Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 21 ile 33 arası

Konu: Abnew

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

''Her lafa verecek yanıtım var,
    Lakin önce lafa bakarım laf mı diye bir e söyleyene bakarım adam mı diye''

Bu da Mevlana'dan...

Ben yaş farkı gözeterek yazmıyorum ki,
    Nasıl algılamak istiyorsanız orası size kalmış...

Diyeceğim...Konuşma bir yere varsa devam edeyim ama bu yazım tarzı ile zor...
    Kedilerin kavgadan kaçarken bile diklenerek ve ağır ağır uzaklaşması vardır ya hani, Ne desek ikimizinkisi de bu şekilde gözükecek...

o yüzden galip-mağlup davasını umursamadan ben bırakayım tabi tekrar konuyu diriltecek bir şeyler yazmayacaksan

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

atahan mumcu
    Ryu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp
    Edilen teşekkür: 72

Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''Her lafa verecek yanıtım var,
    Lakin önce lafa bakarım laf mı diye bir e söyleyene bakarım adam mı diye''

Bu da Mevlana'dan...

Ben yaş farkı gözeterek yazmıyorum ki,
    Nasıl algılamak istiyorsanız orası size kalmış...

Diyeceğim...Konuşma bir yere varsa devam edeyim ama bu yazım tarzı ile zor...
    Kedilerin kavgadan kaçarken bile diklenerek ve ağır ağır uzaklaşması vardır ya hani, Ne desek ikimizinkisi de bu şekilde gözükecek...

o yüzden galip-mağlup davasını umursamadan ben bırakayım tabi tekrar konuyu diriltecek bir şeyler yazmayacaksan
    napım sımdı bende mı atasozu soyleyım. nejat ertaşdan bı ıkı bukle alıyım.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Emin ol konu silinse sen dahil birçok kişi neden silindi diyecekti.Ben belki özelden Zafere bunu bildirecektim ama diğerleri bilemeyecekti.Bu yüzden mesaj yazıp konuyu kilitledim.İlanlar Bölümünde yazılan mesaja Zafer genele açtığı konuyla karşılık vermiş oldu zaten.Mesajların silinmesi özellikle hakaret içeren durumlarda gerekmekte

Burada yapılması gereken şey senin ya da jant konusunda birşeyler söylemek isteyen herhangi birisinin yeni konu açmasıydı (doğru bölüme ve doğru başlıkla) ya da bunu bildirmesiydi.Zaferin iyi niyeti zaten yazısından belli.Ancak yeri yanlıştı.

Ancak senin açmış olduğun şu konu iyiniyetten ve saygıdan son derece uzak, zaten bu kelimeyi de bana karşı kullandın.Şimdi saygıda kusur etmem diyorsun ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Hata yapmış bile olsam bunu saygısızlık olarak nitelendirmen büyük bir ayıp üstelik tanımadığın bir kişiye karşı,

Sana bir tavsiye, yaşı senden büyük bile olsa saygıyı haketmeyen kimseye karşı saygı gösterme.Ancak tanımadığın bir kişiye karşı da hiçbir ithamda bulunma yaşı büyük ya da küçük.Hata ile saygısızlık çok farklı kavramlar

5. Bu mesajı için 5 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

atahan mumcu
    Ryu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp
    Edilen teşekkür: 72

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin ol konu silinse sen dahil birçok kişi neden silindi diyecekti.Ben belki özelden Zafere bunu bildirecektim ama diğerleri bilemeyecekti.Bu yüzden mesaj yazıp konuyu kilitledim.İlanlar Bölümünde yazılan mesaja Zafer genele açtığı konuyla karşılık vermiş oldu zaten.Mesajların silinmesi özellikle hakaret içeren durumlarda gerekmekte

Burada yapılması gereken şey senin ya da jant konusunda birşeyler söylemek isteyen herhangi birisinin yeni konu açmasıydı (doğru bölüme ve doğru başlıkla) ya da bunu bildirmesiydi.Zaferin iyi niyeti zaten yazısından belli.Ancak yeri yanlıştı.

Ancak senin açmış olduğun şu konu iyiniyetten ve saygıdan son derece uzak, zaten bu kelimeyi de bana karşı kullandın.Şimdi saygıda kusur etmem diyorsun ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Hata yapmış bile olsam bunu saygısızlık olarak nitelendirmen büyük bir ayıp üstelik tanımadığın bir kişiye karşı,

Sana bir tavsiye, yaşı senden büyük bile olsa saygıyı haketmeyen kimseye karşı saygı gösterme.Ancak tanımadığın bir kişiye karşı da hiçbir ithamda bulunma yaşı büyük ya da küçük.Hata ile saygısızlık çok farklı kavramlar

valla bana tavsiye verebılcek durumda deılsınız ben kıme nasıl davrancagımı cok ııyı bılırım cok sukur. siz hala durumu benım actıgımı konuya baglamaktasınız. ben saygıda kusur etmedım sız forumda acılan bır baslıga bır moderator olarak yanlıs bır sekılde kapattınız ben boyle dusunuorum forum tecrubeme dayanarak ha sız yok ben doru kapattım dıosanız yanılıosunuz tekrar dusunun nasıl baslık kapatılcagını ınsallah ogrenırsınız.

7. Bu mesajı için 2 kişi Ryu06'ye teşekkür etti:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

bu kadar sertliğe gerek yok bence paylaşım yeri değilmi burası..iyice mahkemeye döndü forum..sanal ortam mantığından dışarı çıkınca forum keyif vermemeye başlıyo..zaten bu güne kadar konu silme ilan kapatma vs olayları yüzünden yeterince değerli üye kaybedildi bence! bu aşırı ciddiyet devam ederse bence forumun vikipediadan farkı kalmıycak..
    Konu Romeo_er2 tarafından (14/08/2009 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

9. Bu mesajı için 2 kişi Romeo_er2'ye teşekkür etti:

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Olayın içinde bende olduğum için bi kaç şey söylemek istedim.

Öncelikle konunun kilitlenmesi doğru bi karardı.Konunun açılış amacı demir jant aranmasaydı ve konu amacından fazlasıyla sapmıştı.Arkadaşın istediği fiyat fazla dediğimiz için olay başka yerlere taşındı.Ben fazla tartışmalara girmeyi sevmesemde üslup olarak kendinden emin,sert,kendi dediğinden başka doğru olmadıgına inanan insanlarada tepkisiz kalamıyorum.Ben ordaki mesajımda da belirttiğim gibi bu bir tercih gelir düzeyi durumudur.Herkes en iyisi olsun ister ama malesef herzaman mümkün olmuyor kaldıki artık günümüzde en büyük firmalar bile üretmini çinde yapmaktadır.(bu konuda 100 sayfaya yakın projem vardı)Tabii çok kötü ürünleri var ama orta derece sayılcak ürünleride vardır ben bunu savundum ve gerçekten tek bir saç jant için 80 tl fazla geldiğini belirttim.Herkes buna saygı duymalı bence.Sonuçta burda yorum yapıyoruz,fikir belirtiyoruz.Herkes bunda özgürdür

Konunun kitlenmesinin en büyük doğru yanı ise forumlarda genelde tartışma biçiminde başlayan yazıların sonu pek iyi olmamaktır.En önemlisi ise konu amacından sapmaktadır.Demir jantla başlayan konu sonunda nerelere vardı.Sonuçta hepimiz buraya keyifli vakit geçirmek için geliyoruz kimse gerginlik olsun istemez.Yetkili kişilerde gerginlik doğucak durumlarda bence müdahele etmesi normaldir.

Ben de kendi adıma eğer gerginlik yarattıysam affola.Benimki sadece etkiye tepkiydi

(Yazdıklarım tamamen kişisel düşüncelerimdir)
    Konu Erdem Bozdağ tarafından (14/08/2009 Saat 04:05 ) değiştirilmiştir.

11. Bu mesajı için 3 kişi Erdem Bozdağ'ye teşekkür etti:

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Öncelikle tartışma bence de fazla uzadı ve bu konuyu tartışan insanlar birbirleri ile yüzyüze konuşsalar konu bu kadar büyümezdi ama internette malesef böyle karşılıklı cevap olayı uzadıkça uzuyor..

Konuyla alakalı birşey merak ettim, şimdi bu arkadaş "asfalttan kazırlar" felan demiş. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ben hiç gazete, internet, tv de haberlerde araç giderken jantı kırıldı takla attı, arkadaşın deyimi ile "insanlar asfalta yapıştı" diye bir haber duymadım. Çevremde de duymadım. Patlayan lastik duydum ama çukura, kaldırıma denk getirmedikçe kırılan dökülen jant duymadım.

Trafikte herkes bir sorumluluk taşır, kendisine ve başkalarına ve bu yüzden araç üzerinde değişiklik yaparken daha dikkatli olunmalıdır o konu da herkes hemfikir ama jant markası bence bir kriter değil, olsa en azından araç muaynesinde onlarla ilgili bir test te olurdu.

Merak ettim demiştim, etrafınızda tamamen jant ile alakalı ciddi kaza geçirmiş ya da başkasını yaralamış birileri var mı bunu merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim biz de öğrenmiş oluruz

13. Bu mesajı için 2 kişi Stalker'ye teşekkür etti:

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fazla uzatmayalım kaldıgımız yerden devam etmeye karar vermiştik sanırım,

Konunun dışına çıkılmış, konu içerisinde tartışma çıkmış Herkes Kendini haklı görüyor bu şekilde biryere varılmaz.

Konu kitlenmedi yada silinmedi diye tartışmaya devam etmek gerekmiyor konu iyice kırıcı noktaya gelmiş.

15. Bu mesajı için 3 kişi Ah-MeT'ye teşekkür etti:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

kraldan cok kralcı olmak bu olsa gerek.ınsanların canı sıkılınca, ortamı germek ıcın bahane arıyorlar.Arda Abı'yı hıc gormedım ama hayatımda tanımak ıstedıgım ınsanlar arasında yer alıyor.kısılıgıyle, anlayısıyla ve sabrıyla forumdakı ender kısılerden bırısı.ben daha bu gune kadar bır kısıyı tersledıgını, kırdıgını yada korudugunu gormedım.bu yazdıklarım taraf tutmak oluyorsa, gozum kapalı taraf tutuyorum.ne gerekıyorsa yapmıs.elıne saglık...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

17. Bu mesajı için 5 kişi mustafaf'ye teşekkür etti:

batu fes
    batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 615

kesinlikle saygısızlık agır bir hitam;
    ve bu saygısız diye hitap ettiginiz ARDA ise dahada agır bir hitam,
    bu forumda saygısız olarak hitam edilecek en son insan,kendisiyle hiç tanısmadım ama birebir tanımaya gerek yok,hitap sekli ve dinginligi kendini zaten anlatmaktadır.
    eger saygısız olsaydı dedigim dedik olsaydı bu konu coktan kapanmıstı ve kimseye söz hakkı vermez,kişilerle diyolaga girmezdi..
    ben hiç bir forumda yöneticilerle böyle konusuldugunu görmedim,burda bunu yapabiliyorsak bu forumda ve yöneticilerde birseyler farklı demektir...
    bu arada 400- 450 alınan jantlar hiçte problem cıkarmaz...cms-km..gibi...
    Konu batuhann80 tarafından (14/08/2009 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
    Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
    Çİ - Çİ YABGU
    ( M.Ö 54 )

19. Bu mesajı için 4 kişi batuhann80'ye teşekkür etti:

zafer kaplan
    zaferkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

arkadaşımıza jant lazımmış konu açmış jant lazım bana diye ordan birisi çıkıpta kara jant için bende var tanesi 80 den veririm demiş ve benim buna karşılık yazdığım cevap "o fiyata 15" çelik jant var" bu benim yorumumdur ister kabullenir ister kabullenmez. daha sonrasında ben çin malı janttan bahsediyomuşum gibi bir duruma düşmüşüm yok arkadaş ticaret hayatını ortaya koymuş falan filan başta Arda olmak üzere tüm arkadaşlardan özür dilerim ortamın gerilmesinde rol aldığım için ama öyle bir şeyi kabullenemedim şimdi aynı şey olsa yine aynı cevabı veririm.

Arda özelden msj yazmasınıda bilirdim ama orada o arkadaş forum önünde bana öyle yazınca bende ona forum önünde cevap vermek istedim ve o yüzden konu açtım jant için ilgili yere konu açmalısın demişsin tamam öyle merak ettiğim birşey olursa oraya açarım ama burada durum farklı ben kormetalide diğer markalarıda sadece örnek için verdim arkadaş üstüne basa basa çin malından bahsetmişya sırf onun çin malı olmadığını bilmesi için ben ne çelik jantla kara jantı karşılaştırdım ne çin malı ile vs sadece fiyatın pahalı dedim olay buraya geldi şimdi ortamın bu kadar gerilmesinden sonraki burada en önemli faktör ben görünüyorum forumun huzuru açısından forumdan kendi isteğimle üyeliğimin silinmesini istiyorum tüm yönetici arkadaşlardan ve forumdaki arkadaşlardan tekrar tekrar özür diliyorum.
    (yorumun KM markasına değildi Arda o sadece bir örnek markaydı (ve o fiyatlara OZ Momo vs olurda demedim)
    Konu zaferkaplan tarafından (14/08/2009 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Konu dallanmış budaklanmış karşılıklı atışmalara gelmiş ,konuyu başlatan akadaş yok geri kalan herkes burada....

Bence olay janttan çok saygı kısmına takılmış .Arda tanıdığım saygıda kusur edebilecek son insanlardandır ,atahanda tanıdığım kadarı ile saygılı ve ağırbaşlı bir gençtir yüzyüze asla kalp kırmayacak insanlar malesef netin azizliği ile yanlış anlaşımlarla kalp kırıp saygısızlık yapabiliyorlar .. bence eğer konu çözüldü ise konunun burada kapatılması yoksa daha kötü sonuçlar doğurup site huzursuzluğuna yol açılmasın.. Sevgi ve saygılarımla..

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

1- Kişiye özel konu açmak yasaktır.
    2- Kapanmış bir konunun devamında aynı konuyu açmak yasaktır.
    3- Moderatörlerin konulara müdahalesini eleştirmek yasaktır.

Devamı halinde üye(ler) ceza alacaktır.

Bu aralar moderatörlerin üzerine gitmek moda oldu herhalde. Yada bizler fazla töleranslı davrandığımız için kendinizde bunu hak olarak gördünüz.

Konu kapanmıştır.

24. Bu mesajı için 9 kişi anvil'ye teşekkür etti:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12