Tuncay kolay gelsin,
Biraz önce hesabına eft yaptım.Toplam 32.50TL gönderdim.Umarım doğru hesaplamışımdırSen de bir hesapla istersen eksiğimiz olmasın.
Benim istediklerim:
2 adet sıfır- bisiklet yaka siyah medium t-shirt.. 16.0TL
Tekinde sadece önde p logosu arkası boş...........6.0TL
Diğerinde ise standart ön arka baskılı...............10.5TL
.................................................. .............32.5TL
Tüm baskılar kırmızı
Teşekkürler...
Tuncay,
37 TL eft işlemi tamamdır.
Tuncay hocam selam
havale yaptım kontrol edersen sevinirim.....
Konu HugemaN tarafından (16/03/2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
Merhaba,
Kusura bakmayın, pazartesi telaşında forumu iyi takip edemedim. Akşam saati olduğundan eft yarına tarihli oldu ama gönderilmek üzere kayıt altına alındı.
Siparişimde küçük bir değişiklik: sorun olmazsa sadece ön yüze baskılı istiyorum.
Daha önce başka bir forum için toplu alımlar düzenlemiştim; girdiğiniz zahmeti tahmin edebiliyorum. Çok teşekkürler, saygılar,
Emin
Tuncay-Oğulcan
özveri ve gayretleriniz için içten teşekkürler ...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Tuncay emekleriniz için tekrar teşekkür ederim kolay gelsin. 47 tl.havaleyi gönderdim.
Önceki siparişim
5.plastro: (1 adet Lacoste Tip Siyah (kırmızı baskı) L) ( 1 adet Lacoste Tip Kırmızı (beyaz baskı) L )
Güncel siparişim
5.plastro: (1 adet Lacoste Tip Siyah (beyaz baskı) L) ( 1 adet Lacoste Tip Kırmızı (beyaz baskı) L ) İkiside sadece ön baskı mümkünse
2 adet Lacoste tip T-shirt.......35 TL.
2 adet ön baskı.....................12 TL.
+______________________________
..............................TOPLAM 47 TL.
Konu plastro tarafından (16/03/2009 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
Benimki de tamam. Ödeme hesabınıza geçmiş mi?
benımkide okeydir ne zaman kargolayacaksın......
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
Arkadaşlar selam. Acil bir işim dolayısıyla şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve şu an Adapazarındayım. İnşallah yarın akşam Ankara' da olacağım ve Perşembe günüde baskı olayına girişeceğim. Eğer ki bi aksilik çıkmazsa haftaya Salı Ankara dışı için kargoya vermiş olurum t-shirtleri. XXL beden konusunda da t-shirtler yarın akşam elimde olucak inşallah. Gecikme için özür dilerim.
tuncay talimat verdim 46.5 TL yarın(cuma) hesaba geçer 2 gündür seminerim vardı onla uğraşıyorduk yatıramadım
Arkadaşlar konuyu tam araştırıp okumadım.Pişmiş aşa su katmak değil amacım.
Bizde wwwtrmareaclub.com ailesi olarak bu işi araştırıyoruz.Belki size faydası olur.
Bizim sitede paylaşılanlar...
*************************Alıntıdır**************** *************
benden de tsihirt resimleri ( BASKILI T-SHIRT - ULUS TSHIRT - Firma baskılı tshirt üretimi - T-shirt ) (20-50 Adet fiyatları)
18 lira
22 Lira
9,5 Lira
12 Lira
1,5 YTL en az 500 tane ama(
Şirketin sitesindeki açıklaması
KARGO ÜCRETİ ULUS TSHİRT TARAAN ÖDENMEKTEDİR. (20 adet üzeri)
• Baskılarımızda ithal boya ve boyanın çıkmasını önleyen özel kimyasal madde kullanılmaktadır.
• Baskılı ürünlerimiz 60 °C'de yıkandığında uzun süre renkleri solmadan ve deforme olmadan giyilebilir.
AÇIKLAMALAR:
1- Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
2- Fiyatlarımız serigraf baskı ve tek taraf, tek renk baskılı fiyatlardır.
3- İlave her renk ve baskı için 1 YTL fark alınır.
4- Nakış işleme talep edildiğinde, işlemenin ölçülerine göre disket ücreti alınır.
5- Transfer baskı için ayrıca fiyat alınız.
6- Siparişiniz, toplam tutarın ödenmesinden sonra kesinlik kazanır. Havale makbuzuna sipariş için olduğuna dair not düşün. (Örn.: 2000 adet baskılı tshirt siparişi ön ödemesi).
7- Tarafımızdan tasarım yapılıp onay alındıktan sonra baskıya geçilir.
8- Ürünleriniz kargo ile adresinize teslim edilir. Türkiye içi kargo ücreti tarafımızdan ödenmektedir.
HESAP NO:
Banka Adı: Akbank
Şube Adı: Bursa Şb.
Hesap Adı: Hüseyin Yağız
Şube Kodu: 0043
Hesap No: 0243702
Arkadaşlar öncelikle şu konuya değineyim. Yukarıda ki siparişi tercih etmek isteyen olursa bende ki siparişini iptal edebilir. Benim açımdan herhangi bir problem teşkil etmemektedir.
T-shirtlerin büyük bir miktarını bugün itibarı ile teslim aldım. Şu an gelen ödemelere göre 6 adet t-shirt daha temin edeceğim. Onların siparişi verildi fakat daha mağazaya gelmemiş. Kısa sürede temin edeceklerini söylediler.
Elimde olan t-shirtleri yarın baskı için vereceğim. Yarın gün içerisinde teslim edip pazartesi gibi teslim alacağım. Bilginize....
37 TL yi Pazartesi günü yatırıyorum abi
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri