bende beyendim ama isim abartı olmuş....bence yolda nasıl acaba isminin hakkınıda vermişlermi acaba![]()
kesinlikle bende beyenmedim,ama sonucda aracı alırken bi maliyeti var o yönden kızgınm...
bende beyendim ama isim abartı olmuş....bence yolda nasıl acaba isminin hakkınıda vermişlermi acaba![]()
Kesinlikle araç sevimli olmuş
bizimkiler hala agrasif şanslıyız![]()
evo yerine daha başka bir isim olabilirdi
ayrıca dış görünüm olarak dfaha bi bayansı olmuşş
bizimkiler erkek adama daha çok yakışır
yakında arka camlarımıza yazarız
ERKEK ADAM EVO PUNTO DEĞİL
GRANDE PUNTO KULLANIR
Çok Ağır Olmadımı AbiERKEK ADAM EVO PUNTO DEĞİL
GRANDE PUNTO KULLANIR..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Haklısın Valla Gül Gibi Grande Punto Üstüne Bu araba Cıkarılıp Sonrada Alınır mI![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Abarth mayalım arkadaşlar ileride neyin ne olacağı hiç belli olmaz..![]()
merhaba arkadaşlar ben arafat aracımı daha yeni aldım bayağı bi araştırmıştım araç hoşuma gitmişti agresif duruşu üstelik çizimini maserattinin tasarımcısı yapmıştı o yüzden çok severek aldığım bi araç ama yeni kasasınıaynı model yılında çıkarmaları hoşuma gitmedi ama bence yeni kasa dandik iç tasarım hoş gözüküyo ama
Hoşgeldin arafatEvet kıs zmanda makyaj oldu ama iyi oldu yinede ..
hoş bulduk öncelikle bu erkek arabasını kız arabasına benzetmeyi nasıl becerdiler halen inanmıyorum tamam araç her türlü modifiyeye geliyodu ama bu özelliğini kötüye kullanıp onu kız arabasına çevirmişler yeni punto evo alcak erkek arkadaşlar için bence yeni forum açılsın ben onları içimizde görmek istemiyorum huyumuzu suyumuzu bozarlar![]()
Evet agresif araç sevimli olmuş kısacası böyle![]()
Göze değişik geliyor ilk etapta ama, o ön çıta olmazsa, aston martin'in bazı modellerini ciddi biçimde andırıyor bence aracın ön kısmı. İç tasarım da fena değil.
Punto Evo'nun motor seceneklerını sormustum forumda.yazıldımı bılmıyorum...
Benzınlı Motorlar;
1.2 8V Fire - 65HP - 102NM
1.4 8V Fire - 77HP - 115NM
1.4 8v 77 PS Euro5 Start&Stop - 77HP - 115NM
1.4 8v BIPOWER - Benzın 77HP - Doğal Gaz 70HP - Benzın 115NM - Doğal Gaz 104NM
1.4 8v LPG - 77HP - 115NM
1.4 16v MultiAir 105 PS Euro5 Start&Stop - 105HP - 130NM
1.4 16v MultiAir 135 PS Euro5 Start&Stop - 135HP - 206NM
Dizel Motorlar;
1.3 16v Multijet - 75HP - 190NM
1.3 16v Multijet Euro5 Start&Stop - 75HP - 190NM
1.3 16v Multijet - 90HP - 200NM
1.3 16v Multijet Euro5 Start&Stop - 95HP - 200NM
1.6 16v Multijet - 120HP - 320NM
( Alıntı : Fiat Grande Punto - Wikipedia, the encyclopedia )
tabı bunlardan hangılerını Turkıye'ye getırırler orası Ocak'ta bellı olacak...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
insallah 6 vites yaparlar çoğunu, en azından 135hp benzin ile 120hp dizel 6 vites olmayı hakediyor.
Punto Evo'nun resmı sıtesınde Dualogıc sanzuman harıc, benzınlılerde 1.4 16v Multıaır 105HP ve dızelde 1.6 16v Multıjet 120HP olan motor seceneklerınde 6 vıtes gorunuyor...
https://www.puntoevo.it/PUNTO_EVO54p_ITA.pdf
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
cook açık olcak ama; görsel olarak bizim GP ler 10 numara. yeni kasalar bence beşpara etmez. adamlar stopların içini degiştirip, ön ızgarayı degiştirmiş, adınada EVO demişler. BAK SEEEN. ben daha etkileyici bi tasarım beklerdim.
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri