bende yeni bi evo sahibi olacağım allahın izniyle aracımı bekliyorum..ama şunu sölememde yarar var bana evo yu aldıran grande puntonun güzelliği değil evonun beni çekiciliği demekte yarar var.Ben aracın iç dizaynına önem veren biri olarak evo fiat adına yeni bir çığır açtığı kesin..tabikide herkezin aracı kendisine güzeldir..herkeze hayırlı sürüşler..
bu nası konu yha. yakında evo mu dover grande mi die baslık acılır az kaldı .)
gücü tecrübe kontrol eder...
bende şu görüşteyim punto,grande punto, punto evo bu 3 kasa da birbirinden ayrı punto evo grande nin makyajlı hali değil kasa olarak benziyolar sadece grande punto dizaynı zaten fiatta ait değil benim şahsi görüşümde en güzel punto kasası grande olan bu sadece benim görüşüm punto kullananlarda bizim araçlar daha güzel diye bilir ama dediğim gibi 3 kasada birbirinden ayrı
Hepsi punto hepsinin kendine göre güzellikleri var. O kadar.
Gezgin Gp.
Ziyaretçi
Kendi arabasını övenlere söz yok ama diğer aracı kötülemek yanlış ve gereksiz; sonuçta punto kullanıyoruz fazla kendimizi kaptırmayalım. Araçlarımız sınıfı içinde kendini gösteriyo.
Yalnız şunu belirteyim grande punto üretimi henuz devam ediyorken elden çıkarmak da fayda var üretim bitince 2. el degeri-herkesin arabası efsane masalı bi yana- dusecektir
hüseyin bey tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aslında kimse başkasının arabasını kötülemiyor. En azından ben yazdıklarımı kötülemek amacıyla yazmadım. Punto Evo hakkındaki fikrim neyse onu paylaştım, grande puntodan sonra yapılan değşikliklerin bana fazla hitap etmediğini söyledim. Belki Fiat bunları ileride dikkate alır))
Sonuçta hepimiz puntocuyuz ve bu forumu kullanarak bir aile oluşturduğumuzu düşünüyorum.
Yeni kasa Doblo çıktı. Eski kasaların değerimi yerlere düştü? Yeni Evo çıktı GP' lerin değeri hiç düşmedi. Ben şu anda Evo için GP' yi elden çıkaracak bir durum göremiyorum. Evo' yu beğendim bu arada. Ama inanın Punto olmaktan fazlada birşey ifade etmiyor kendi adıma. Bu arada soyadımız aynıymış : )
He birde şu varki araba ucuz değil. İnsanımızda oluşan Fiat uygun fiyatlı araba olayı yok. 34.000 TL Evo Dynamic Dizel araç fiyatı. Bu fiyatlarda dizel Yeni Fiesta, Yeni Polo 1.6 Dizel gibi araçlarda var. Yeni Polo kullanmadım ama süspansiyon sistemi sessiz ise ben sıfır alırken kesinlikle bu sınıfta tercihim olabilirdi. Bence Punto' nun dışından çok süspansiyon sistemini değiştirmeliydiler.
Konu demon tarafından (24/03/2010 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.
Evo kullanıyorum ve çok memnunum
Ayrıca arda ya katılıyorum, Süspansiyonlar da gayet iyi.
Bende araç alırken GP alıcam diye ısrar etmiştim, ama şu an iyki evo almışım diyorum.
Bu arada herkes aracın önü kötü diyor ancak bana önü çok güzel ve marjinal geliyor, ben beğeniyorum. beni asıl rahatsız eden arkada bulunan o anlamsız siyah plastik. asıl o biraz görüntüyü bozuyor. Allahtan stopları çok güzel de kimse ona takılmıyor,
tabi ben hariç![]()
kedı ulasamadıgı cıgere mundar dermıs senınkıde o hesap
Kaan sana katılıyorum. Ama ben onu çözücem inşallah...Modifiye bölümüne de evo boyalı tampon diye bir başlık açmıştım. Ben ön tamponu komle gümüş giriye boyatıcktım, arac katalogunda da buna benzer bir paket vardı, ama bir arkadaş yeşil bir aracta uygulanmış farklı bir boyama gösterdi ve tamam dedim...Ön ve arkada bu şekilde aracı daha şık gösterecek...
Yapacaklarım ;
-Ön tamponda gümüş giri ızgara boyaları ile gövde renginden tampon boyası
-Arka tamponda komple gövde rengine boya
-Biraz yayları düşürmek
-Camlara film
-Cam çıtalarına kromaj kaplama
-Beyaz ampüller
-Orjinal jantlara biraz daha geniş lastik takmak
-Marşbiyeller
-Arka tavan lambası
-Kılıf diktirmek
-Kromaj egsoz ucu (sesli de olabilir)
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
arkadaşlar bugün itibariyle punto evo 1.4 105 hp araç sahibiyim önümüzdeki hafta sonu alacam inşallah
Arkadaşlar merhaba ben sipariş verdim ve bir ay sonra punto evonun 1.4 fıre 77hp modeli gelicek sormak istediğim araba geldiği gibi performans hava filtresi taktırmak istiyorum sizce 0 km bi araba için sakıncasıı olur mu yardımcı olursanız sevinirim ....
tek kelimeyle mükemmel aldıgıma hiç pişman degilim özelikleri beni fazlasıyal doyurdu gerçekten
Evet bu donanımı boş bir poloya koyun bakalım fiyat ne olacak? Ayrıca bu kadar geniş içmekan hangi B sınıfta var acaba...Evet araba ş.içine uygun olmalı ama bir fiesta ya da polo kadar küçük de olmamalı...Corsa mı? Tipten kaybediyorİ20 mi? hun un dayısından bişey olmaz
Sevemedim işte, arka tasarımı verbat i serisinin, ön taraf ise kia ile aynı ve basit...Zevkler renkler işte
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri