Ben aracı aldığımda servise gittim ve kayıtlarını inceledim. Kronik hatalar daha önceki girdiği bakımda düzeltilmiş. Tabi bu durum sevindirdi beni, zaten bahsedilen kronik hatalar benim araçta yoktu. Bence sende servis bakımlarından sordur. Bunun için şasi ve motor no.su lazım. Tavandaki lekeleri de servisle paylaştım ve önümüzdeki haftasonu değişecek. Ön koltukta sorun var derken anlamadım. Ön koltuk yüksekliğinin ayarlanmasında falan problem yok ama başka bir sorun varsa iletin dikkatlice bakayım.

Araçtan da memnunum. Zaten ilk sahibinin 2nci aracıymış. 20-25000 km'si uzun yolda gitmiş, zaten arabanın diriliğinden de belliydi. Hatta aracı denemek için sürmek istediğimde. El frenini indirdim ve arkadan sürtme sesi geldi. Arka kampanadan kolay ayrılmadı, kullanılmaya kullanılmaya pas tutmuş artık

Servis kayıtlarına baktır, kronik hatalar (özellikle direksiyon motoru) değişmişse ve sen zorladığında problem çıkarmıyorsa, ön takımlardan garip sesler çıkmıyorsa ve fiyatta (19-19,500 TL) de anlaşırsanız. En iyi hesabı siz bilirsiniz. Ama ben yine de düşük km'li, dynamic modeli tercih ederdim. Sonuçta bu araçlarda herşeyden önemlisi motor ve parçalarıdır. Özellikle dizel araçların masrafları daha yüksek olur. Hayırlısı olsun.