açıkçası okadarda rahatsız olmadım ben müzik kapalı sayılır şekilde geldim üstelik. en ufak bi izolasyonda yok![]()
Benim Punto ile en son 300 km yapmıştım. Zaten daha yeni aldım.
Bugün 2007 Linea 1.3 90 bg araç ile İzmir'den Çanakkale' ye gidip tekrar geri döndüm. 650 km filan yapıyor. Yolda acayipte bir yağmur vardı.
Yol sesi gerçekten rahatsız ediyor. Eğer kendi aracımla uzun yola filan çıkacak olursam çıkmadan önce Ziebartta İzalasyon yaptırmayı düşünüyorum. Yoksa çekilmiyor. Birde Linea' da otururken sanki daha dik bir konumda oluyorsunuz. Puntomda koltuğa gömülüyor gibiyim.
açıkçası okadarda rahatsız olmadım ben müzik kapalı sayılır şekilde geldim üstelik. en ufak bi izolasyonda yok![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Gerçekten öyle. Rahatsız edici bir yüksekliği var. Punto o açıdan çok daha iyi. Birde arkadaşlar Linea' da City direksiyon yokmu. Kullandığım aracın direksiyonu bana çok sert geldi. Yordu yolda. Belkide onda bir arıza vardı ama City fonksiyonu bulamadım ben arabada
linea da city yok. normal hidrolik direksiyon. sanırım gp lerde city sorunları yüzünden linea'ya cesaret edemediler sanırım. koltuk konusunda biraz diklik var ancak birazda gp lerde sportif görünmesi için koltukları alçak ayarlamış olabilirler. ben genelde alçaltıyorum ve görüşte ve oturuşta pek sorunum olmuyor. şu bir gerçek ki gp gibi spor bir araçtan inip lineaya binince biraz yüksek hissetmek normal sanırım(bende arabamı öveceğim ya toz kondurmuyorum
)
Linea Dynamic 1,4 Fire
dün aynı yolu tekrarladım bilgileri güncelliyim
bu sefer bornovada sıfırladım yol bilgisayarını bilkente girince sıkıştırdım biraz
yol: izmir-ankara
mesafe: 578 km
molalar hariç zaman 6 saat 45 dakika
molalarla berbaer 7 saat 15 dakika
yol bilgisayarı yakıt ortalaması 5.7 lt
ortalama hız 85 km
ağırlıklı olarak 100 yer yer 90-110la geldim.
klima 3 saat kadar çalıştı
Konu OzzY tarafından (09/09/2009 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben 2ay önce 1480 km yol yaptım yeni opel corsa dizel ile klimayı hiç kapatmadım yol boyunca, otoban, boş ve radarsız yollarda 160-180 km/hz gittim. araç toplamda 1,5 depo mazot yaktı![]()
Konu anlgnydn tarafından (09/09/2009 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
dizel güzel bişey![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hoşgeldin Ozan,
Toplam 30dk mola vermişsin sadeceOrtalama hıza göre yolculuk süresi yeterince örtüşmekte.5.7lt/100km lik tüketim de bence çok iyi...
Ziyaretçi
10dk kula 20dk afyonyeter abi
geçen sefer gelirken sivrihisarsdan(sanırım yol 3 şerit olunca) sonra 120yle filan gelmiştim o baya etkiledi sanırım tüketimdeki farkı. rampalarda gaza yüklenmek yerine sabit tutarak çıksam dahada aşşalara çekebilirdim sanırım ama okdar sabırlı değilim
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yine bi güncellemerakım farkediyomuş
bilkentte sıfırladım evin önüne kadar geldim
son 10 km kadarı izmir şehir içi YB ortalaması 5.4ten 5.5e çıktı hemen
afyona kadar genelde 100
afyondan sonra genelde 110la geldim
yol: ankara-izmir
mesafe: 591 km (10km izmir şehir içi)
molalar hariç zaman 6 saat 48 dakika
molalarla berbaer 7 saat 35 dakika
yol bilgisayarı yakıt ortalaması 5.5 lt (bornovada 5.4 tü)
ortalama hız 86 km
klima 3 saat kadar çalıştı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bende geçen hafta İzmir'den Ankara'ya geldim. 5 saat 45 dakikada geldim. Akşam 19:45'de çıktım gece 01:30'da Çetin Emeç'e geldim. 3/4 depo ile geldim. 1 kere tuvalet molası, bir defada alkol kontrolüne girdim. Ve şunu farkettim sabit 90'da tutucam dediğinde araba daha çok yakıyor. 120-130 civarında neredeyse aynı anlık ortalamayla gidiyor. Gece yolculuk yapmayı çok seviyorum ve araba hakkaten 10 numara![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Bende ilk yolculuğumu arabayı alır almaz yaptım
KDZ. Ereğli - Bursa
300 km
4 saat sürdü (mola ile 4.30 saat)
5.4 lt ortalama yakıt tüketimi
75 km/sa Ortalama Hız
120 km/sa i hiç geçmedim
klima yol boyunca açık
ben 1.4 fire la 17 nfs jant ve hava filtresi olduğu halde..adapazarından ankaraya geldiğimde ortalama 6.0dı ortalama hız 90-130 arasıydı..ama son 100kmde fln 140-150 gittim hep..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bende bu yaz toplamda 2900 km yol yaptım.istanbul-fethiye gidişte 680km yi 6.0 ile gittim.ortlama 120-160 hızla.sadece aydın otobanında bastım.
en son didim-istanbul arasını 5.3 ile geldim.ortalama 100-120 klima full açık, 3 kişi ve full bagaj.
Kesin olan bişey varki uzun yolda arabamdan çok memnun kaldım.virajlara yapışması,gidişi mükemmel.77bg fazla beklentim yoktu zaten ama onun bile hakkını verdi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri