Ben aldığımın ertesi gün denenedim evet 4 cam otomatik olunca oluyor
Kimse kullanım kılavuzunu okumuyormu arkadaşlar, orda yazıyor hepsi![]()
Gaza geldim umudum olmamasına ragmen bende baktın ve sonuç hüsran.Benim arabamdada yok bu özellik.
Ben aldığımın ertesi gün denenedim evet 4 cam otomatik olunca oluyor
Kimse kullanım kılavuzunu okumuyormu arkadaşlar, orda yazıyor hepsi![]()
arkadaşlar eskiden konfor paketinde vardı arka camların otomatik olması, şimdi dynamiclerde standart oldu. arka camlarınız otomatikse vardır, yoksa yoktur.
abi her özellik bizde de olmasın yaw..
bırakalım gitsem yaparlar mı'yı artık![]()
arabanın orjinalini bozmaya gerek yok zaten bende arkaya oturan pek olmaz![]()
3 kapılara da üvey evlat muamelesi yapmışlar... Araç fiyat olarak emotion kadar pahalı ama sadece 2 cam olunca çakallık yapmışlar, parmak sıkışma engelleme mekanizması da yok zaten. Punto'nun oto. camları benim gözümde sınıfta kaldı![]()
Aynen arkadaşımın dediği gibidir.
Bende aldıgımın 4 cü saatinde denemiştim. Akılıma gerdi öylercene. Deniyim dedim. ve oldu. Öyle içime doğmuş nedense. Kataloga baktım daha sonra. Deadlock olayı her aracta yok. Neye dayalı bilmiyorum. Ama dynamiklerdin 4 kapısı otomatikte olsa dead lock her modelde yok. Ya extra özellik yada emolarda felan var.
benim iadesi için uğraştığım seri2 dynamic 4 cam otomatikti ve kumanda ile açılıp kapanabiliyordu. bunu icad eden birde skydome için düşünseymişya.
benn de şans eseri bu gün kullanma klavuzunu okudum ordan öğrendim... tam yazacaktım arkdaş paylaşmış henüz denemedim ama ilk aşağı inmemde deniyecemama "death lock" nedir bi bilgisi olan var mı...
FIAT BRAVO
MULTİJET 1.6 16V 105HP
***EMOTİON***
2008
LAV KIRMIZI
mesela arabada çocuk var, sen markete gideceksin, çocuğun arabadan inmesini-yada kapıyı açmasını- istemiyorsun
işte orda death lock devreye giriyor.
Benım aracımda dynamıc ama ne hıkmetse 3 senedir bu olayı yapamıyorum active ve dynamıclerde bu özellik yok sadece emolarda var ..
Death lock olayı hakikatten olan varsa yazsın arkdaşlar varmış yokmuş la bir yere varamayız ,bence araçtaki en büyük eskiklik o .
Hırsız kelebek camı kırıyor ve içeriden hop kapıyı açıyor çok saçmaama bu olay olsa kapı kilitlendiğinde içeriden açılmaz .. Ben ikikerede bastım beşkerede ama olmuyor
öyle bir sistem yok olan gerçekten denemiş olan yazarsa sevinirim..
Benim aracım 2007 emotion, kumandadan cam kapama açma olayı var ancak death lock olayı maalesef yok. 5-10 kere denedim olmadı fiat bu sana,hangi modellere koydu acabaskydome un tuşa basılı tutunca kapanmamasıda kötü bi durum, skydome u kapatmaya çalışırken o arada ztn camlarıda 2 saniyede kapatıorm araçtan inerken.. Ama yazın araca binmeden uzaktan camları açınca içi serinliyor güzel bişey
![]()
2006 dynamik, konfor paketli (sadece ön camlar otomatik) ama aracımda burada yazan cam açma, içeriden kilitleme gibi zavazingolar yok...
hatta iki tane kumandalı anahtarım olmasına rağmen ikiside bunu beceremiyo![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Ya bu devirde arka camları hala mekanik yapan zihniyete ben ne diyeyim..
dynamic Konfor paketi olanlarda bu özellik var yanlız 2008 ve sonrası ıcın olanlarda,
4 cam kumandadan kontrol edebiliyorum ama Death lock denemedim onu denerim bi ara aklıma gelirse yazarım buraya...
dynamic'te deri direksiyon ve vites topuzu standart mı peki. ha, unutmadan 2007 benim araç
2006da standarttı ama sonraları ne oldu bilinmez.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri