Fiat forumda debriyaj pedalında ayağını unutup bu sorunu yaşayan çok kullanıcı varmış
Merhabalar, bu akşam arabayı park etmeden önce hillholder devre dışı servis kitabına bakın uyarısı verdi, asr yi açtım kapadım asr devreye giriyor ama hillholder aynı uyarıyı veriyor, motoru kapatıp tekrar çalıştırdım değişiklik olmadı, forumda araştırdım, fren müşürü veya city olabilir, siz ne dersiniz?
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
Fiat forumda debriyaj pedalında ayağını unutup bu sorunu yaşayan çok kullanıcı varmış
Bende de geçen hafta bir kez aynı uyarı çıktı asr,esp,hillholder hepsi birden devre dışı kaldı kontağı kapatıp açtım bi daha da yapmadı ama genelde fren müşüründen yapıyor...
Ben özellikle asr yi kapatıp açtım asr devreye giriyor sadece hillholder unavailable uyarısı verdi sabah kontrol ederim artık
City de sıkıntı olduğu zaman esp asr hill hepsi arıza veriyor.city olduğunu düşünmüyorum hill sensörüyle alakalı bir problem olabilir.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
fren müşürü olabilir aynı sorun olmuştu bende fren müşürü degişti problem kalmadı...
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Fiat Bravo'larda bu sıkıntı genellikle hillholder'ın geri vites ışığını algılayamamasından kaynaklanıyor. Examiner cihazına bağlandıktan sonra gerekli ayarlar yapılıp hata silinince kolay kolay bir daha tekrarlamıyor.
Aracınızı eğimli veya kaldırıma park ederken mi bu sorunu yaşadınız?
Yok düz bir zemine park ederken oldu, bu sabah arabayı çalıştırdım sorun olmadı hatta hill holder çalışıyor deneme fırsatım oldu.
Fren müşiri olması lazım, sistem çalışıyor fakat sinyal gitmiyor.Benim de aynı sorunum var.abs, esp, hillholder uyarı veriyor, müşiri değiştireceğiz.Benim araçta kontağı kapatıp açtığım da uyarılar gidiyor.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Onur bir şansızlıktır gidiyor bizim araçlarda hadi hayırlısı...
aracı serviste bir alete bağlıyorlar sorun nerede görüyorlar bende de aynı sıkıntı olmuştu 10 dk serviste hallediyorlar
Servise gidemedim henüz arada sırada hala veriyor aynı uyarıyı
bende o arıza 2kez alısverıs merkezlerının kapalı park beton zemınlerınde verdı.. baska yerde vermedı.. bende zemıne bagladım.. cunku aracımla 14bın km yaptım hıc olmayan sey orada oldu.. aklınızda bulunsun..
Bende de aynı sorun olmuştu, fren müşürü değişti herhangi bir sorun kalmadı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri