24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Gp 1.3 Multijet 75 bg performans

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10/04/2009
    Yaş
    40
    Mesajlar
    1.037
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

    Standart

    performans derken beklentini netleştirmen gerek. 75 le 90 arasında öyle çok büyük fark yok. ama 90 lık değişken turbo olduğundan torku devir bandına daha dengeli dağıtılmıştr. Buda daha fazla esneklik sağlamaya yöneliktir.
    75 lik bana tatminkar bir performans sunuyor şimdi araç alıyor olsam 90 lığı tercih ederdim.
    75 alıp cip olayına girmeyi pek düşünme doğurudan 90 al daha rahat et. verdiğin parayı satarkende kazanırsın ama chipli araçların ikinci elde pek yüzüne bakılmaz. değer kaybı yaşarsın.

  2. #2
    çağatay bektaş
    stingraycacu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30/10/2008
    Mesajlar
    30
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

    Standart

    teşekkür ederim tavsiyeleriniz için illaki bgden ziyade turbo dizel veya benzinli araçlarda tork daha ön planda oluyor nitemik gücü yere aktarmakda iş bitiyo sonuç olarak ortalama 15 bg arada fark var 75 bg olanların şehir içinde 5 ileri şanzımanla daha aktif olabileceğini şehirler arası yollarda 6 ileri şanzımanın aktif olabileceğini aman aman bir farkın olmadını sölediler tabiki turbo dizel bu araçlarda tam gaz gitme sıkıştırma gibi bir ihtimalimiz herzaman olmaz ama benim teredüttüm jantlara meraklı biri olarak biraz ebatları büyüttümüz ve üstüne yolcu sayısı arttığı zaman çekişi nasıl olur düşüncesiydi ama yeni nesil turbo dizeller baya tatminkar anladım kadarıyla çok fazla abartmadımız zaman bi problem olacanı zannetmiyorum kısmetse gp nin tadına varmak istiyorum bakalım.

Benzer Konular

  1. 1.3 Multijet Kutu içi Performans Filtresi (Grandepunto dizel)
    oceans tarafından Satılık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21/11/2010, 22:35
  2. 1.3 multijet motor performans
    terazi12345 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 61
    Son Mesaj: 23/05/2010, 10:17
  3. Simota grande punto 1.3 multijet performans kabin içi filltre
    uLTRa GP tarafından Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 20/04/2009, 16:18
  4. 1.3 Multijet Kutu içi Performans Filtresi
    By_FRee tarafından Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 06/11/2008, 21:20
  5. Performans...!!!
    ERC tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 15/09/2007, 16:10

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Gp 1.3 Multijet 75 bg performans Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com