Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben fiyat ve kalite olarak kıyaslamadım başka üründe belirtmedim,
kullandığınız ürünlerin hiçbirinin kalibrasyonu yapılmamıştır, biraz araştırırsanız endüstriyel olarak bu işlerle uğraşanların basınç ölçümlerini ne ile gerçekleştirdiklerini görürsünüz.
Bu ürünler aksesuar firmalarının görsellikle ilgili raflarında satılır, görevi ölçüm yapmaktan çok görsellik sağlamaktır.

Birazda sen açıklama yap bakalım ertuğnun ölçümleri neye göre doğruymuş ?
Bu kadar kendinizden eminseniz dava açın mesela epeyce tazminat alabilirsiniz. Amerikada pakette sıcaktır yazmağı halde eli yanan ve yüklüce para kazanan oldu vakti zamanında.
hks, defi bu tarz saatler yada ertuğunki gibi saatler girin bakın doğru ölçüm yaptığı iddia edilen bunun içinde garanti verilen cihazlardır. Bu cihazlar piyasaya çıkıyorsa eğer doğruluğu kanıtlanmak zorunda olan değerlerdir. siizn dediğiniz şekilde bakarsak olaya hiçbir şeye inanmamız gerekmektedir.
Sizin yaptığınız açıklama tamamen görüşünüzden ibaret ben kanıt tarzı bişey göremedim açıkcası. Benim düşüncem ise söylediklerimden ibarettir. Bence yanlış düşünüyorsunuz doğru olabilir kesin yanlıştır bilmemne deyip kestirip atmıyorum ancak bana göre fazlaca güvensiz bir bakış açısı.