Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: MTV ödemesi

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Ykb ve garanti için konuşuyorum.Bankaların yapmış olduğu bir kampanya ekstreye faiz yansımadı..Belki banka devlete farklı şekilde ödüyordur onu bilemicem..Ama faiz falan alınmadı...

H.Raman Selçuk
    testo19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 RMA 49
    Edilen teşekkür: 23

valla ben geçen sene finanstan 3 taksitle ödedim hiç faiz vermedim tam 314 tl çekildi karttan 104.7 - 104.65 - 104.65 olarak

irfan öz
    taipen71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

Bende biraz önce world ile ödedim faiz yok 3 taksite böldüler 404 tl 202 birinci taksit 67.3 tl hatta mesaj geldi taksit istemesseniz 444 lü numara vermiş arayın diye

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı taipen71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende biraz önce world ile ödedim faiz yok 3 taksite böldüler 404 tl 202 birinci taksit 67.3 tl hatta mesaj geldi taksit istemesseniz 444 lü numara vermiş arayın diye
    Ben de aynı şekilde ödedim ama mesaj gelmedi.Siz yatırdıktan hemen sonra mı mesaj geldi?

irfan öz
    taipen71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de aynı şekilde ödedim ama mesaj gelmedi.Siz yatırdıktan hemen sonra mı mesaj geldi?
    Evet yatırdıktan hemen sonra mesaj geldi taksit istemiyorsanız 444 lü teli arayın diye

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TOLGA TACALOGLU
    Ulş.Er silentscream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Plaka
    FJ 7600
    Edilen teşekkür: 187

Mesaj gelmedi ama az önce net üzerinden kart hesabıma baktım taksitli olarak işlem yapılmış.Nakit Avans demiyor.3 taksitle taksitlenecek diyor ve faiz yok..( WorldCard )

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı taipen71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet yatırdıktan hemen sonra mesaj geldi taksit istemiyorsanız 444 lü teli arayın diye
    Anladım teşekkürler, bana mesaj yollamadıklarına göre taksit istediğimi anlamışlar galiba

Coşkun Çömlekçi
    gadget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 46

nakit avans olarak çekmemeleri güzelmiş, bi de kampanya içeriklerine baktım indirimler zaten bana biraz uydurma gibi geldi yani zaten pazarlıkla alınabilcek indirimler, sigorta yaptırırken %10 puan deseniz şimdi şubeden yapmak gerekiyo diyolar, onda da kendi sigortalarını satmaya çalışcaklar.. ben de finansbanktan yapıcam, hem ozonlamayı başka bir şart olmadan (yani ekstra temizlik yada başka bi uygulama yaptırmış olmak gibi bi şart yok sanırım) yapıyorlar, hiç yoktan denemiş oluruz...

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı gadget Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nakit avans olarak çekmemeleri güzelmiş, bi de kampanya içeriklerine baktım indirimler zaten bana biraz uydurma gibi geldi yani zaten pazarlıkla alınabilcek indirimler, sigorta yaptırırken %10 puan deseniz şimdi şubeden yapmak gerekiyo diyolar, onda da kendi sigortalarını satmaya çalışcaklar.. ben de finansbanktan yapıcam, hem ozonlamayı başka bir şart olmadan (yani ekstra temizlik yada başka bi uygulama yaptırmış olmak gibi bi şart yok sanırım) yapıyorlar, hiç yoktan denemiş oluruz...
    Coşkun, zaten faiziyle 3 bölüyoruz demeleri saçma olurdu.Çünkü zaten istersek 10 taksitle bile ödeyebiliriz o zaman.Yani kredi kartının minimum miktarını yatırırsak o zaman faiziyle 10 bölünmüş oluyor mtv,

Diğer bankaların uygulamasını ya da hediyelerini bilemiyorum tabi..

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

Alıntı keykavus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Card finans ile ödedim, faizsiz olarak dörde bölündü ekstreye yansıdı faiz ücreti yok. Ziebarttan Cumartesi gün ozonlamayı da yaptırdım. 20-25 dakika kadar arabanın içerisinde bir cihaz çalıştırıyorlar, sonra aracı biraz havalandırıyorsunuz. İşlem kampanya içerisi ücretsiz yapıldı. Herkese saygılarımla.
    hocam internet siteside direk hesabımdan alıyor parayı karttan nası odeniyor?
    gücü tecrübe kontrol eder...

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam internet siteside direk hesabımdan alıyor parayı karttan nası odeniyor?
    gib.gov.tr den ödiyebilirsin.Birde hangi bankayla çalışıyorsan onun internet şubesinden ödiyebilirsin..Eğer şirketsen anlaşman varsa otomatik ödeme direk hesabından çekerler parayı...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

Alıntı gadget Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle şeyler buldum nette, başka duyduğunuz varsa değerlendirelim

-maximum: zorunlu tarfik sigortsında %10 maxi puan hediye
    Bende ziraat maximum kart var..şimdi ödemeyi taksitsiz, fakat trafik sigortasında % 10 maxi puan nedir.. trafik sigortam 196.00 tl diyelim bunun % 10 indirimimi var..açıklarmısınız.

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Hayır.Trafik sigortanız yine ogünkü değeri çıkıcaktır.Trafik sigortasının tutarının %10nu kartınıza maxipuan olarak ekliceklerdir..

196 lira çıktıysa eğer 19,60 TL maxi puan yüklicekler kartınıza.

Sercan Çelik
    Evo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06EVA03
    Edilen teşekkür: 73

Ben geçen hafta başı Bonusdan ödedim 2ye böldüler faiz yansımadı onun dışında ekstra bi kampanya yoktu ben yatırırken %30 sonax indirimi kaçtı mı şimdi yani

Kampanya sadece garantinin kendi internet şubesinden yapılınca geçerliymiş
    Konu Evo1 tarafından (20/01/2010 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Evet o kampanyalar internet şubelerinden yapılan tahsilatlarda geçerli oluyo Bankaların yapmış olduğu bir kampanya olduğu için kendi internet şubesinden yapılmasına izin verio Bu arada Sercan garanti banaksı müşteri temsilcilerini arayıp bir sor istersen.İndirimin boştan yere kaçmasın..

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ALİ ASLAN
    sancak26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 207

elimde kalan son nakit parayla 324 tl gittim ziraat bankasından yatırdım. depoya benzin alırım karttan. devletin parasını nakit ödeyeyimde nolur nolmaz diye. herdaim eli cebimizde zaten devlet babanın.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Coşkun Çömlekçi
    gadget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 46

ben finansbanktan ödedim bugün,
    bankanın internet sitesine girdim, ordan yönlendirici bi sayfa çıktı hesaptan ödemek için internet şubesinden devam edin (hesaptan öderseniz tek çekim oluyor), kredi kartından ödemek(taksitli) için gib.gov.tr ye tıklayın yazıyordu ben de linke tıkladım yönlendirdi, bilgileri girdim gib.gov.tr den sonra bankaya yönlendirdi site, şifre işlemini hallettim ve ödendi ekranı çıktı, çıkan ödendi belgesini bilgisayarıma kaydettim(zaten indirim ve ozonlama için bu belge de gerekiyormuş öle yazıyodu)...

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

ben vergi yatırmıyorum...yaza iki taksidini birden yatırırım. her sene öyle yapıyorum. 6 ay para cebimde durunca gelen faiz 15-20 lira birşey oluyor. valla 243 milyonu bir anda vermektense 20 milyon fazla ödeyip 6 ay sonra yatırmak daha mantıklı geliyor bana. Ayda 3-4 milyon faiz geliyor ki bu da zaten bir sigara parası bile etmez...
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Sercan Çelik
    Evo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06EVA03
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet o kampanyalar internet şubelerinden yapılan tahsilatlarda geçerli oluyo Bankaların yapmış olduğu bir kampanya olduğu için kendi internet şubesinden yapılmasına izin verio Bu arada Sercan garanti banaksı müşteri temsilcilerini arayıp bir sor istersen.İndirimin boştan yere kaçmasın..
    Benim de aklıma geldi yarın bi şansımı deneyim teşekkürler

Şansımı deneyim dedim olmadı kabul etmediler sağlık olsun hazirana artık
    Konu Evo1 tarafından (21/01/2010 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

kredi kartıyla gib.gov.tr den ödedikten sora bankayı aradım. otomatık olrak biz taksitlendirecez dediler. finans bank. ziebarttan hediye ve indirim veriyormus.
    gücü tecrübe kontrol eder...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon