yaw hiç güzel olmamış , bune böyle idea yada 500 müydü ona benziyor... bişeye benzetemedim, bizim araçlar 10 basar 10...
bundan sonra bizim araçlar prim yapar ,))
1 haftada 250 arac cok iyi rakam. Kaldiki daha bir cok kisinin evonun ciktigindan haberi bile yok. Insanlar arabanin ocakta falan satisa cikacagini zannediyor.
Yilbasindan sonra fiyatlarda cok artis olmazsa bana gore sinifinin en fazla satan araclar listesinde 1. siraya oturacaktir.
yaw hiç güzel olmamış , bune böyle idea yada 500 müydü ona benziyor... bişeye benzetemedim, bizim araçlar 10 basar 10...
bundan sonra bizim araçlar prim yapar ,))
Fear Can Hold You Prisoner...Hope Can Set You ...
Valla aytuğ bizim araçların prim yapacağını hiç zannetmem.Çünkü nerdeyse fiyatlar eski kasayla aynı olmaya başladı.İndirimler falan dengeliyorlar fiyatı.Birde 250 araç 1 hafta Çok çok iyi bir rakam.İşallah fiyatı çok çok yukarılara çekmez aksine düşürürler..
valla bugün aklıma geldi düşündüm
87 doğanlar vardı son zamanlara kadarda meraklıları çoktu
yeni kasa doğan şahin bile onlar kadar prim yapmamıştı hepimiz hatırlarız
87 doğan deyince hala bazıları için akan sular durur
bu gün acaba dedim bizim araçlarda yani günün tabiriyle eski kasa grande puntolar
gerçi yeni kasa grande punto yok olmayacakta ama anlayın işte evo dan önceki seri de 87 doğan gibi efsane olurmu ?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aynen öyle coşkun abi bugün birmota gittim bahçede siyah evo vardı yanıda boştu dedim yanına çekelim grandepuntoyu bizimkini çektik yan yana kıyasladık..
Bizim gpler çok çok daha güzel kasası desen öyle gösteriş desen öyle kısaca evolar dışarıdan baktığın zaman oyuncak araba gibi duruyor hiç çekiciliği yok bence.(evosu olanlar kusura bakmasın)
Yaw bizim grandepuntolar neymiş ya valla onu alıcağıma o kadar para vericeğime gp üzerine 6-7 bin lira harcarım on numarada olur zaten bir planımız var 1 1.5 sene içinde bülent abiden sonra yeni bir gp ortaya çıkabilir sürpriz![]()
eski punto sahipleri nedense sevemedi gitti yeni evoları.. ama eski puntosu olmayan herkez begeniyo nedense bence herseyi ile güzel araba olmuş özellikle motor ve topidodaki işcilik cok kaliteli. tipide cok daha iyi olmuş zevkler tartısılır tabi.. kücük cocukların kardesini kıskanması gibi evoları kısanmayalım lütfen..
slm arkadaşlar ben fiatın sitesinden baktım araç start stop özelliği olan multijet 35.000 tl diyo bence ortalama fiat açısından bakıldığında 1000 yada 2000 tl fazla verilip bravo alınabilir aracı beğendim lakin kasa makyajlama olduğu için kısa sürede değişebilir
ve şunu söyleyeyim eğer punto türkiyede üretilecekse hayatta almam şirket aracı olarak linea kullanıyoruz araçla küçük bi kaza yaptım tampon ortadana parçalandı değişti orjinal tampon takılldı aynı şekilde kaza yapmış puntoya baktım tamponda herhangi bi pazrçalanma sözkonusu değil araçta kullanılan plastikler çok sert pp polistren kullanıyolar ve aynı şey orjinal jant kapakları içinde geçerli demek oluyoki plastik aksam şuanda bukadarını biliyorum kuş serisindeki malzemeile devam ediyo ve edecekte.
ben hiç beğenmiyorum evo yu ki bu resimler emotion t jet resimleri bi de active lere bakın çok dandik oluyor ben dynamic e bindim bizim arbalar her türlü daha güzel tamam içi iyi ama şase her türlü bizim arabaların daha iyi.
Şase derken kaporta yani dış kısımdan bahsetti sanırsam![]()
Bence de dış görünüş kastedildi şasi denilerekPlatform GP ve Evolarda aynı çünkü...
Dün Kartaş'ta ben de inceledim Evo'yu. Mavi renkli bi punto evo vardı. Evo'nun fotoğraflarını pek sevmemiştim ama belki kendisini yakından görünce bi ihtimal fikrim değişebilir belki demiştim. Fikrim değişmedi. Oyuncak gibi geldi bana. Dış görünüşünün grande punto'nun gerisinde kaldığı konusunda zaten biçok kişi hemfikir, ama bana içi de çok güzel gelmedi, ön konsolu sevmedim pek. Kullanışlılık ve malzeme kalitesi belki de evoda daha iyidir, bilemem ama grande puntonun iç görünüşü de bana evodan daha çok hitap ediyor.
Kendi arabamı almadan önce showroomda grande puntoya ilk bindiğim zamanı hatırlıyorum da, çok beğenmiştim. İçi de dışı da çok hoşuma gitmişti. Hala da öyle benim için. Aslında Fiat puntoyu benim kıskanacağım bir hale getirmediği için seviniyorum da. Benim için grande punto hala bir numaraBelki şimdi araba alıyor olsam puntoyu tercih etmeyebilirdim (evo için söylüyorum)
Atalarımız çok güzel demiş zamanında "Kimse yoğurdum ekşi demez" diyerek. O yüzden Grande Punto mu? Punto Evo mu? tartışması gereksiz geliyor bana. Herkesin tercihine ve beğenisine saygı duymak gerekir diye de düşünmeden edemiyorum...
haklısın mustafa
yalnız bilmeni isterizki bizim niyetimiz evo yu kötülemek değil
tabiki yeni araç her zaman yenidir ancak herşeyde olduğu gibi otomobiller arasındada bazı efsaneler vardır
efsane kasalar vardır ki bunların üztüne 10 tane yeni model dahi yapsa üreticiler bu araçların imajını ve prestijini silemezler
örneklersek eğer
bir mercedesin manda kasası
kuş serisinin 87 doğanı
bmw nin uzay kasası
toyata corollanın ilk kasaı
ve bunların arasına puntonun grande side yerini alacaktır
biz gözümüzü grande puntoda açtığımız için ve onu çok sevdiğimiz için karşımıza evo suyla çıktığından dolayı
ister buna
kıskançlık
ister
çekememezlik
ister
yedirememe
ister
toz kondurmama
diyelim ama ne derseniz deyin bizim evo ya alışmamız doğal olarak biraz zaman alacak bu zaman içinde bu tür yorumlar olacaktır bunlarıda evo cuların anlayışla karşılamalarını rica ediyorum
ve bir dip not
unutmayın sizin aklınıza evo yu sokan da grande puntonun güzelliğidir
saygılarımla
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Grande Punto nun efsane olacağı düşüncesi sanırım şahsına ait bir düşünce olsa gerek Coşkun Bey. Gerçi diğer araçlarından da efsaneliği bana göre tartışmaya açıktır. Yarın bir Lada Samara sahibi de kalkıp "Hayır, benim aracım efsanedir" diyebilir. Bu tartışma gerçekten gereksiz. Yukarda da söylediğim gibi beğeniler, tercihler ve efsaneler kişiden kişiye görecelik arzeder.
Bu arada Punto Evo, Birmot İzmirde ikinci el araç ararken showroom da görüp aşık olduğum ve o an satın aldığım ilk arabam, yani bende sizin gibi yollarda ilk onunla gözümü açacağım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri