Alıntı PERSEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
walla satmayı düşündüğümden değil ben aracımdan çok menunum. Sadece merakımdan sormuştum. Ama verdiğiniz o fiyata benzinlileri vermiyolar diye biliyorum. Ama kim aracını ne kadara satar onu bilmem tabiki.

valla gerçekler; ben aracımı bu hafta pazartesi günü yeni aldım... çok güzel bir gp; 1.4 16v starjet 3k dynamic asr, hillholder, body kit ve entegre müzik sistemi, 16'' jantları dahil herhangi bir kazası belası bulunmayan çok sağlıklı ve çok temiz bir gp... asıl olan şu ki aldığım fiyat; 17.600 ytl ve evet bu gerçek hatta satıcısıda sitemizin üyelerinden biri şimdi sormak lazım aynısının dizeli ne kadar olurdu...?? evet cevabı; 20.000/21.000 tl arası...

ama tabiki biz araçlarımıza aşık insanlarız bu ayrı bir gerçek ve eminim kimse aracını bu zikr edilen fiyatlara satmak istemez ama bir takım gerçekler var bunları kabul edilmeli bence nacizane fikrim bu ama eklemek lazım polemik yaratmadan ''ALLAH SATTIRMASIN'' bu benim 2. gp'im e herhalde bir 3.sünüde görürüm diye düşünüyorum.... saygılar...