Buldum adresinizi. Yarın kargoya veriyorum....
Printable View
Teslimat durumu:
1. Ah-MeT: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
2. anvil: 2 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
3. plastro: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, lacoste, kırmızı, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
4. abulbul08: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verilecek )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verilecek )
Arkadaşlar bugün yaptığım hesaba göre 7,00 TL civarında bana gönderilen paralarda fazlalık mevcut. Bu küsuratlardan kaynaklanan bir durum. Bu parayı TEMA ya da Kızılay gibi bir kuruma bağışlamayı düşünüyorum itirazı olan yoksa....
abı bende ıstıyorum bu t shırt para nereye yatacak ve nekadar
Bugün elime ulaştı teşekkür ediyorum emeği geçenlere t-shirt'ler çok güzel bedenimede uydu yanlız kolları çok az daha uzun olsa daha iyi olurmuş yinede çok güzel
arkaslar bende 2 adet istiyorum tsk ler ati rugerm listeye eklermisiniz
tam konuyu okurken t-shirtleri teslim aldım. ellerine sağlık Tuncay. kalite duruyor. sana da zahmet verdik ama bu iş bununla kalmaz bence :)
kirmizi 2 adet L ve M on arka baskili bisiklet yaka istiyorum odemeyi teslimatta yapabilirmiyim
PM gönderildi. Sabırsızlıkla beklemekteyim:) Teşekkürler!..
Teslimat durumu:
1. Ah-MeT: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
2. anvil: 2 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
3. plastro: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
1 adet, L, lacoste, kırmızı, öne baskılı ( 26.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
4. abulbul08: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verilecek )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
5. acy: 1 adet, L, lacoste, siyah, arkaya baskılı ( 30.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verilecek )
6. e_cag: 1 adet, M, bisiklet, siyah, öne baskılı ( 30.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verilecek )
T-shirtleri Teslim Aldım, Çok hoşuma gitti tam üzerime oturdu 2 side, kemal abinin kırmızı lacoste yi gorunce keske lacoste olanı kırmızı istesemişim dedim :) kırmızı lacoste baya hos gorunuyor... bisiklet yaka bekledigimden daha güzel çıktı tıpatıp mağzadan beğenmişim gibi oldu:) tesekurler tuncay ve oğulcan emeklerinize sağlık...
Arkadaşlar selam. 2 gündür rahatsızlığım nedeni ile yatmakla geçiyo zamanım. Bu nedenle t-shirtlerle ilgilenemedim. Bu hafta hepsini halletmeye çalışcam.
Şu an için ilave olarak mustafaf rumuzlu arkadaşımız 2 adet, bisiklet yaka, XXL beden, ön ve arkaya baskılı t-shirt istedi. Bikaç arkadaşımızın daha talebi vardı ama netleştirmediler. HAber verirlerse t-shirtleri temin edip baskıya veririm.
Geçmiş olsun :)
Ankaradaki dağıtım için yapılcak buluşma için, ben çarşamba akşamı izmire gidiyorum sanırım şuandan o zamana kadarda yoğunluğum nedeniyle buluşma olursa katılamam. pazartesi sabah tekrar ankarada olucam ondan sonrakilere katılırım diye düşünüyorum.
@Tuncay
eğer bi buluşma olurda katılamazsam benimkini Müslüm abiye verirsen sevinirim. Tekrardan eline sağlık.
VALLA BENDE İSTERİM UNUTMAZSANIZ SEWINIRIM :d
t-shirtleri aldım çok güzel Tuncay eline sağlık teşekkürler
Teslimat durumu:
4. abulbul08: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
1 adet, L, bisiklet, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi )
5. acy: 1 adet, L, lacoste, siyah, arkaya baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
6. e_cag: 1 adet, M, bisiklet, siyah, öne baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
Ankaradaki arkadaşlar, bi buluşma ayarlasak ufak çaplı alsak t-shirt lerimizi bizde :), tabi tuncay senin uygun olduğun bi zamanda olmalı.
Bu hafta sonu olmadıkça ben uygunum :)
Dün elime geçti t-shirt'üm. Penye de çok kaliteli, baskı da. Fotoğraflarda göründüğünden de iyi! Yaz da geliyor yavaş yavaş:)
Tekrar teşekkürler!..
baskı rengi beyaz olursa sevinirim. teşekkürler
ati rugerm
Arkakaşlar isteyen arkadaşlar yeni bir liste oluşturup paralarını gönderirlerse baskıyı yaptırabiliriz.
Teslimat durumu:
4. abulbul08: 1 adet, L, lacoste, siyah, öne ve arkaya baskılı ( 27.03.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
5. acy: 1 adet, L, lacoste, siyah, arkaya baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
6. e_cag: 1 adet, M, bisiklet, siyah, öne baskılı ( 01.04.2009 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi. )
7. ArcA: 2 adet, XL, bisiklet, sarı, öne baskılı ( arka desen ) ( 08.04.2009 tarihinden Yurtiçi kargoya verildi )
https://img514.imageshack.us/img514/...sc06416.th.jpg
Müslüm abiye verilecek t-shirt....
https://img514.imageshack.us/img514/...c06415l.th.jpg
ArcA rumuzlu arkadaşımızın t-shirtleri....
çok sağol Tuncay.. kargoyu aldım tshirtler süper olmuş ama yurtiçi kargo hala kazık:)
dostlar ben aranıza yeni katıldım. Hatta ay sonunda aracım gelicek. Bu t-shirtlerde bir sonraki liste nezaman ? bende katılmak isterim.
şu buluşmayıda yapsak artık :)
19 nisan nasıl mesela :)
Çok haklısın Tuncay :) Ben teslim alırken dikkatle inceleyeceğim güveler falan yemiş mi diye :D
Buluşma 19 Nisanda olacak gibi sanki:)
PEki ücret nedir nereye nasıl yatırcam?
ben Bisiklet yaka / beyaz/ L istiyorum.
ImageShack - Image Hosting :: grnt030.jpg
Bu tipte.
Uğur, Tuncay da doğrularsa aşağıda bilgiler mevcut:
TUNCAY BÖYÜKÖZKÖK
GARANTİ BANKASI
ATATÜRK BULVARI ŞUBESİ
ŞUBE KODU: 710
HESAP NO: 6634051
Bisiklet yaka ya da V yaka penye t-shirt fiyatı 8 TL.
Lacoste tip t-shirt 17.50 TL. ( Bu kısım da fiyattan tam emin olamadım. 17 TL' de olabilir. Eğer 17 TL olursa, sizde onay verirseniz artan para bağışlanacaktır. )
Ön ve arka baskı fiyatı 10,50 TL.
Sadece ön ya da arkaya baskı olursa 6 TL.