Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdıklarımı anlayamamışsın maalesef.Burası bir forum ve kuralları var:

1) İsteyen herkes istediği konuyu açamaz. (Hatta konu açıp tanımadığı insanlara ithamda bulunamaz) Konular kilitlenebilir, birleştirilebilir, silinebilir.Konu kilitlemek kimseye haksızlık yapmak değildir hatta saygısızlık yapmak hiç değildir.İlanlar bölümü alım-satım olduğu için kapatıldı.Bu aşamadan sonra eğerki birisine birşey söylenmek isteniyorsa özelden söylenebilir, bunun için konu açmaya gerek yok.Açılan konu da bana hemen malum olup kapatacak değilim heralde.Gördüğümde yazmam gereken mesajı yazıp konuyu kapattım.Nedenini de belirtmiştim zaten

2)Ben kimseye cevap hakkı falan tanımadım.Burası benim yönettiğim açık oturum değil.Burası bir forum ve kuralları var.Ben kurallar dahilinde yapmam gerekeni yaptım.

3)Olması gereken zaten özel mesaj yoluyla karşılıklı konuşmalarıydı.Bunu da ben idare edemem, birbirlerine cevap haklarını tanırlar.Olası gerginlikleri de bize bildirirler ki gerekeni yapalım.Cevap hakkı tanıyacak bir söyleşi yapmıyoruz burada.Jantla ilgili bir konu açılır Zafer ya da sersev birşey yazar ben sebepsiz konuyu kilitlersem sen haklı ben saygısız olurum.Aksi halde sen haksız ve saygısız duruma düşersin.Bu konu zaten yoruma açık değil, olması gereken oldu.Sonuçta esas konuyu açan Zafer in bir itirazı yoksa ya da beni anlamışsa sorun yok demektir.Bundan sonrası yeni bir jant konusunda konuşulur ya da özel mesajla halledilir.Cevap hakkına ihlal sadece üyenin genel ya da özel mesaj yazmasını engellemekle mümkündür.Örneğin senin bu konuyu açmamanı sağlamak senin konu açabilme hakkına ihlaldir.Ancak bu olmadığı için bana karşı ağır bir ithamda bulunabiliyorsun.

4)Benim adalet ve moderatörlük anlayışımı görebilmen için beni tanıman gerekir.Çünkü buradan anlayamadın maalesef

5)Hata yapılabilir, ben de yapabilirim.Bunu hep belirtiyorum ama saygısızlık kelimesini aynen sana iade ediyorum

valla sızde bneım demek ıstedıgımı anlayammısınız herhalde acılan bır konuya hem yorum yapıosunuz taraflı olarak hemde ustune konuyu kapatıyorsunuz . burda ya konuyu dırek yanlıs yere acılmsı dıe kapatırsınız kı kıtlemek mantıklı bırsey deıl dırek sılınmesı gerekır konunun cunku ulu orta bı laf edılmıstır ve bunu karsı tarafın yıne ulu orta cvplama hakkı vardır(konu uzamasın dıe en hızlı sekılde sılınmesı ). benım demek ıstedıgımı bu kadar basit sız konuyu en son zafer beye katılarak ole yada boyle bır sekılde katılarak konuyu kıtlıyorsunuz o zaman yarında sersev konu acsın hem zafer beye hem sıze ıtamlarda bulunsun bende sersev beye katılıp konuyu kıtleyım sonra sıze geliyim tartısmanız ozelden yapın abnew dıyım. Vallahi 5 senedır forumlardayım herturlu gorevı de yaptım bu sekılde bı baslık kapatmayı gormedım.

not: ben sızı tanımam etmem reel hayatınızda nasılsınız onuda bılmem kısılıgınızle ılgılıde yorumlarda bulunmam yas olarak da buyuksunuz saygıda kusur etmem ve forumdakı bu konuyu boyle kapatmanız cok derece yanlıstır. Belki saygsızlık olarak yorumlamam yanlıs olabılır ama yaptıgınız uygulama son derece yanlıstır bunuda tekrar belırtıyım