ön taraf çok kötü ama iç dizayn gerçekten güzel
95bg lik yeni mjtd nin 4.2lt/100km ortalama tüketim, (mevcut versiyondan 0.3lt daha az) ve aynı olan max. torkunu (200nm) 1750d/d yerine 1500d/d da üretmesi gibi avantajları var,
Özellikle max torkun 1500 lere çekilmesi, alt devirde hissedilen güç zayıflığını büyük ölçüde giderecektir...
Ziyaretçi
ön taraf çok kötü ama iç dizayn gerçekten güzel
Bana ön goruntu fiat 500 u anımsattı o yırtıcılığı gitmiş diğer dizayn güzel . Umarım 100 bg civarina cıkar. Bu arada onu daha da maseratiye nasıl benzetiriz![]()
Foruma yeni üye oldum hatta bu cuma kısmetse evo elimize geçeçek araba almaya niyet vardı bütçemizede uygun geldi diğer alternatifler arasından (clio-hyundai era) en iyisi buydu inşallah memnun kalırız..
Mehmet öztürk hayırlı olsun ilk canlı canlı resimlerini görmek isteriz![]()
Hayırlı olsun Mehmet güle güle kullan, detaylı resim ve yorum isteriz mümkünse.
kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun
Herkese mesajları için çok teşekkür ediyorum gerçektende inşallah iyi bir tercih yapmışızdır ayrıca ilerleyen zamanlarda paylaşım yaparım
mehmet aramıza hoş geldin
aracını teslim alınca da fotoları paylaşırsın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Sitemizde ilk evoyu alan siz olucaksınız galiba.Forumumuza hoşgeldiniz.Resimleri ve araç hakkında yorumları ve mümkünse fiyatını söylerseniz süper olur.
link:
PUNTO EVO
reklam filmi:
https://vimeo.com/8328994
Konu kukart tarafından (23/12/2009 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
^Şu tasarımı gerçekleştirseler anında satardım arabayı süüper olmuş^...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
en üstteki gibi olsa bende isterdim![]()
Hayırlı olsun Mehmet, kazasız sürüşler
Yukarıdaki çizimlerde bizim araç küçük sınıftan çıkmış neredeyse superspor bir araç olmuşBen de çok beğendim
![]()
Ben karar verdim alacağım evo'yu ön tamponu ve stopları çıkarıp benim arabanın tamponunu ve stoplarını evo'ya koyacağım benim grande'yi de modifiye diyerek satarım![]()
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Hafta içi İzmir Birmottan 1.4 Fire Active Punto Evo aldım ve ocak ayı teslim alacağım inşallah. ancak, kafam biraz karışık ve sizlere danışmak istedim; ekonomimi çok zorlamak istemiyorum ama dynamic versiyonunu tercih etmelimiyim? ki dynamicte 15" çelik jant, sis farı, oto klima, park sensörü gibi artılar var ve aralarında yaklaşık 2000 TL lik bir fiyat farkı mevcut. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bana sorarsan grande punto da bir dynamic kullanıcısı olarak kesinlikle dynamic tercih etmen olacaktır. İlerleyen zamanda bir bakacaksın ki jant almışsın, park sensörü taktırmışsın ama otomatik klimayı taktıramazsın. Otomatik klima çok büyük bir artı iki (sağ ve sol) bölümleri 7 derece farkla ısıtabiliyor senin yerinde olsam kesinlikle DYNAMİC tavsiye ederim. Pişman olmazsın.
javelinfire arkadaşım yalnız bu arada söylemeyi unuttum söz konusu araç yeni kasa yani "EVO" değil mi? bildiğim kadarı ile evo da 77 fire motor yok veya ben mi yanlış biliyorum. Referans olarak söyleyeyim ben bayiden 1.4 105 bg evo dynamic modeline (15" alüminyum jant+park sensörü) start stop özellikli multiair araca 29.150 TL fiyat aldım bilgin olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri