Tesekkürler abi bakalım büyük hızla ilerliyoruz yarın bu saatlerde alcam t-shirt'ı hemen bu gün içinde olmuyomus yarın paylascaz resimleri toplu baskılar için de gayet güzel bi indirim yapabilcegini söyledi yarın onuda konuscaz bakalım
Konu Ogulcan.Öğüt tarafından (04/03/2009 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar ...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Acaba MUDO bu şekilde bi toplu alımda indirim yaparmı.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi toplu alımda ypar sanırım ya tuncay abi alırken konusur + isteyene tabi beyaz yollarız ama siyah ve beyazı geldi bana siyahı cok daha güzel kaliteli duruo arkdaslar
ben de 2 tane istiyorum.
1.ogulcan.öğüt ( Ogulcan ÖĞÜT ) ( 2 Tane )
2.Tunfeb ( Tuncay BÖYÜKÖZKÖK ) ( 2 Tane )
3.abulbul08 ( Ahmet BÜLBÜL ) ( 2 Tane )
4.acy ( Ahmet YAZGAN )
5.osqr ( Özgür MERT )
6.OzzY ( Ozan KARSAVURAN )
7.Ah-MeT ( Ahmet AYDIN )
8.anvil ( Fatih BALOĞLU ) (2 tane)
9.les ( Mehmet Ali KELEŞ )
10.ABNEW ( Arda BULUT ) (2 tane-Tekinde sadece önde baskı)
11.okn53 ( Okan KAVASOĞLU ) (2 TANE )
12.Plastro ( Kemal ÖZSU ) (2 TANE )
13.06Kaymak ( Müslüm KAYMAK )
14.vtec368 ( Vedat ÇEVİK )
15.xenon ( Barış ŞAHİN ) ( 2 tane)
16.AGUS ( Sezgin AGUS ) ( 2 Tane )
17.cartman ( Cagatay GÜL )
18.unik06
19.Linos (Murat YANIK) (2 Tane)
20.mustafaf (Mustafa FIRINCI) (2 Tane on koltuklarda guzel durur )
21.djtalib ( Talip ÖZDEMİR )
22.Femoli ( Mehmet ÖZCAN )
23.Hakanrock ( Hakan KAYA )
24.Yarasa ( Serhat GEDİK )
25.Runner2002 ( Nedim YALÇIN ) ( 2 Tane )
26.FahriTufan ( Fahri Tufan KINALIBAŞ )
27.GrandeIlhan ( İlhan KARGIN )
28.Phaser ( Vedat GÜÇÜK )
29.Husso ( Hüseyin Özgür SARI ) ( 2 Tane )
30.kadoku ( Kadir K )
31. İbrahimKC (İbrahim Kıvanç CİHAN) (2 Tane)
32.zaimkaan (Kaan Zaim) (2 Tane)
34.testo19 (H. Raman Selçuk) (2 tane)
Düşündügümden cok daha yogun ilgi oldu katılan bütün abilerime cok Tesekkür ediyorum.İnşallah ilgiye layık bi ürün suncaz elinize...
bu konuyu t-shirtleri alırken konuştum. fiyatta daha fazla indirim yapamayacaklarını söylediler. çok fazla pazarlık yapacak imkanda olmuyo bu tarz mağazalarda. daha doğrusu pazarlık yapacak kimseyide bulamıyosunuz. ama toplu alım olmadan önce bi olta daha atarım benbelki bişey düşer
![]()
sanırım cogu kişi siyah tasarımı begendi tabi beyaz isteyen olursa da onada beyaz yollarız
oğulcan yok mu bir gelişme...
Konu OzzY tarafından (06/03/2009 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
oruç sana ondan yaparız dert etme. ama oğulcan' ın sesi çıkmaz oldu. telefonlada ulaşamadım kendisine. ondan haber bekliyoruz artık....
abi yataga düştüm 2 gündür ne okul ne baska bişey öle yatıyorumm biraz biraz kendime gelebildim de girebildim foruma yarın sabah kesin koyucam fotoları... Herkezden gecikme için cok özür dilerim
geçmiş olsun....
Arkdaslar bi kaç sorun yasadık fiyat konusunda baskı düşündügümüz gibi olmadı fiyat kargoyla beraaber 24-25 liraya gelcek 2 tane almak isteyen 50 lira bunu kimsenin vercegini sanmıyorum bende vermezdim çünkü tuncay abinin ankarada cok daha iyi bir fiyat alabilcegini düşünüyoruz eger öle olursa dagıtım baslıcak ama bu aldıgım fiyat cok oldugu için biraz erteliyoruz arkdaslar ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri