Alıntı Ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teneke kutu denilerek objektif bir şekilde övülen bir araç da görmedim

Tofaş Fabrika'da staj yapmış bir arkadaşınız olarak çok net söyleyeyim. En azından bizim kıçıkırık ASSAN iki farklı üretim bandı yapmıyor. Yurtdışı ürerim ve yurtiçi üretim olarak. Fiat or Tofaş üretim politikası saçma bir sistem görmedim. Zira yurtdışına üretilen araçların kalitesi ile yurt içi piyasaya sürülen araçların kalitesi arasnda dünyalar kadar fark oluyor.

Bunlar boş şeyler boşa marka fanatikliği yapıyorsunuz. Ben cebimdeki paraya göre en değerli aracı aldım. Bir önceki mesajımdaki ERA'nın Puntoya göre artılarını incelemenizi öneririm. Bomboş bir GP alacağıma Full bir ERA alırım. Performansı ile de GP'cileri çatır çatır çatlatırım. Gerçekler ortada. Beğenmeyebilirsiniz ama işkebeden de atamazsınız. Gereksiz meydan okumaları hiç sevmem, sakin bir sürücüyümdür. Varsa aracına güvenen Samsun'lu bir punto'cu trafiksiz bir alanda test ederiz araçları. Trafikte de ederiz ama diğer insanları gereksiz tehlikeye sokmaya gerek yok.
hangi yıllarda staj yaptın kardeşim sen...esas işkembeden sen sallıyorsun gibi geliyo...herhalde her ülkenin kendi pazarına yönelik üretim donanım olarak fark ediyor ama bu kalite farkı anlamını taşımaz...mesela rusyada klimayı naapçaksın orayada ısıtmalı koltuk gönderilir...mesela..biz bu sektörde 20 yıldır çalışıyoruz (tofaş fabrika 4 yıl) dahil...saçma sapan ifadelerle vatandaşın kafasını bulandırmayalım... keşke ve keşke GP TOFAŞ ta üretilseydi ...bomboş bir GP zaten full bir era ayarında ...motor olsa nolcak ben 90 bg GP alabilirdim ama hertaraf radar nereye gidersin...tork olsa nolcak devir olsa nolcak yapacağın max 90-100...bir-iki kere yedinmi cezayı oturuyorsun poponun üzerine...