profilinde senin araç bolero kırmızısı görünüyor ama :confused:
Printable View
Hmm Demekkİ Buradan Su Cikiyor Sİyah Tİtanyum Grİsİ Ve Kirmizi En Cok Tutulan Oylemİ
Güncel...
mango turuncu yazamayıp diğer yazmak içimi burktu ama olsun tek renk istemiştim mango turuncu o da oldu hem içi hemde dışı çok güzeel ben çok beğenerek biniyorum
bu benim sıfır aldığım 2. siyah arabam.
ikinci eli düşer laflarına falan inanmamanızı tavsiye ederim. bunlar yamyam galericilerin lafları hep. araba zevki olan bi çok kişi siyah araba arıyo ikinci elde. özellile g.punto gibi tasarım zevki olan bi otomobilde siyah renginde meraklısı çoktur.
İstediğimde aldığımda titanyum grisi.. :)
bu rengi çok istiyordum ve allah yüzüme güldü ve tam istediğim özelliklerde ve renk te gp mi aldım
benim istediğim renk neworleans maviydi ama stokta olmadığı için titanyum griyi tercih ettim...
STARJET EMOTİON TİTANYUM...
Israrla New Orleans mavisi istedim. İyi ki de bu rengi seçmişim çok hoş bence.
Walla ben vals mavisini çekinerek almıştım ama çok memnunum. Eh içide mavi döşeme olunca daha bi güzel oluyor. Herkes çok beğeniyor walla....
bence egzotik kırmızı ve siyah ;)
new orleans maviside hiç beğenmediğim :)
nedense hiç beğenmiyorum..
tabi herkesin görüşü farklıdır, beğenene saygı duyarım ;)
bolero kırmızı bence...
www.grandepunto.com.tr sayfasındaki renklere bakarsak bolero kırmızısı çok şık duruyor.aracımı alırken de bu renkte karar kılmıştım ancak bayide bu rengi dünya gözüyle görünce bordodan çok da farklı olmadığını gördüm ve granit grisine karar verdim,tavsiye ederim granit grisi çok şık duruyor....
evt granit griside güzel
En çok istediğim new orleanstı,öyle de oldu.Hiç istemediğim griydi.Ama şimdi beğeniyorum.
Keşke dediğimde turuncu oldu :(
kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım ;)
turuncu deyince millet farklı algılıyor
tek renk istedim turuncu o da oldu başka hiçbir renk istemedim hayatımın her noktasında siyah benim için ayrı bir önem taşır fakat bu arabada tek renk turuncu bilmem içimden bu renk geçti ve de oldu artık üretilmiyo olması da ayrı güzel :D
ben katalogta hiç beğenmemiştim mango turuncusunu. ama yakından gördüm bayıldım ya süper
güle güle kullan
teşekkürler :)
artık katalogda da göremeyeceksiniz
son alanlardan biriyim
uzaktan aşırı derecede egzotik kırmızıya benzesede yakından çok farklı hele içide turuncu ki binen herkesin çok hoşuna gidiyor
turuncu bir arabadan siyahlara bürünmüş bir rocker olarak çıkmak ise çok kötü :)
millet garip garip bakıyor
anlıyorum matrox :)
ben görünce bayıldım ya turuncuya, acayip hoşuma gitti. siyah çok beğeniyodum zaten. ama benim gönlümde hep kırmızı vardı ve egzotik kırmızı oldu :)