toplamda gp ile 67.000 km. her geçen gün artıyor, tık yok :)
Printable View
toplamda gp ile 67.000 km. her geçen gün artıyor, tık yok :)
Şu anda 11 binde. Tatil dönüşü kısa süre için sigorta temassızlığından yolda hem de çok tehlikeli bir yerde kalmıştım.
ikinci puntom. ilkinde 54.000 km yaptım tık yoktu. bu yavrucak daha 18.000 de yine sıkıntım yok. gerçekten güzel araçlar. kıymetini bilelim.
52000 km deyim 47000 km de aldım 3-4 ay oldu fazla kullanma şansım olmasa da bir de lpg bağlattım üstüne üstlük daha tıkı yok bakalım iyişallah da olmaz önceki GP de 85000 km de alıp 106000 km ye kadar en ufak bir sorun olmadan kullanmıştım bu sanıım biraz da servise zamanında gitmekten kaynaklı.
42000 deyim 2 kere dağın başında kaldım bi kere şase kablosu yerinden çıkmış fiat yol yardım geldi.. ikinciside lpg nin beyniyle ilgili sorun varmış gecenin 2 sinde izmir manisa arasında kaldım bide filmlerden ve plakalardan ceza yedim polisden :@ lpg nin 24 saat yol yardım hizmeti vardı o gelip halletti
Maşallah yolda kalan olmamış nerdeyse :) nekadar sevindirici bir durum...
15000 km de her türlü arazi şartlarında kar buz çamur gittim.halen maşallah hiç bir sorun çıkarmadı.
2006 model, 40 000'deyim. Allah'a şükür hiç yolda kalmadım. İnşallah bundan sonra da kalmayız...
2009 model 17500 de.aldığımın ilk ayında duallogic yüzünden ist-göstepe kavşağında klmıştım.1.viteste zor bela küçükyalı birmota 1 saatte gittim.sağolsunlar ilgilenip halettiler.onun dışında tık demedi.zevkle kontak açıp kapatıyorum.hele dün akşam o yoğun karda en ufak zorluk çekmedim.herkese sorunsuz sürüşler.
Kesinlikle çok memnunum, dün gece bir kere daha ne kadar güzel bir otomobil olduğunu ispatladı.
Kış çok sert geçmeyecek, muhtemelen fazla da kullanmam diye kış lastiği almamıştım.
Ama dün gece lazım oldu kullanmak zorunda kaldım, gece saat 1, yollar donmuş ve üzerinde ince bir kar tabakası var, yani oldukça kaygan.
Kırmızı ışık yandı, yokuşta durduk. iyi ki önümdeki araba ile mesafe bırakmışım arada, yeşil yanınca öndeki araba kayarak üzerime gelmeye başladı, çarpmadan önce toparladı ve gitti.
Aynı yokuşta GP patinaj bile yapmadan kalktı.
Araç dualogic, kaygan yolda daha düşük tork ile ilerlesin diye ECO modunda kullanıyorum (düşük devir, yüksek vites ile gidiyor) , belki onun da etkisi vardır.
Mahalle arasına girdim, acaba gerçekten yol kaygan değilde ben mi boşuna tedirgin oluyorum diye denemek için 1. viteste gaza birden yüklendim ve tekerleklerin patinaj yaptığını duydum. Ancak araç kontrolden çıkmadı.
Sonra şansımı biraz daha zorlayıp yeniden gaza yüklendim ve hafifçe direksiyonu kırdım ve sanırım ASR devreye girdi (ABS devreye girince çıkan kütürtü sesine benzer bir ses geldi) ve yine araç kontrolden çıkmadı, direksiyonu kırdığım yere gitti ve yeniden yola doğru çevirince yine yola döndü.
Buradan acaba GP alsam mı diye düşünen ama City problemi nedeniyle tereddüt eden arkadaşlara sesleniyorum, hiç tereddüt etmeyin. GP beklediğimden çok daha iyi çıktı.
Aracım 2007 model, 38.000 km'deyim çok şükür hiç yolda kalmadım, umarım da kalmam. Gerçekten değeri bilinmesi gereken arabalar bunlar. GP'mi seviyorum :)
49binde alıp 71binde sattım .
araç yüzünden hiç yolda kalmadım.
lastik yüzünden 2 kere kaldım 1 kere ufacık taşta resmen yarıldı istepneyi takıp devam ettim, bir kerede vida girmiş opette farkettim tamir ettiler gecikmeli yola devam ettim.
davlumbaz parçalanınca durup onu sabitlemem gerekti.
onun dışında bi problem yok 30000km dir
İlk sahibinden aldığımda 55 bindeydi, bir aksilik yaşamadığını söylemişti. Şu an 64 bini geçti, ben de bir sorun yaşamadım.
13.000km de. Hiç çalışmamazlık etmedi, yolda da bırakmadı, yağ gibi akıyor yolda maşallah :)
2 kez yolda kaldım.
her ikisindede fiat acil yol yardımını aradım.
en yakın servisten 30 dk içinde görevliler geldi.
her ikisindede araç servise çekildi.
ilk problemimde 2-3 gün sonra aracım teslim edildi.
2. problemimde 1 saat içinde teslim edildi.
her iki sorunumda garanti kapsamında halledildi.
1. olayda, motor yağı ile, antifrizi birbirine karışmıştı.
araç hararet yapmıştı.
2. olayda fren kablosu kopmuş, fren taş gibi sertleşmişti.
aracımı ve servisleri seviyorum.
900 kmde daha Allaha şükür yolda bırakmadı:)
2007 mode 50.000 km deyım.Allaha cok sukur yolda kalmadım hemde yanlıs yola gırmemden dolayı yol olmayan daga tırmandım resmen ve 5 kısıydık ıcınde bagajda fulll.Gerı donme sansım yoktu yagmur sellerının yarıklarının arasından gece gece gıttım.Hayret ettıler traktor bıoıle zor cıkıyormus ama ben cıktımmmm
2006 model 19850 km de allaha şükür hiç yolda kalmadım bir sefer servise 10000 bakımı için gittim puntomu çok seviyorum.......:cool0000:
2006 model 47000 kmdeyiz
3 kez yolda kaldık Puntişim ile. İlk 2si yazılım güncellemesi ile çözüldü.
Diğeri ise pis yakıt ile ilgiliymiş. Serviste geçirilen 10 gün sonunda bir kaç kez temizleme ve carbon clear işleminden sonra düzeldi ve bir daha da bir sorunumuzda olmadı.