-irfan şirin- mardin 1.3 Multijet EVO Dynamic+AK+PK EVO SİYAH
24-Yiğit Emre Şenolur - İstanbul - 1.3 Multijet EVO Dynamic + Safety Plus Kit SIYAH
25-Murat DEĞİRMENCİ - İstanbul - 1,3 Multijet Dynamic Start&Stop + SPK + AK + FK + TT - Metalik beyaz
26-Serkan Demirel-K.Maraş -1.3 multijet 75 hp dynamic+SPK+FK+Blue Mee-usb-navigasyon uyumu+opak beyaz
27-Zafer Yılmaz-istanbul-Evo Fire Dynamic 1.4 77 Bg.-siyah + Sky + Blue
28-Kadir Akbaş-izmir-Evo 1.3 multijet 75 hp dynamic-gri
29-Hamit PİRİ - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz
30-Onur Yılmazer-İzmir-Evo Multijet Dynamic 1.3 16V 75 Bg.-Siyah
31-Galip Öztürk-İstanbul-1.3 M.jet EVO Active-Granit Gri
32 - Oğuz Çetin - İstanbul - 1.4 Fire Dualogic Evo Active S&S- Metalik Beyaz
s.a. arkaaslar listye bende ekleyin bnde evoCuyum artık aranıza yni katıldım:)