Biçok talep var ama daha netleştiren olmadı. Arkadaşlar t-shirt isteyenler tip, beden, renk, baskı yeri gibi detayları belirtirlerse iyi olacak. Ayrıca kaç tane istediğinizide.
Printable View
Ankaradaki arkadaşlar, bi buluşma ayarlasak ufak çaplı alsak t-shirt lerimizi bizde :), tabi tuncay senin uygun olduğun bi zamanda olmalı.
Bu hafta sonu olmadıkça ben uygunum :)
Dün elime geçti t-shirt'üm. Penye de çok kaliteli, baskı da. Fotoğraflarda göründüğünden de iyi! Yaz da geliyor yavaş yavaş:)
Tekrar teşekkürler!..
baskı rengi beyaz olursa sevinirim. teşekkürler
ati rugerm
Arkakaşlar isteyen arkadaşlar yeni bir liste oluşturup paralarını gönderirlerse baskıyı yaptırabiliriz.
Teslimat durumu:
1. Ah-MeT: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
2. anvil: 2 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
3. plastro: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, lacoste, kırmızı, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
4. abulbul08: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
5. acy: 1 adet, L, lacoste, siyah, arkaya baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
6. e_cag: 1 adet, M, bisiklet, siyah, öne baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
7. ArcA: 2 adet, XL, bisiklet, sarı, öne baskılı ( arka desen ) ( 08.04.2009 tarihinden Yurtiçi kargoya verildi )
https://img514.imageshack.us/img514/...sc06416.th.jpg
Müslüm abiye verilecek t-shirt....
https://img514.imageshack.us/img514/...c06415l.th.jpg
ArcA rumuzlu arkadaşımızın t-shirtleri....
çok sağol Tuncay.. kargoyu aldım tshirtler süper olmuş ama yurtiçi kargo hala kazık:)
dostlar ben aranıza yeni katıldım. Hatta ay sonunda aracım gelicek. Bu t-shirtlerde bir sonraki liste nezaman ? bende katılmak isterim.
şu buluşmayıda yapsak artık :)
19 nisan nasıl mesela :)
Çok haklısın Tuncay :) Ben teslim alırken dikkatle inceleyeceğim güveler falan yemiş mi diye :D
Buluşma 19 Nisanda olacak gibi sanki:)
PEki ücret nedir nereye nasıl yatırcam?
ben Bisiklet yaka / beyaz/ L istiyorum.
ImageShack - Image Hosting :: grnt030.jpg
Bu tipte.
Uğur, Tuncay da doğrularsa aşağıda bilgiler mevcut:
TUNCAY BÖYÜKÖZKÖK
GARANTİ BANKASI
ATATÜRK BULVARI ŞUBESİ
ŞUBE KODU: 710
HESAP NO: 6634051
Bisiklet yaka ya da V yaka penye t-shirt fiyatı 8 TL.
Lacoste tip t-shirt 17.50 TL. ( Bu kısım da fiyattan tam emin olamadım. 17 TL' de olabilir. Eğer 17 TL olursa, sizde onay verirseniz artan para bağışlanacaktır. )
Ön ve arka baskı fiyatı 10,50 TL.
Sadece ön ya da arkaya baskı olursa 6 TL.