Ankaradaki arkadaşlar, bi buluşma ayarlasak ufak çaplı alsak t-shirt lerimizi bizde, tabi tuncay senin uygun olduğun bi zamanda olmalı.
Ankaradaki arkadaşlar, bi buluşma ayarlasak ufak çaplı alsak t-shirt lerimizi bizde, tabi tuncay senin uygun olduğun bi zamanda olmalı.
Bu hafta sonu olmadıkça ben uygunum![]()
Dün elime geçti t-shirt'üm. Penye de çok kaliteli, baskı da. Fotoğraflarda göründüğünden de iyi! Yaz da geliyor yavaş yavaş
Tekrar teşekkürler!..
baskı rengi beyaz olursa sevinirim. teşekkürler
ati rugerm
Arkakaşlar isteyen arkadaşlar yeni bir liste oluşturup paralarını gönderirlerse baskıyı yaptırabiliriz.
Teslimat durumu:
1. Ah-MeT: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
2. anvil: 2 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
3. plastro: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, lacoste, kırmızı, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
4. abulbul08: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
5. acy: 1 adet, L, lacoste, siyah, arkaya baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
6. e_cag: 1 adet, M, bisiklet, siyah, öne baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
7. ArcA: 2 adet, XL, bisiklet, sarı, öne baskılı ( arka desen ) ( 08.04.2009 tarihinden Yurtiçi kargoya verildi )
Konu TunFeB tarafından (08/04/2009 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.
çok sağol Tuncay.. kargoyu aldım tshirtler süper olmuş ama yurtiçi kargo hala kazık![]()
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
dostlar ben aranıza yeni katıldım. Hatta ay sonunda aracım gelicek. Bu t-shirtlerde bir sonraki liste nezaman ? bende katılmak isterim.
şu buluşmayıda yapsak artık
19 nisan nasıl mesela![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konu ABNEW tarafından (13/04/2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
Çok haklısın TuncayBen teslim alırken dikkatle inceleyeceğim güveler falan yemiş mi diye
Buluşma 19 Nisanda olacak gibi sanki![]()
PEki ücret nedir nereye nasıl yatırcam?
ben Bisiklet yaka / beyaz/ L istiyorum.
ImageShack - Image Hosting :: grnt030.jpg
Bu tipte.
Uğur, Tuncay da doğrularsa aşağıda bilgiler mevcut:
TUNCAY BÖYÜKÖZKÖK
GARANTİ BANKASI
ATATÜRK BULVARI ŞUBESİ
ŞUBE KODU: 710
HESAP NO: 6634051
Bisiklet yaka ya da V yaka penye t-shirt fiyatı 8 TL.
Lacoste tip t-shirt 17.50 TL. ( Bu kısım da fiyattan tam emin olamadım. 17 TL' de olabilir. Eğer 17 TL olursa, sizde onay verirseniz artan para bağışlanacaktır. )
Ön ve arka baskı fiyatı 10,50 TL.
Sadece ön ya da arkaya baskı olursa 6 TL.