hangi renkler arasında kaldın tabi bu tamamen zevkine kalmıs mesela onemlı soru arabanı cok yıkar mısın ? :)
Printable View
hangi renkler arasında kaldın tabi bu tamamen zevkine kalmıs mesela onemlı soru arabanı cok yıkar mısın ? :)
bana mı sordun Bgrays? egzotik kırmızı,rock siyah,new orleans mavi.arabayı kirlenince yıkarım:)yani sık sık zira kapalı oto parkım yok ;).şimdiki arabam kırmızı.
Allah Allah e ee renk konusunu konuşuyoruz???
ewt sana sordum8O bana sorarsan sık yıkamıyosan titanyum giri ya da vals mavisi gibi acık ton renkler dusunebılırsın mavıyı sevıyosan vals mavısı de aklında olsun sıyahın ve koyu renklerın bakımı zor oluyo .. kırmızının gene bı nebze daha kolay bakımı
ok. sadece oylama içinse kusura bakmayın arkadaşlar!
evet arkadaşım çok haklısın
siyah olunca sürekli yıkaman gerekecek yıkamalara çok dikkat etmen lazım çok çabuk çizebilirsin ve siyah olduğu için çok göze batacaktır
en ufak bir çizik bile canını çok sıkabilir
eger çok yıkamak gibi bir lüksün yoksa ve titizsen koyu renklerden biraz uzak durmak gerekiyor
granit gri,vals mavi,titanyum gri bu ko nuda en başarılı renkler
Titanyum dan başkasını tanımam abicim :icon_cool:
arkadaşlar uyarılarınız için tşk.ederim..ancak bu sayfa oylama içinmiş..
arkadaşlar beyaz da GP çok yakışıyor. Bir gelin gibi duruyor. Beyaz GP görünce kendi arabamdan soğuyorum
nerde görsem durup onu izliyorum. Ben beyazı tek geçerim
Herkes gonlunde yatan rengi soylemis ama bence renk aldığınız punto nun modeliylede ilgili. Eğer active alıyorsanız, yan aynalar ve kapı kollarının siyah olması gri ve siyahı rengi ön plana çıkartıyor, diğer renklerde eksi puan olarak gözüküyor. Ama dynamic alıyorsanız bencede en guzel renk egzotik kırmızı ve new orleans mavisi.
mango turuncusu olan ilk kişi benim galiba...warya tek kelime ile süper
cuma günü yıkadım. ertesi gün yağmur yağdı. şu an sanki 1 haftadır yıkanmıyomuş gibi. ama yine de siyah :D
granıt gri tek geçerım
bizimki bolero kırmızı.araç temiz olduğunda süper görünüyor.ama çok çabuk kirleniyor dahası kiri çok belli ediyor.kullanım olarak en ideal renkler beyaz ve gri fakat iş görüntüye geldiğinde benim favorim siyah ve kırmızı.