bilgisi olan arkdaşlar paylaşırlarsa sevinirim ,yok illa kardeşim hangi kartı kullanıyorsanız girin sitesine bakın dersenizde anlayışla karşılarım![]()
arkadaşlar, MTV ödeme zamanı yine geldi
ee bunu illa ki ödeyeceğiz, ama şöle biraz baktım bankalar farklı promosyonlar hazırlamış;
"ödemeyi bizim banka kartıyla yaparsanız, ....... da size % 30 indirim" gibi
benim detaylı incelemeye vaktim olmadı;
fikirlerinizi merak ediyorum, sizin tercihiniz ne oldu ...
cevaplarınızı bekliyorum
bilgisi olan arkdaşlar paylaşırlarsa sevinirim ,yok illa kardeşim hangi kartı kullanıyorsanız girin sitesine bakın dersenizde anlayışla karşılarım![]()
Ben finansbank ile ödeyeceğim. 4 taksit+ziebart tan indirimli boya koruma ile ücretsiz ozonlama hediyesi var.
Ben Worldcard ile 3 taksit olarak yatırdım yanında navigasyon cihazı %40 indirimli ama navigasyon almayacağım muhtemelen.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
fortis word 18 aya kadar bölüyor.
Gezgin Gp.
Ben de worde 3 taksit şeklinde ödemeyi düşünüyorum ama şu muayenede biliyorsunuz genelde bie iki taksit ödenmedi diye görünür hepBilgisayar çıktısı alsak ve bunu saklasak yeterli olur mu sizce?
Ya Bonus ile Maximum dan haberi olan var mı? arkadaşlar sitelerinde bir şey bulamadım
Kart la ödemeyi nereye ve taksitlendirmeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar.
Eski nick: dileksu
daha oncede acılmıstı bu konusanırımama soyle diyim halkbank advantage de 100 liralıkta akaryakıt alırsan 10 lira veriyor
))
Garanti Bonus için,
https://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_313.html?gbid2=31950
https://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx
İki tane var. Acaba hangisinden faydalanıyoruz
Hesap kesim tarihinden sonra ödeme yapıcam o zaman görürüz artık.
Bide SONAX İç Temizlik uygulamasını daha önce yaptıran oldu mu nasıldır değer mi acaba.
260 + KDV yazıyor sanırım TL dir.
214,76 KDV dahil oluyor indirimle
2006 Grande Punto 1.3 Multijet 90Bg 6ileri 195/55 R16 + (SP) Hi-fi Ses -> 26 EsEs
ben vakıfbank internet şubesinden MTV ocak taksidini tek seferde ödedim, herhangi bi kampanya da yoktu![]()
böle şeyler buldum nette, başka duyduğunuz varsa değerlendirelim
-bonus Card ile yapanlara 10 TL Garanti OGS Bakiyesi hediye
-cardfinans: 4 taksit ve ziebart indirimi(ZİEBART ÜCRETSİZ OZONLOMA ÜSTÜNE %30 BOYA KORUMA)
-worldcard: 3 taksit ve naviking indirimi %40
-bonus: 2 taksit ve sonax indirimi
-halkcard: ödeme sonrası 100tl akaryakıt alımına 10tl nakitpuan
-asyacard: 3 taksit
-şekerbank bonus: carwax indirimi
-maximum: zorunlu tarfik sigortsında %10 maxi puan hediye
-teb bonus 4 taksit
Arkadaşlar, ben bugün vakıfbank word kartı ile mtv ni ödedim.Bana gelen mailde (vakıfbanktan) ödeme için öncellikle get7/24 şifresi almam gerektiği yazıyordu.Bankayı aradım ve 6 haneli şifreyi aldım.Sonra bu şifreyi vakıfbankın kredi kartları ile ilgili sayfasının alt kısmında get7/24 sembolüne tıklanarak açılacak sayfaya kart numarası ile beraber girdim ve yeni bir şifre oluşturdum.Sonrasında ise internet vergi dairesinin sayfasına girdim:
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Burada gereken bilgileri girdikten sonra bankada oluşturduğum şifreyi açılan ekstra pencereye girerek ödemeyi gerçekleştirdim 3 taksitte.Umarım başarılı olmuşumdur
Şu şifre denen olay sanıyorum yeni bir güvenlik olayı.İnternetten alışveriş ve ödeme yaparken ilgili site bankamıza bağlanarak oluşturduğumuz şifreyi istiyor ve anahtar kelimeyi (banka sayfasında şifre değiştirirken biz oluşturuyoruz) görüyoruz.Böylece sanal ortamda ekstra güvenlik sağlanmış oluyor,
Umarım anlatabilmişimdir![]()
Bakın bir yanlış anlama var. Verginizi taksitle ödemiyorsunuz. Kredi kartınızdan peşin peşin nakit avans olarak ödeniyor. Taksiti nakit avans faizi uygulayarak kredi kartınız yapıyor. Bilgileri iyi okuyun. Devlet alacağı vergiyi taksitlendirmez. Kampanyalar kartların nakit avans kampanyası.
Gezgin Gp.
Bonusun %30 sonax iç temizlik + bedava ozonlama kampnyası var. bir de ziebartın finansbankta aynı kampanyası var.
detaylı içtemizlik ne kadar gereklidir bir işe yarar mı 210 TL vermeye değer mi diye düşüncelerim olduğundan kararsızım ve şu an ödeme de yapmadım.
Yani şimdi karttan böldükleri zaman faizinide mi ödeyeceğiz nasıl iş bu ya![]()
Card finans ile ödedim, faizsiz olarak dörde bölündü ekstreye yansıdı faiz ücreti yok. Ziebarttan Cumartesi gün ozonlamayı da yaptırdım. 20-25 dakika kadar arabanın içerisinde bir cihaz çalıştırıyorlar, sonra aracı biraz havalandırıyorsunuz. İşlem kampanya içerisi ücretsiz yapıldı. Herkese saygılarımla.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri