Merhaba Arkadaşlar.
Her araba aldığımda ilk hafta kesin bir zarar gelir aracıma, göz değmesi, nazarı çıktı diyerek avuturum kendimi, yeni aldığım puntomun da ön far camını kırmışlar, ampül ya da kaporta'da bir problem yok, sadece farın dışındaki plastik camda elma kadar bir delik var, daha kasko bile yaptırmamıştım. -ki kasko olsa da onun için bozdurmazdım-
Bu far camı hakkında birkaç şey sormak istiyorum, sadece ön plastik camın değişebileceğini düşünüyordum, fakat bir kaç parçacı'ya sordum komple far'ın değişmesi gerektiğini söylediler, internetten de bulamadım. Sadece bu plastik camı bulmam mümkün mü? Ya da kasko yaptırdığım zaman, bu far camı (belki de komle farı) değişimi mini hasara girer mi?
Teşekkürler.
Bir fikir atacağım ortaya ama biraz fantastik olabilir ve hatta ucuzda olmayabilir. Çıkmacılardan perte çıkmış bir puntonun ön camı sağlam bir farı ile uygun bir ustada ön cam değişimini yapma gibi düşük bir ihtimalin olabilir. ama tabi nasıl bulunur nasıl temin edilir biraz düşündürür. Ön camı buldunuz diyelim değişim sonrası içine su alma buhar yapma kararma açılma gibi sorunlarda sizi bekleyecektir diye düşünüyorum..
Artık Fiorinolu
çıkma far bulmaya bak kardeş sen.100 lira gibi bir rakama alırsın
geçmiş olsun.. farın camı sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. geriye çözüm olarak çıkmacılar kalıyor... çıkmacılardan bulsanız bile camı değiştirme yolunu tavsiye etmem.. farın camını değişitirdiğinizde ise araba her yıkandığında veya yağmurlu havalada farın içinde oluşacak buhara.Zamanla farın kararması gibi can sıkıcı durumlarıda göz önunde bulundurmak gerekli. farı komple değiştirmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
İşin su geçirmeme konusunu hiç düşünmemiştim, bir ustaya gider taktırırım diyordum, gerçi sadece camı bulabileceğim de kesin değil. Şimdi içime kurt düştü.
Acaba kaskoların mini hasar teminatı farı değiştirir mi? Far fiyatları 250-300 arası galiba.
far 280 falan.kaskoda bu mini hasara kesinlikle girmez.bunun içinde kasko bozdurmana hiç değmez.sicilin ne kadar temiz o kadar iyi.ama şunu yapabilirsin.henüz kasko yaptırmamışsan koskoya' hasarsızlık korumu teminatı' koydur. bu ne işe yarar.aracının kasko bedelinin % 5 ine kadar bir masrafta bunu kaskodan yaptırırsın ve hasarsızlığını etkilemez böylece.çok çok olacağı şey koskonun hasarsızlık yüzdesi aynı kalır.örneğin şimdi % 30 ise seneye %40 olmazda yine %30 olarak kalır.ama dikkat et böyle bir durumda sigorta şirketi bu işlemi tramerde göstermesin.yoksa seneye başka bir sigortaya gittin diyelim o zaman karşına çıkar.
servıste değistırmek ıstersen kaskonu kullan derım cunku bırdahakı yıl hasarsızlık ındırımınden dusulecek mıktar ile aynı paraya tekamul eder , yok cıkmacılardan 100 tl ye alıp takarsın ama farı alırken dıkkat et ayakları sağlam olsun cıkmacılardakılerın genelde ayakları kırık oluyor ,,, karar senın
arkadaşım benimde sağ ön far camını kırmışlar , inatla değiştirttmedim , far camı ayrı satılmıyor , farın komple değişmesi gerek o yüzden kaskoyuda bozdurtmadım . yukardada arkadaşların dediği gibi ya çıkmacılardan yada orjinal farı çıkaartıp zenen angel falan takan arkadaşlardan temin edebilirsin ; umarım sol farındırda ben bi takım ayarlarsam sağ sol paylaşırız artık...
GP
benim kasko karsilamadigi icin ben yenisini aldim.ama ustam eski fari degistirmeme gerek birakmadigindan takmadim.elimde kutusunda sag far var.
Arkadaşlar benim sol ön far içinde buğulanma var.Bu sorunu nasıl çözerim sizce?Saç kurutma makinası ile içine sıcak hava versem buğulanma gider mi?
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
İstanbul iki telli Atatürk oto sanayiye git. Çıkmacılardan bir tane far al değiştir sorunun çözülsün. Hiç kasko deldirmeyle de uğraşma. Çok çok 100 lira verirsin.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bugün baktım farın ön cam kısmında kırık varmış.Farı söküp sista akvaryum silikonuyla yapıştırcağım.Kırık aracın gürünmeyen kısmında olduğu için boş yere far parası ödemek istemiyorum.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Gozukmuyorsa on is gorur
Discovery cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri