Olsun, sonuçta emotion hala forever ise bir sorun yok![]()
Tam rekor 2 sene olmus
![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Olsun, sonuçta emotion hala forever ise bir sorun yok![]()
Bağajda 12v çakmak prizi 6 airbag park sensörü bel şişirmeli sürücü koltugu ışıklı güneş siperlikleri aleminyum alaşımlı cantlar bir de 90 beygir emotion oluyor
Bunun dışıda dinamiklerde 75 bglik motor var ve yukarıda saydıgım özellikler bulunmuyor 6 airbag yerine 4 airbag konmuş
GP lere neden torpido ışığı koymazlar anlamam.
Aklımdakiler bunlar konu gerçekten hortlamış bende yazayım dedim![]()
Konu narkoz30 tarafından (28/03/2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.
Madem hortlamış konu ben de bişeyler yazayım. Benim ki dynamic, camlar kumandadan kapanabiliyor kapı kapatma tuluna basılı tutunca. Ha bide dynamicle emotion arasında ne fark var derseniz, kabak gibi para farkı var![]()
Emotionlarda el sıkışmasını önleyen sistem mevcutmu oto. camlarda? Ben geçen gün benimkinde kolumu kaptırdım, ya ben hastenelik olcaktım ya da camı kırcaktım arkadaş yetisti walla![]()
2009 Dynamiclerde arka camlar da elektrikli vede arka camlarada el sıkışması sensörü koymuşlar. Kötü olan esp asr paketi starjetten standart donanımdan almışlar. Emotionda dada cruise kontrol yağmur sensörü bagaj prizi gibi şeyleri stadarttan çıkarmışlar.
yani şöyle diyim. dynamic e , ASK (güvenlik paketi ) ile CPK (co pilot kit) taktırırsanız emotiondan daha full oluyor. Şu an sadece güvenlik paketi takılmış Dynamic ile paketsiz Emotion arasında sadece ön paneldeki o baklava izi gibi gibi desenin olmayısı, arka okuma lambalarının olmayışı , birde arka airbag.
Emotion da carbon ön panel yok.
sorduğum soruya kendim cevap vereyim;
https://www.banoto.com/puntodonanimtablo.html
Konu smartmavi tarafından (08/06/2010 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar emotion ve diynamic arasındaki farkları çoğu kişi bilmiyor gördüğümkadarıyla.bende 2006 model dynamic vardı sattım 2007 model emotion aldım dynamicte olamayan özellikleri yazıcam sadece. 6 eirbeg ,makyaj lambaları.ön kapılarda açılınca altında yanan lambalar arka koltukta 3 başlık arka camlar elektirikli kapı kolları iç nikelaj, iç koltuk döşemeleri daha kaliteli. asr skaydome cam tavan kumandadan tüm camları açıp kapatabilme, torpido daha kaliteli ve şık motordada farklılık var klima motoru daha farklı ön fren diskleri daha büyük her ikisinide değiştiğim için kanıtlanmıştır ses izolasyonu daha iyi inanın dynamic çok takırdıyordu emotionda bu sesler oldukça az sanki biri mercedes pir punto gibi bu farklar gerçektir bunu dynamic kullanıpta emotiona binerseniz anlarsınız. aradaki bir şahin parasıkadar farkı bence hakediyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri