34ozkankurtuldu34, ABNEW, ahmetkarakaş, Alp, cann,femoli, KaGaN, M@GIC, muratokay, oki48
arkadaşlar bakalım arabalarımız bizi hiç üzmüşmü
herkes şimdiye kadar toplam km siyle beraber hiç yolda kalmışmı ve sebebi ile birlikte yazarsanız iyi bir istatistik çıkartabiliriz
ilk ben başlıyayım
2007 model actıve 77 bg
50,000 olmak üzere şimdiye kadar daha tık demedi
hiç yolda almadım allaha şükür
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
34ozkankurtuldu34, ABNEW, ahmetkarakaş, Alp, cann,femoli, KaGaN, M@GIC, muratokay, oki48
Allaha çok şükür benide hiç yolda bırakamdı kontağı çevirdim indim hep..Hiç yolda durmak nasip olmadıİşallah olmazda.. Gpmi seviyorum
![]()
36 binde,hiç kalmadım,hele hele dün aniden bastıran kardan sonra bütün arabalar yollarda kalmışken ben 10 cm karda yokuş vs ..eve gelebildikten sonra,arabam ve kar lastiklerim için "size verdiğim para sonuna kadar helal olsun"diye bağırıyordum arabanın içinde,passat vs yolda kalmış beklerken yanlarından geçip gitmekte acaip zevkli![]()
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
16000 km'de. Tabi ki yolda kalmadımHiç bir sorunum olmadı. Daha çalıştırırken bile iki defa denediğimi hatırlamıyorum
![]()
950 km yolda kalmadım![]()
bende 20000 km deyim.hiç yolda kalmadım gerçeken(maşallah)güzel araç.benim güzel puntom)
12.000 km de aracım. yolda kalmayı bırakın çok şükür daha hiçbir aksilik yaşamadım.
sertaç şimşek...
yıl 2006 puntomu teslim aldım 3 km sonra yolda kaldım....kurtarıcı ile kendi servisime getirdim4 ay sonra balayına giderken aynı puntom ile afyon da kaldım
![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Eee tezi sökük ilişkisi, şanssızlık böyle birşey demekki.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
38000 km de araç
bir kere akü bittiği için sabah çalışmamıştı araç
Allahtan Müslüm abi yetişti imdadıma
Bir kez dualogic sorunu yaşadım ama o bile yolda bırakmadıtelefonla destek aldım arabayı tekrar çalıştırdım, manuel vites değiştirerek servise kadar gidebildim ve 1 saatte sorun çözüldü.
Geçenlerde hanım kısa bir süre yolda kaldı; o zaman da akü zayıftı. Ben sonuna kadar kullanmak için değiştirmemiştim. Hanım farlar ve klima fanı açıkken 3-4 dakika koltuk dikiz aynası ayarı yapınca akü iyice zayıflamış ve marş almamıştı. Ben olsam kesinlikle böyle bişi olmazdı
2007 dizel dualogic. 10 aydır bende kesinlikle güveniyorum!
Abi sizinkilerin Km ne kadar azBiz bu salı aldık daha 2. el 106000 de 2007 model sahibini hiç yolda bırakmamış şuan da hiç bişey olmadı.
ilk kalışımda teslim öncesi bakımda bir yapılması gereken elektrik kontrolü yapılmamıştı...akü ile ilgili bir sorundu...ikincisi ise yolda giderken araç stop etmişti bunuda yazılım güncellemesi ile halletmiştik...ama yinede aracımı çok seviyordum..satarken duygulu anlar yaşamştım
hatta eşim ağlamıştı
![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Merhaba arkadaşlar araç 27000 km hiç sorun yaşamadım bugün çorludan işten istanbula dönerken yolun bu kadar zor olmasında ilk kez bu kadar zevk aldım fırtına tipi kar ne arasan var yolda kamyonlar falan kalanlar şükürki beni yolda bırakmadı her geçtigim arabada keyif aldım herkez sagdan sagdan giderken ben ful kaçtım o ortamdan ve şuan garajımda istiraaatte arabam on numara araçlar ben hiç sıkıntı yaşamadım ama bugün biri 22500 tl ye alıcı çıktı bakalım aracı görecek ve alıcı büyük bir ihtimalle satsammı satmasammı bilmiyorum kıyamıyorum gerçekten ilk arabamı sattıgımda garaj bomboş kalmış inanın çok kötü durumlar yaşamışdım 1 hafta uyku tutmadı taki Grande Puntomu alana kadar 3 hafta sonrada aracıma kavuştum puntoma saygılar araçlarımızın degerini bilelim ve piyasayıda komik rakamlarla düşürmeyelim saygılar herkeze EYLEMLERİM devam edecek...![]()
şu anda 79.500 sanırım öyle bir rakam.
50 bin civarında ekzantirik mili pozisyon sensörü arızası ile tekleyerek servise gittim.
onun dışında bir sorun olmadı araç nedenli yolda kalmadım , 3-4 defa lastik patlattım onların sebebi araç değil tabi.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Bende otomobilimde gereken kontrollerin yapılacağı söylenerek 1 gün sonra verilmesine rağmen akünün kontrol edilmemesine bağlı olarak 3. günümde nişanlımın evinin önünde kalarak rezil olmuştum 0 km aracımla.5. günümdede akümde problem olmadığı söylendiği halde bu sefer evimin önünde kalarak bu seferde mahalleye rezil olmuştum.Ama o gün benim çağrı merkezine bağırmam suretiyle aküm değiştide artık bir problemim yok allaha şükür
7000km tık demedi daha demezde inşallah![]()
8000 km, bırak yolda kalmayı soğuk havalarda bile hiç tık demeden tek kontakta çalışıyor. 1 hafta - 10 gün kadar binmediğim bir zamanda bile ikiletmeden çalıştı.
Hiç 1 saniyeden den fazla marşa basmak zorunda kalmadım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri