autohiLL'den kastınız sanırım hiLLhoLder sistemi.
şuraya tıkLayıp biLgi aLabiLirsiniz: https://forum.grandepuntotr.com/tekn...alismiyor.html
yokuş kayma önleyici sistem benim arabamda varmı yok mu nasıl anlayacağım arkadaşlar? anlamak için rampada masus kaydırdım araç kaydı. acaba bir yerden filan açılma durumumu var? fiat ın sitesinden baktım activelerde standart diyor? nedir durum? bir de yağmur sensörü sorunu var. o da standart görünüyor ancak o da çalışmıyor?
autohiLL'den kastınız sanırım hiLLhoLder sistemi.
şuraya tıkLayıp biLgi aLabiLirsiniz: https://forum.grandepuntotr.com/tekn...alismiyor.html
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Sizin aracınızda yokuşta kaymayı önleyici sistem olan Hillholder ve bu sistemin beraberinde bulunan ESP,ASR,MSR, HBA maalesef mevcut değil.
Aşağıdaki yazı Fiat'ın sitesinden alıntıdır.
" ***Bu özellikler 1.4 starjet 16V 95 hp, 1.4 Turbo T-Jet 120 hp ve 1.3 Multijet 16v 90 hp motorlarındaki versiyonlarda standart sunulmaktadır"
Konu makineman tarafından (23/06/2008 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.
Aracınız active modeli sizin araçlarda hillholder ,esp gibi özellikler yok malesef..
bu özeelik araç donanım paketi ile ilgili değil motorla ilgili.. 1.4 77bg fire motorlarda ve 1.3 mj 75 bg lerde yok malesef
Evet donanımsal bir durum değil bu güvenlik paketinin olup olmaması. Active Dynamic farketmez. Motorun TJET, Starjet veya 1.3 90 HP olunca var bu donanımların hepsi.
eskiden o motorlarda da yoktu. ilk çıktığında güvenlik paketi almanız gerekiyordu. sonradan standart hale geldi.
bir araçta elektronik donanım ne kadar fazla ise onların arıza riski de o kadar fazladır.elektronik donanımların fazla olması bizi yetkili servislere kazıklanmaya mahkum ediyor.o yüzden aracında öiğ qws xtğ gibi 3 harfli donanım ne kadar az ise aracının bakım masrafı o kadar az olacaktır ve aracın sorunsuz yıllarca sana hizmet edecektir.o yüzden kafana takma böyle şeyleri,olmaması daha iyi.şöförlüğün temelinde direksiyon hakimiyetinden önce debriyaj hakimiyeti gelir. hill holder gibi sistemler bana cazip gelmiyor,acemilere yoğun trafiğe çıkma cesareti verip kazaların artmasına neden oluyor.boş ver hill holder gibi sistemleri,bırak aracının debriyaj senin kontrolünde olsun.
ilk çıkan ( 2006 ) dynamic 95 bg lerde yok bildiğim kadarıyla. o zamanlar 1500 ytl gibi bir fiyata güvenlik donanımı satın alınca geliyordu.herhalde 2007 ortasından sonra starjetlerde standart oldu.
teşekkürler arkadaşlar ilginiz için..
0 aracımı 1 aydır kullanıyorum. holder neredeyse hiç yokmuş gibi geldi bana. yani aracı geri kaçırmamak için varmı yokmu belli değil. görev yapmasını nasıl sağlayabilirim, benim bilmediğim birşey mi var?
frene bastıkdan sonra cekıp hemen dokundugunda fren kas katı olur basamazsın ondan sonra zaten kas katı kesılır . bu olay zaten 3 yada 2 saniyelik bir olaydır. yanlız yokus yukarı ve aracın vıtesde olması gerekıo. yokuş yukarı oldugunu anlıo frene basp sertlestıgınde kolayca kalkabılırsınız . yanı bır 3uncu ayagının oldugunu dusun yokusta o frene basıo![]()
Konu Ryu06 tarafından (09/07/2009 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.
Bende holder mıs ne o bayan işi deyip küçümsüyordum ama olduk güzel bir şey. Çünkü holder yokuş eğimini algılayıp yokuşu ta kaklış yapabileceğiniz devire gelince salıyor. Yani hafif yokuşta az gaz verdiğinizde hemen bırakıyor oldukca yüksek yokuşlarda ise bayağı gaz vermeniz gerekiyor. Benim evimde tepede yokuşu cok yuksek 1.2 arabalar yağışta bayağı zorlanıyor mesela. Geçende dağa doğru gitmiştik bir yerde yokuş vardı çok yüksek orda bir kaç araç zorlandı hatta bazıları geri salıp hızlanarak almaya çalıştılar. Ben ise o yokuşta dur kalk yaptım artislik olsun diye.Ama holder 4200 devirlerde saldı arabayı bayağı yokuş muş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri