Arkadaşlar herkese tekrar selam. Bugün baskı için bir adım daha attım. Mail yoluyla görüştüğüm birkaç yerden fiyatları en uygun olan yere bugün gittim ve baskı örneklerini gördüm.
2 çeşit baskı mevcut. 1. olanı cidden benim hoşuma gitti. Gayet şık ve orjinal duran ve baskıcının söylediğine göre büyük firmalarında kullandığı yöntem olan baskı. T-hirt bizden olmak kaydı ile son rakam olarak 10,50 TL baskı fiyatı. T-Shirt' ün kendisinden olması durumunda ise 14,5 TL gibi bir rakam ortaya çıkmakta ( T-shirt' ün markası Berrak ). Biraz daha bu fiyatı aşağı çekmeye çalışacağım. T-shirt bizden olursa Mudo marka t-shirt bisiklet yaka ve V yaka için 8TL, lacoste tarzı t-hirt için sanırım 17,50 TL idi.
2. baskı türü ise Oğulcan2 ın yaptırmış olduğu baskı türü. Bu baskıda resimler özel bir maddeye basılıyor ve bu resim t-shirte yapıştırılıyor. Arka planda mevcut olduğu için t-shirtle ton farkı meydana gelme ihtimali olduğu söyleniyor. Bunun fiyatı 7 TL ( t-shirt hariç )
Ayrıca fiyatın yüksek çıkmasında ki en önemli etki t-shirt ün arkasında ki sticker.
Daha uygun bir baskı tekniği de mevcut. Daha giyilmemiş örneğini gördüm boyalar akma yapmış. O yüzden hiç yazmıyorum.
Ben kendim için ilk baskı yöntemiyle bisiklet yaka bir t-shirt e baskı yaptıracağım. Resimlerini de burda paylaşacağım. Bu ara Müslüm abinin yanına da uğrayacağım. Örneği onada gösterip, görüşleirni burda belirtmesini isterim.