dynamic'te deri direksiyon ve vites topuzu standart mı peki. ha, unutmadan 2007 benim araç
2006da standarttı ama sonraları ne oldu bilinmez.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
bu cam olayı baya seksi oluyo haniben aracı alalı daha 1 hafta oldu denedim oluyo tskkr ettim
oluyor valla denedim gördüm![]()
FIAT BRAVO
MULTİJET 1.6 16V 105HP
***EMOTİON***
2008
LAV KIRMIZI
benim 2007 dinamik+konfor paketli, bende de var.
bi arkadaş 2008 den itibaren demişte, yanlışlık olmasın die yazdım.
Benimde Dinamik+konfor paketli buarada bunuda belirteyim arkadaşlar...
Ziyaretçi
benimkide olduuuu cook tesekkür ederim dostum ben hpe bunu dert ediyodum valla hi nasil olmaz böyle bir arabada diye sagolasin cok tesekkürler günün en güzel haberi
fakat death lock olayi olmadi bende yada ben yapamadim bilmiyorum :/
Konu anvil tarafından (10/06/2009 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Boş Yani Hiçbir İşlevi Olmayan Ama Hırsızlar Tarafından Caydırıcı Etkisi Olan Bir Işık(Aman Hırsızlar duymasın =) ) Bu Arada GP Active ler bosuna denemesin bu özellik bizlerde yok cimri fiat
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
Dynamic 2009 aracım ben ilk günden itibaren biliyorum bu özelliği olduğunu otomatik camlarda oluyor sadece güzel bir ayrıntı inş. bundan sonraki tüm modellerde uygularlar cimrilik yapmazlar herkeze iyi günler.
seri II de dyn. 4 cam elektirikli ancak bu sistem sadece emotion ve konfor paket seçeneklerde sunuluyor bendede seriII dyn var ama kumanda sadece kapıları kilitleyip acıyor!
bendede seri 2 dynamic var bende acılıp kapanıyor. Bence sende kontrol et hasan kardesim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri