Atahan, öncelikle kelimelerimizi dikkatli seçmemiz gerekiyor ki sonrasında pişman olmayalım.Ben uzun süredir forumdayım ve forumun adını oluşturan aracı da çok uzun süredir takip ediyorum.İddaa ederim forumun %90 nı punto nedir bilmezken ben neredeyse tüm özelliklerini ezbere bilirdim 1995ten beri.Siteye de birçok katkım olduğuna inanıyorum benden fazla yardımı bulunanlarla birlikte.Bu yüzden sarfetmiş olduğun ''saygısızlık'' kelimesine çok üzüldüm.Yanlışlığı kabul ederim ama bu kelimeyi hakedecek hiçbir şey yapmadım ben.Hatta birçok zaman gereğinden fazla saygılı bile oldum bu platformda.Keşke farklı bir kelime kullansaydın
İlgili konuda ise açık olmayan birşey yoktu.İlan konusu kapandığı için ve Zafer birşeyler söylemek istediği için Genel e bir konu açmış.Ancak Genel Başlığı ne teknik anlamda ne de cevap hakkı anlamında uygun biryer değildi.Onun için bunları belirterek konuyu kilitledim.Eğer birşey yazmadan kilitleseydim Zafer sebebini bilemeyebilirdi ya da kendisine tepki sonucu bunu yaptığımı düşünebilirdi.Yine hemen kilitleyip Zafere özelden durumu bildirseydim bu durumda konuya cevap yazan diğer üyeler bundan haberdar olmazdı.Bunun için mesajımı yazıp konuyu kilitledim,
Umarım şahsıma sarfettiğin kelimenin bana hiç yakışmadığının farkına varırsın.
Yer imleri