kedı ulasamadıgı cıgere mundar dermıs senınkıde o hesap
kedı ulasamadıgı cıgere mundar dermıs senınkıde o hesap
Evet agresif araç sevimli olmuş kısacası böyle![]()
Göze değişik geliyor ilk etapta ama, o ön çıta olmazsa, aston martin'in bazı modellerini ciddi biçimde andırıyor bence aracın ön kısmı. İç tasarım da fena değil.
Punto Evo'nun motor seceneklerını sormustum forumda.yazıldımı bılmıyorum...
Benzınlı Motorlar;
1.2 8V Fire - 65HP - 102NM
1.4 8V Fire - 77HP - 115NM
1.4 8v 77 PS Euro5 Start&Stop - 77HP - 115NM
1.4 8v BIPOWER - Benzın 77HP - Doğal Gaz 70HP - Benzın 115NM - Doğal Gaz 104NM
1.4 8v LPG - 77HP - 115NM
1.4 16v MultiAir 105 PS Euro5 Start&Stop - 105HP - 130NM
1.4 16v MultiAir 135 PS Euro5 Start&Stop - 135HP - 206NM
Dizel Motorlar;
1.3 16v Multijet - 75HP - 190NM
1.3 16v Multijet Euro5 Start&Stop - 75HP - 190NM
1.3 16v Multijet - 90HP - 200NM
1.3 16v Multijet Euro5 Start&Stop - 95HP - 200NM
1.6 16v Multijet - 120HP - 320NM
( Alıntı : Fiat Grande Punto - Wikipedia, the encyclopedia )
tabı bunlardan hangılerını Turkıye'ye getırırler orası Ocak'ta bellı olacak...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
insallah 6 vites yaparlar çoğunu, en azından 135hp benzin ile 120hp dizel 6 vites olmayı hakediyor.
Punto Evo'nun resmı sıtesınde Dualogıc sanzuman harıc, benzınlılerde 1.4 16v Multıaır 105HP ve dızelde 1.6 16v Multıjet 120HP olan motor seceneklerınde 6 vıtes gorunuyor...
https://www.puntoevo.it/PUNTO_EVO54p_ITA.pdf
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Ziyaretçi
95bg lik yeni mjtd nin 4.2lt/100km ortalama tüketim, (mevcut versiyondan 0.3lt daha az) ve aynı olan max. torkunu (200nm) 1750d/d yerine 1500d/d da üretmesi gibi avantajları var,
Özellikle max torkun 1500 lere çekilmesi, alt devirde hissedilen güç zayıflığını büyük ölçüde giderecektir...
Ziyaretçi
ön taraf çok kötü ama iç dizayn gerçekten güzel
Bana ön goruntu fiat 500 u anımsattı o yırtıcılığı gitmiş diğer dizayn güzel . Umarım 100 bg civarina cıkar. Bu arada onu daha da maseratiye nasıl benzetiriz![]()
Foruma yeni üye oldum hatta bu cuma kısmetse evo elimize geçeçek araba almaya niyet vardı bütçemizede uygun geldi diğer alternatifler arasından (clio-hyundai era) en iyisi buydu inşallah memnun kalırız..
Mehmet öztürk hayırlı olsun ilk canlı canlı resimlerini görmek isteriz![]()
Hayırlı olsun Mehmet güle güle kullan, detaylı resim ve yorum isteriz mümkünse.
kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun
Herkese mesajları için çok teşekkür ediyorum gerçektende inşallah iyi bir tercih yapmışızdır ayrıca ilerleyen zamanlarda paylaşım yaparım
mehmet aramıza hoş geldin
aracını teslim alınca da fotoları paylaşırsın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Sitemizde ilk evoyu alan siz olucaksınız galiba.Forumumuza hoşgeldiniz.Resimleri ve araç hakkında yorumları ve mümkünse fiyatını söylerseniz süper olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri