Bu arada Profil ayarLarına renk seçenegini de ekLedim. DiLeyen arkadaşLar renkLerini seçebiLirLer.
KontroL PaneLi >> ProfiL AyarLarınız >> Oto Rengi
Buradan işaretLeme yapabiLirsiniz.
Printable View
Bu arada Profil ayarLarına renk seçenegini de ekLedim. DiLeyen arkadaşLar renkLerini seçebiLirLer.
KontroL PaneLi >> ProfiL AyarLarınız >> Oto Rengi
Buradan işaretLeme yapabiLirsiniz.
güncel..
arabayı alırken bide yesil renk war yaprak yesili stokta demislerdi kırmızıyı secmistim ..
eski arabam yesil oldugu icin istememistim ..
resmini bulamadım birisi koyabilir mi resmini merak ettim her rengi gordum bi o rengi gormedım
ben ekim de 3 kapı turuncu siparisi veriyordum. Ama beklemem gerekiyordu. o yuzden vazgectim. 5 K granit grisi aldık. aslında 5 kapı olayı daha iyi oldu. Bayramdan sonra arkadasım turuncu 5 kapı alıyor.
selamlar,
Bayram dönüşü ilk mesajım bu olsun :D..Buyrun yaprak yeşil...
Puntoya en yakışmayan renk bu bence...
https://img157.imageshack.us/img157/...ye351ilbg0.jpg
tesekkurler abi hakikaten ne bicim bi yesil bu ya
kimsede neden almadıgı bu rengi belli oldu acik bi yesil olabilrdi yada daha farklı ama en cirkin tonu ya yesilin
yeşili bende hiç görmemiştim çok da kötü değilmiş aslında, Turuncu Puntoyu'da ilk kez bir önceki ist.buluşmasında Leventte görmüştüm o da çok güzel renk. Valla güzele ne yakışmaz derler ya hani, bizim arabalarda öyle, yakından görünce insan bütün renkleri yakıştırıyor bu arabaya.
Valla şahsen beğenmedim yeşili
Arkadaşlar Emotion Egzotik kırmızı Grande nin iç rengi nasıl acaba sitede göstermiyor.Güzelmi...
Az önce bayiden aradılar aracım italyada üretime girmiş ben Mango turuncu istemiştim fakat bu rengi kaldırmışlar.Şimdi benden yeni bir renk belirtmemi istiyorlar.Benimde aklımda kırmızı geldi.... :confused:
mango turuncunun kaLdırıLması çok saçma geLdi bana şimdi. çok hoş bir renkti. aLacagım zaman yoktu turuncu iLk tercihimdi asLında.
kırmızı fena renk degiL. soLacak mı soLmayacakmı şüphem var sadece. bakımını yaparsak sorun oLacagını sanmıyorum da uzun vadede sonuç degişir mi biLemiyorum. burada en fazLa 1 yaşında herkesin arabası. biraz güneşte kaLa kaLa yazın ne oLur biLinmez. özeLLikLe antaLyada güneş oLumsuz etkiLeyecek gibime geLiyor.
Evet gerçekten çok saçma... Bende Tofaşta çalışıyorum ama butür bir uygulama asla olmaz.Siparişimi 15 aralıkta verdiler.Daha ozaman bu cevabı vermeliydiler.1 ay geçmiş aradan şimdi söylüyorlar.Zaten morelimide bozdular ben bu renk için bukadar süredir bekliyorum.8W
Bayinin iyi niyetinden hiç şüphem yok tamamen Fiattan kaynaklandığını düşünüyorum.
Şeytan diyor iptal et siparişi ama neyse grande punto aşkı herhalde vaz geçemiyorum :)
Benim favori rengim siyahtı, ama bayinin elinde yoktu.Yılbaşından sonra zam gelecek elini çabuk tut denilince titanyum grisini seçtim.
Satış temsilcisinin dediğide doğru çıktı :D
Banada ellerinde sadece titanyum var demişti bir kaç bayi ama neyseki Gebzede bulabildim mavimi:)
Benim istediğim renk New Orleans mavisiydi.Fakat beklemekten nefret ederim,o yüzden ellerinde Titanyum grisi aldım.
Serkan Bey banada yaklaşık 3 bayi ellerinde sadece Gri oldugunu soylemıstı ama yoğun araştırmalar sonucu gebzede Birlik otoda new orleans mavisi bulup alabildim.Acaba Gri ve tonları daha çok mu üretiliyor?
Benim arabayı iki ay önce aldım. Aklımda gri almak vardı ama galeriye girince egzotik kırmızılı arabayı görünce bu renge karar verdim. Arabanın rengi hoşuma gidiyor ama koruması güç. Bilginiz olsun.
Nasıl yane koruması güç...Biraz açarmısın arkadaşım.
ben beyazı bile koruyorum abi.
yapmayın ne olur. :)
varsa yoksa beyaz, istanbulda gp ye kayıtlı tek beyaz. yok daha ötesi.