Bilgi verebilecek kimseler yok sanırsam...
2011 punto evo mylife versiyon aracımın arka camlarını otomatik yan aynalarınıda elektrikli kapanan ayna yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur kaça patlar yada olur mu![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Bilgi verebilecek kimseler yok sanırsam...
Arka camlar için cam otomatiği mekanizmaları var. Geçen sene 90 tl fiyatı vardı sadece mekanizmanın. Camlara düğme konulacak işçilik vs. 200 TL'yi bulur arka camlar.
Ayna için birşey diyemicem![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Puntoların hiçbir modelinde bildiğim kadarıyla elektrikli kapanan ayna yok. Camı belki yaptırabilirsin ama ayna işi zor)
elektrikli kapanan aynaları mini cooper yan aynaları alıp biraz tadilatla kendi aracına uydurtabilirsin. tahminimce 1000 liranın üzerinde bi masrafı çıkacaktır.
değer mi orasına sen karar ver![]()
aynen puntonun aynasına benzeyen bir aynayı alıp yapabilirsin leon mini cooper fiestanın kapanıyormu bilmiyorum.. maliyet biraz fazla çıkar gibi
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
fiesta aynalarını biraz tadilatla takabilirler belki ama arkadaşların dediği gibi biraz tuzlu Olur.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
yanılıyorsam lütfen biri düzeltsin ama fiesta ve leon'da otomatik kararan dış dikiz aynası yok bildiğim kadarıyla. o masraf göze alınıyosa ekstradan dış dikiz aynası karartma göz ardı edilecek bir seçenek değil. mini cooper aynası ideal bu iş için![]()
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Süper olurdu... Böyle bi işe girmeyiniz....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
ben sadece gerekli gördüğüm yerlerde kapatıyorum kendi kapansa ne olur kapanmasa ne olur gereksiz bi özellik
Bence güzel olur varsa imkan tabi ki ...
BMW M5 aynası yaptık geçenlerde bi araca aynalar artı modülü 550 tl ama punyoya uyduRAbilirmisin bilemem
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Araştırmak lazım bakalım teşekkür ederim...
extradan hiçbirşey yaptıramıyoruz böyle alengirli olanları
bak yeni puntolarda orjinal spor yay sistemi var taktırıcam dedim olmaz dediler![]()
sonra skydome dedim o da olmaz dediler..
ön sağ tarafa ayna takalım dedim o güneşliğe o da yok biz takmıyoruz dediler..
el tutma yerleri var ya yukarıda oralar boş bende onları taktırıcam dedim o da yok dedi bende bi ton laf saydım söve söve çıktım.
YORUM YOK![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Hayırlı işler madem)
astra H larda sonradan yapılabiliyor..ama komple ayna değişiyor ve tesisat çekiliyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri