Tesekkürler abi bakalım büyük hızla ilerliyoruz yarın bu saatlerde alcam t-shirt'ı hemen bu gün içinde olmuyomus yarın paylascaz resimleri toplu baskılar için de gayet güzel bi indirim yapabilcegini söyledi yarın onuda konuscaz bakalım
Printable View
Tesekkürler abi bakalım büyük hızla ilerliyoruz yarın bu saatlerde alcam t-shirt'ı hemen bu gün içinde olmuyomus yarın paylascaz resimleri toplu baskılar için de gayet güzel bi indirim yapabilcegini söyledi yarın onuda konuscaz bakalım
https://img105.imageshack.us/img105/475/grnt008.th.jpg
ilk örnek. beyaz t-shirt.
bunun siyah, kırmızı, ve grisi mevcuttu. ayrıca lacoste tipi t-shirtte de aynı renkler mevcut.
Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar ...
Acaba MUDO bu şekilde bi toplu alımda indirim yaparmı.
abi toplu alımda ypar sanırım ya tuncay abi alırken konusur + isteyene tabi beyaz yollarız ama siyah ve beyazı geldi bana siyahı cok daha güzel kaliteli duruo arkdaslar
ben de 2 tane istiyorum.
1.ogulcan.öğüt ( Ogulcan ÖĞÜT ) ( 2 Tane )
2.Tunfeb ( Tuncay BÖYÜKÖZKÖK ) ( 2 Tane )
3.abulbul08 ( Ahmet BÜLBÜL ) ( 2 Tane )
4.acy ( Ahmet YAZGAN )
5.osqr ( Özgür MERT )
6.OzzY ( Ozan KARSAVURAN )
7.Ah-MeT ( Ahmet AYDIN )
8.anvil ( Fatih BALOĞLU ) (2 tane)
9.les ( Mehmet Ali KELEŞ )
10.ABNEW ( Arda BULUT ) (2 tane-Tekinde sadece önde baskı)
11.okn53 ( Okan KAVASOĞLU ) (2 TANE )
12.Plastro ( Kemal ÖZSU ) (2 TANE )
13.06Kaymak ( Müslüm KAYMAK )
14.vtec368 ( Vedat ÇEVİK )
15.xenon ( Barış ŞAHİN ) ( 2 tane)
16.AGUS ( Sezgin AGUS ) ( 2 Tane )
17.cartman ( Cagatay GÜL )
18.unik06
19.Linos (Murat YANIK) (2 Tane)
20.mustafaf (Mustafa FIRINCI) (2 Tane on koltuklarda guzel durur )
21.djtalib ( Talip ÖZDEMİR )
22.Femoli ( Mehmet ÖZCAN )
23.Hakanrock ( Hakan KAYA )
24.Yarasa ( Serhat GEDİK )
25.Runner2002 ( Nedim YALÇIN ) ( 2 Tane )
26.FahriTufan ( Fahri Tufan KINALIBAŞ )
27.GrandeIlhan ( İlhan KARGIN )
28.Phaser ( Vedat GÜÇÜK )
29.Husso ( Hüseyin Özgür SARI ) ( 2 Tane )
30.kadoku ( Kadir K )
31. İbrahimKC (İbrahim Kıvanç CİHAN) (2 Tane)
32.zaimkaan (Kaan Zaim) (2 Tane)
34.testo19 (H. Raman Selçuk) (2 tane)
Düşündügümden cok daha yogun ilgi oldu katılan bütün abilerime cok Tesekkür ediyorum.İnşallah ilgiye layık bi ürün suncaz elinize...
bu konuyu t-shirtleri alırken konuştum. fiyatta daha fazla indirim yapamayacaklarını söylediler. çok fazla pazarlık yapacak imkanda olmuyo bu tarz mağazalarda. daha doğrusu pazarlık yapacak kimseyide bulamıyosunuz. ama toplu alım olmadan önce bi olta daha atarım ben :D belki bişey düşer :D
sanırım cogu kişi siyah tasarımı begendi tabi beyaz isteyen olursa da onada beyaz yollarız
oğulcan yok mu bir gelişme...
Lacoste tarzı t-shirt modeli ve renk seçenekleri
https://img300.imageshack.us/img300/4282/grnt016.th.jpg
https://img404.imageshack.us/img404/6673/grnt017.th.jpg
https://img24.imageshack.us/img24/8660/grnt018q.th.jpg
https://img300.imageshack.us/img300/...rnt020w.th.jpg
Bisiklet yaka için örnek modeli daha önce paylamıştım. V yaka modelini de burada paylaşıyorum arkadaşlar. Renk seçenekleri siyah, lacivert, beyaz, kırmızı....
https://img404.imageshack.us/img404/7202/grnt019.th.jpg
oruç sana ondan yaparız dert etme. ama oğulcan' ın sesi çıkmaz oldu. telefonlada ulaşamadım kendisine. ondan haber bekliyoruz artık....
abi yataga düştüm 2 gündür ne okul ne baska bişey öle yatıyorumm biraz biraz kendime gelebildim de girebildim foruma yarın sabah kesin koyucam fotoları... Herkezden gecikme için cok özür dilerim
geçmiş olsun....
Arkdaslar bi kaç sorun yasadık fiyat konusunda baskı düşündügümüz gibi olmadı fiyat kargoyla beraaber 24-25 liraya gelcek 2 tane almak isteyen 50 lira bunu kimsenin vercegini sanmıyorum bende vermezdim çünkü tuncay abinin ankarada cok daha iyi bir fiyat alabilcegini düşünüyoruz eger öle olursa dagıtım baslıcak ama bu aldıgım fiyat cok oldugu için biraz erteliyoruz arkdaslar ...
Baskı olayınıda ben alıyorum arkadaşlar. Şu an şehir dışında olmam nedeni ile Pazartesi baskı olayını neticelendirmeye çalışacağım. Fotoğrafı koyduktan sonra ve maliyeti çıkardıktan sonrada listeyi oluşturup, baskı olayına geçer, isteyen arkadaşlarımıza t-shirtlerini ulaştırırım. Umarım iyi bi sonuç çıkarırım ortaya. Anlayışınıza teşekkürler....
Oğulcan önemli olan emek harcamak...
Uğraştın yüzü astarını geçti ama denedin...
Kendi isteğim sonucu listede yokum ama organizasyon için teşekkür ederim...
Umarım baskı fiyatı/kalitesi istediğiniz gibi olur...
Bir ihtimal 2 sipariş te ben veririm o zaman..
Not: Ankara'da seçenek ve imkan daha fazla olur...Tuncay t-shirtleri bulduğu gibi işi de sonuçlandırır gibi geliyor...
abi inş bakalım şimdi bi işe girdik beraber burda işler beklemedigim gibi gitmedi hepinize herkeze karsı mahcup oldum cokk utanıyorum gerçekten hiç istedigim bekledigim gibi gitmedi tuncay abi inş ankarada geniş yelpazeden güzel ucuz biişiler bulur diyorum bakalımm..
Ayrıca arkadaşlar şöyle bir durumda var. Bu baskıcılar muhtemelen ellerinde t-shirtte bulunduruyorlardır. Onunla ilgilide bi fiyat isteyeceğim. Ama burda esas olan t-shirt ün de kaliteli olması tabi....
Geçmiş olsun Oğulcan ilgilendiğin için teşekkürler...
Geçmiş olsun Oğulcan. Sağlık herşeyden önce gelir sıkma canını.
Verdiğin emekler için tşkler.
Birde ben sorup soruşturayım bu tişört olayını abim tekstil işi ile uğraşıyor.
Bende fiyat araştırması yapayım. Madem bu işe giriştik. Çoğu arkadaşımızda desteğini esirgemedi. Bu işi güzel bir şekilde sonlandıralım.
Onca uğraş verdin emeğine sağlık ;)
sıkma canını o kadar uğraştın emeğine sağlık...
oğulcan geçmiş olsun, emeklerin için çok teşekür ederim.
Oğulcan ve Tuncay:
Emekleriniz için çok teşekkürler. Ve özellikle, yönetici arkadaşlarımıza bu konuda yüklenmeyip, organizasyonu üstlendiğiniz için ayrıca teşekkürler.
Bu forum sitesi, tüm üyelere aittir (sürekli aksini iddia eden birileri çıksa bile arada). Dolayısıyla, bu tarz girişimleri illa yönetim yapacak diye bir kural yok! Sizler bunun en güzel örneğini veriyorsunuz. Tekrar teşekkürler...
(Not: Oğulcan geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim)
Herkeze cok tesekkür ediyorum ... tuncay abi ankarada inş halletcek işi bakalım..
Arkadaşlar anlayışınız için tekrar teşekkürler. Bikaç yerden mail yoluyla fiyat almaya başladım. Genelde şu tarz konularla karşılaşmaktayım. Baskının 30, 40 ve 60 derecede yıkanmaya karşı dayanıklılığı önemli. Benim düşüncem 40 derecenin uygun olacağı. Sonuçta bunlar t-shirt çok sıcakta yıkanma olasılığı olmaz. Zaten t-shirtlerde de 30 derece de yıkanması tavsiye olunuyor. Bunun için fiyat taleplerini almaya devam ediyorum. Bilginize....
Geçmiş olsun Oğulcan. Ellerinize sağlık. Acele etmeye gerek yok. Daha yaza var. Gerçi burda az kaldı kısa kollulara ama neyse :)
Tuncay&Oğulcan teşekkürler,
Oğulcan, geçmiş olsun.Kısa sürede toparlanman dileğiyle...
geçmiş olsun
herkeze tesekkürler inş bu iş bi sonuca varcak
beyler uğraşınız için teşekkürler t-shirtler kaliteli olursa dahi ii olur bence baskı yapanların elindekiler güsel olmuyor genelde
Oğulcan geçmiş olsun tişörtler için çok acelemiz yok nasıl olsa
çok geçmiş olsun oğulcan bir an önce iyileşirsin inşallah t-shirtler önemli değil....
bu arada oğulcan ve tuncay emekleriniz için çok teşekkürler inanıyorum ki sonuç çok güzel olacak...