ben gordum var bır tane antalya kemerde valla :D
Printable View
Puntom granit gri ama 2009 fun araç alabilirsem beyaz alacam..
New orleans mavisi almadığım için pişmanım---alternatifi titanyum veya granit gridir bana göre...
siyah çok dikkat çekiyor ve güzel duruyor bence siyah :)
sıyah cok guzel duruyor ama kırı, cızıgı hemen bellı edıyor.sıyah rengın bakımı cok zordur.beyaz olabılır yada granıt grı :D kırı felan hıc bellı etmıyor.guneste tuhaf tuhaf renk degıstırıyor.goren arkadaslar bazen dıyor senın arabanın rengı mavımı felan :D
yağmur grisi yakışır mı puntoya?
beyaz, beyaz, yine beyaz.. Hatta bembeyaz..
arkadaşlar dediğiniz turuncu renk aracın katalogunda yok.arac rengi seçmem gerekiyor.
ferrari olmadığı sürece benim için kırmızının bir çekiciliği yok... beyaz olsun sade olsun... EMOTİON olsun :D
benim gibi arabayı uzun süre yıkıyamayanlar için ideal olan titanyum grisi bana göre harika ama puntişlerin gerçekten her rengi güzel
beyaz + skydome :cool:
benimki vals mavisi bir önceki arabam kırmızı olduğu için ve arabamı sık sık yıkayamadığım için bu rengi seçtim ama hala kırmızı gördükçe içim gidiyor
Kırmızı Olsun 3 Kuruş fazla olsun derler ya :)
Vals mavi de güzel duruyor punto da..... (bknz.resim 1-a)
Grande Puntoun genel anlamda tipi hoşuma gittiği için her rengi yakıştırıyorum amaaa kırmızı bambaşka birşey bence, inanılmaz iddialı ve spor bir görüntü veriyor.
New orLeans mavi+Full siyah film+cam çıtası+çelik jant bence daha yakışıklısı yok :) çok diri sportif duruyor
Eğer araç yıkatma veya yıkama ile aranız iyi değilse Arizona Beji derim. Kesinlikle kir, toz, pislik görünmüyor. Gerçi benim arabam her daim temiz Sonax sağolsun ;)