Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon
166 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Grande Punto EVO resmen duyuruldu !

Eray YILDIZ
    terazi12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 13

1 haftada 250 arac cok iyi rakam. Kaldiki daha bir cok kisinin evonun ciktigindan haberi bile yok. Insanlar arabanin ocakta falan satisa cikacagini zannediyor.
    Yilbasindan sonra fiyatlarda cok artis olmazsa bana gore sinifinin en fazla satan araclar listesinde 1. siraya oturacaktir.

Aytuğ Alataş
    aytuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

yaw hiç güzel olmamış , bune böyle idea yada 500 müydü ona benziyor... bişeye benzetemedim, bizim araçlar 10 basar 10...

bundan sonra bizim araçlar prim yapar , ))
    Fear Can Hold You Prisoner...Hope Can Set You ...

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Valla aytuğ bizim araçların prim yapacağını hiç zannetmem.Çünkü nerdeyse fiyatlar eski kasayla aynı olmaya başladı.İndirimler falan dengeliyorlar fiyatı.Birde 250 araç 1 hafta Çok çok iyi bir rakam.İşallah fiyatı çok çok yukarılara çekmez aksine düşürürler..

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

valla bugün aklıma geldi düşündüm
    87 doğanlar vardı son zamanlara kadarda meraklıları çoktu
    yeni kasa doğan şahin bile onlar kadar prim yapmamıştı hepimiz hatırlarız
    87 doğan deyince hala bazıları için akan sular durur
    bu gün acaba dedim bizim araçlarda yani günün tabiriyle eski kasa grande puntolar
    gerçi yeni kasa grande punto yok olmayacakta ama anlayın işte evo dan önceki seri de 87 doğan gibi efsane olurmu ?

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Aynen öyle coşkun abi bugün birmota gittim bahçede siyah evo vardı yanıda boştu dedim yanına çekelim grandepuntoyu bizimkini çektik yan yana kıyasladık..
    Bizim gpler çok çok daha güzel kasası desen öyle gösteriş desen öyle kısaca evolar dışarıdan baktığın zaman oyuncak araba gibi duruyor hiç çekiciliği yok bence.(evosu olanlar kusura bakmasın)

Yaw bizim grandepuntolar neymiş ya valla onu alıcağıma o kadar para vericeğime gp üzerine 6-7 bin lira harcarım on numarada olur zaten bir planımız var 1 1.5 sene içinde bülent abiden sonra yeni bir gp ortaya çıkabilir sürpriz

zafr gvn
    zafer0060 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 14

eski punto sahipleri nedense sevemedi gitti yeni evoları.. ama eski puntosu olmayan herkez begeniyo nedense bence herseyi ile güzel araba olmuş özellikle motor ve topidodaki işcilik cok kaliteli. tipide cok daha iyi olmuş zevkler tartısılır tabi.. kücük cocukların kardesini kıskanması gibi evoları kısanmayalım lütfen..

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı zafer0060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski punto sahipleri nedense sevemedi gitti yeni evoları.. ama eski puntosu olmayan herkez begeniyo nedense bence herseyi ile güzel araba olmuş özellikle motor ve topidodaki işcilik cok kaliteli. tipide cok daha iyi olmuş zevkler tartısılır tabi.. kücük cocukların kardesini kıskanması gibi evoları kısanmayalım lütfen..

tanışma bölümünde de bir konu açıp kendinizi tanıtırsanız mutlu oluruz

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafr gvn
    zafer0060 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tanışma bölümünde de bir konu açıp kendinizi tanıtırsanız mutlu oluruz

tamamdır kuralları pek bilmiyorum saygılar.

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Bu evoları kıskanmak değil bence.Sonuçta bizim kasalarımız 7500 tane satmıştı en son bildiğime göre.Yeni kasanın sadece ön görünüşüsü sevmedik ben ve bir çok arkadaşımız.Ama içi gerçekten muhteşem olmuş

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Dikkat ederseniz benim yorumumda motordan ve içinden söz etmedim ben sadece kasaları kıyaslamıştım

ARAFAT ATAS
    matador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    41 UJ ***
    Edilen teşekkür: 0

slm arkadaşlar ben fiatın sitesinden baktım araç start stop özelliği olan multijet 35.000 tl diyo bence ortalama fiat açısından bakıldığında 1000 yada 2000 tl fazla verilip bravo alınabilir aracı beğendim lakin kasa makyajlama olduğu için kısa sürede değişebilir

ve şunu söyleyeyim eğer punto türkiyede üretilecekse hayatta almam şirket aracı olarak linea kullanıyoruz araçla küçük bi kaza yaptım tampon ortadana parçalandı değişti orjinal tampon takılldı aynı şekilde kaza yapmış puntoya baktım tamponda herhangi bi pazrçalanma sözkonusu değil araçta kullanılan plastikler çok sert pp polistren kullanıyolar ve aynı şey orjinal jant kapakları içinde geçerli demek oluyoki plastik aksam şuanda bukadarını biliyorum kuş serisindeki malzemeile devam ediyo ve edecekte.

Kaan ARMAĞAN
    KaNaRM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

ben hiç beğenmiyorum evo yu ki bu resimler emotion t jet resimleri bi de active lere bakın çok dandik oluyor ben dynamic e bindim bizim arbalar her türlü daha güzel tamam içi iyi ama şase her türlü bizim arabaların daha iyi.

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı KaNaRM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç beğenmiyorum evo yu ki bu resimler emotion t jet resimleri bi de active lere bakın çok dandik oluyor ben dynamic e bindim bizim arbalar her türlü daha güzel tamam içi iyi ama şase her türlü bizim arabaların daha iyi.

bizim araçlarımızın şasisinin daha iyi olduğunu nasıl anladınız ?

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Şase derken kaporta yani dış kısımdan bahsetti sanırsam

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Bence de dış görünüş kastedildi şasi denilerek Platform GP ve Evolarda aynı çünkü...

Murat Okay
    bebek maserati muratokay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BU 6353
    Edilen teşekkür: 37

Dün Kartaş'ta ben de inceledim Evo'yu. Mavi renkli bi punto evo vardı. Evo'nun fotoğraflarını pek sevmemiştim ama belki kendisini yakından görünce bi ihtimal fikrim değişebilir belki demiştim. Fikrim değişmedi. Oyuncak gibi geldi bana. Dış görünüşünün grande punto'nun gerisinde kaldığı konusunda zaten biçok kişi hemfikir, ama bana içi de çok güzel gelmedi, ön konsolu sevmedim pek. Kullanışlılık ve malzeme kalitesi belki de evoda daha iyidir, bilemem ama grande puntonun iç görünüşü de bana evodan daha çok hitap ediyor.
    Kendi arabamı almadan önce showroomda grande puntoya ilk bindiğim zamanı hatırlıyorum da, çok beğenmiştim. İçi de dışı da çok hoşuma gitmişti. Hala da öyle benim için. Aslında Fiat puntoyu benim kıskanacağım bir hale getirmediği için seviniyorum da. Benim için grande punto hala bir numara Belki şimdi araba alıyor olsam puntoyu tercih etmeyebilirdim (evo için söylüyorum)

Mustafa Bardakçı
    javelinlivefire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 23

Atalarımız çok güzel demiş zamanında "Kimse yoğurdum ekşi demez" diyerek. O yüzden Grande Punto mu? Punto Evo mu? tartışması gereksiz geliyor bana. Herkesin tercihine ve beğenisine saygı duymak gerekir diye de düşünmeden edemiyorum...

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı javelinfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atalarımız çok güzel demiş zamanında "Kimse yoğurdum ekşi demez" diyerek. O yüzden Grande Punto mu? Punto Evo mu? tartışması gereksiz geliyor bana. Herkesin tercihine ve beğenisine saygı duymak gerekir diye de düşünmeden edemiyorum...

haklısın mustafa
    yalnız bilmeni isterizki bizim niyetimiz evo yu kötülemek değil
    tabiki yeni araç her zaman yenidir ancak herşeyde olduğu gibi otomobiller arasındada bazı efsaneler vardır
    efsane kasalar vardır ki bunların üztüne 10 tane yeni model dahi yapsa üreticiler bu araçların imajını ve prestijini silemezler
    örneklersek eğer
    bir mercedesin manda kasası
    kuş serisinin 87 doğanı
    bmw nin uzay kasası
    toyata corollanın ilk kasaı
    ve bunların arasına puntonun grande side yerini alacaktır
    biz gözümüzü grande puntoda açtığımız için ve onu çok sevdiğimiz için karşımıza evo suyla çıktığından dolayı
    ister buna
    kıskançlık
    ister
    çekememezlik
    ister
    yedirememe
    ister
    toz kondurmama
    diyelim ama ne derseniz deyin bizim evo ya alışmamız doğal olarak biraz zaman alacak bu zaman içinde bu tür yorumlar olacaktır bunlarıda evo cuların anlayışla karşılamalarını rica ediyorum
    ve bir dip not
    unutmayın sizin aklınıza evo yu sokan da grande puntonun güzelliğidir
    saygılarımla

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Alp

Mustafa Bardakçı
    javelinlivefire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 23

Grande Punto nun efsane olacağı düşüncesi sanırım şahsına ait bir düşünce olsa gerek Coşkun Bey. Gerçi diğer araçlarından da efsaneliği bana göre tartışmaya açıktır. Yarın bir Lada Samara sahibi de kalkıp "Hayır, benim aracım efsanedir" diyebilir. Bu tartışma gerçekten gereksiz. Yukarda da söylediğim gibi beğeniler, tercihler ve efsaneler kişiden kişiye görecelik arzeder.
    Bu arada Punto Evo, Birmot İzmirde ikinci el araç ararken showroom da görüp aşık olduğum ve o an satın aldığım ilk arabam, yani bende sizin gibi yollarda ilk onunla gözümü açacağım

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı javelinfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Grande Punto nun efsane olacağı düşüncesi sanırım şahsına ait bir düşünce olsa gerek Coşkun Bey. Gerçi diğer araçlarından da efsaneliği bana göre tartışmaya açıktır. Yarın bir Lada Samara sahibi de kalkıp "Hayır, benim aracım efsanedir" diyebilir. Bu tartışma gerçekten gereksiz. Yukarda da söylediğim gibi beğeniler, tercihler ve efsaneler kişiden kişiye görecelik arzeder.
    Bu arada Punto Evo, Birmot İzmirde ikinci el araç ararken showroom da görüp aşık olduğum ve o an satın aldığım ilk arabam, yani bende sizin gibi yollarda ilk onunla gözümü açacağım

seni çok iyi anlıyorum ve düşüncelerine saygı duyuyorum
    ancak yinede gözüne grande punto çok takılmış ve aklında yer etmiş evoyuda görünce tamamdır demişsin
    hayırlısıyla güzel günlerde güle güle kullanman dileğimle

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon