Arkadaslar son bir ay icerisinde ikinci el Grande Punto alan varsa aldigi gercek fiyati burada racinin ozellikleriyle beraber paylasabilirmi ? Bu sekilde hepimiz piyasa fiyatlari nedir ogrenelim.
Arkadaslar son bir ay icerisinde ikinci el Grande Punto alan varsa aldigi gercek fiyati burada racinin ozellikleriyle beraber paylasabilirmi ? Bu sekilde hepimiz piyasa fiyatlari nedir ogrenelim.
herhalde sizde alacaksınız bende merak ediyorum bakalım
29000 km de 2006 model ve 2010 masyıs a kadar uzatılmış garantisi olan, 1.4 starjet 5k arizona beji aracımı 6 şubat ta 18700 tl ye aldım....
30,000 km 2006 model 1,4 starjet 5K 95 HP aracımı koç personeli indirimiyle birlikte 16500 TL ye aldım.(dışarıya 18000 -19000 TL aralığında satıyorlardı)
2009 aralığa kadar garantisi devam ediyor.
tabii ki yapılıyor.
daha çok yeni belki isabet oldu bu konu ama; hatırlar bir çok arkadaş bir egzotik kırmızıya ''5k 1.4 8v dynamic'' veda etmiştim zamanında.. ama çok yeni daha çok yeni starjet 1.4 16v dynamic 3k egzotik kırmızı ile yine merhaba........ yeni aracım komple spor donanımlı body kit, 16'' jant, asr, hillholder ve aracım sitede var olan bir araç idi sadece sahip değiştirdi... '' 35 BVE 15 '' artık bende... saygılar tunç abi sanada hayırlısı olsun banada inşallah bu arada atlamadan aracı 17.600 YTL ye aldım ve çok yakında garajda aracımın resimlerini paylaşıcağım hepinize saygılar....!
Konu anvil tarafından (28/02/2009 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
2 gün önce 2006 model 5 kapı rock siyahı 34818 km'de Starjet aldım. Kaza ve boyanan parça yok. Araç tertemiz. Satanın 2nci aracı olduğundan. Fiyat olarakta 18.300 TL.
İşte benim aradığım araç. Diesel duologic. Satıyor musunuz?
Satmayı düşünmüyorum. Aracımdan çok memnunum ve tavsiye ederim. Ben satarsan bu arabaya muadil ne alırım onu düşündüm aradım baktım bulamadım![]()
16500 valla bedava bedava
arkadaş ortaya soru sormak için nasıl yapıcağım yardımcı olurmusunuz
ikinci el dizel g.punto almak istiyorum tavsiyelerinizi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Konu ABNEW tarafından (05/03/2009 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun Sezgin, sitede böyle değişimlerin olması güzel
İkinci el biraz da kriz bahanesiyle iyice düşmüş.Ancak bazı satıcılar bundan hiç etkilenmemiş gibi.Neredeyse sıfırı kadar fiyat isteyen bile var alım-satım sitelerinde...
Power Of Japan
Rolantide çalışıyor...
Power Of Japan
Rolantide çalışıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri