Kasko karşılar hemde hasarsızlık bozmadan .. yılda bir kaç kere cam hakkın var .. çok geçmiş olsun .
arkadaşlar..dün aracımın arka camını gümlettim.park ederken ağacın dalını görmedim arka camı patlattık. birde sileceğin alt kaportası 1 cm kadar içeri girdi. bu iş bana ne kadara mal olur...camı değiştirmek için illaki fiat servisinemi gitmem gerekiyor. Nazara geldik sanırım. park sensörünüde boyanması için birmota bırakmıştım..eğerki o olsaydı kaza yapmadan kurtarabilirdim sanırım. Sağlık olsun. Cana gelmesin.
Kasko karşılar hemde hasarsızlık bozmadan .. yılda bir kaç kere cam hakkın var .. çok geçmiş olsun .
Geçmiş olsun.Park sensörünede alışınca zor oluyor herzaman arıyorsun onu.
yılda 1 kez tek cam değiştirme hakkınız var. arka cam pahalı çünkü rezistans var.
2 kere ön cam sayısını bilmediğim kadar yan cam .ve bir adet de arka cam hakkınız var![]()
Geçmiş olsun Özkan, serviste orijinaliyle değişim yapmanı tavsiye ederim.Zaten denildiği gibi kasko bozulmayacaktır.Ancak silecek değişimi için belki ücret alırlar...
Cam değiştirme sayısı kaskodan kaskoya değişiyor...
Fiat kaskoda 1 defa ama Güneş sigortada yılda 2 defa idi...
Ben ön cam arkadan daha pahalı diye biliyordum, yanlış mı?
Arka sileceğe bir şey olmamaıştır dikkatli inceleyin birde onu çıkarmasınlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri