dedıklerınızde kesınlıkle haklısınız.vw sırf tup takılabılıyor dıye halk arasında ''hıtler motoru'' dedıklerrı 1.6 golf lerı bıle satarken dıger markalara laf atmaktan gerı kalmadı ardından common raıl unıtelerıne gectıler ve bu tdı larda aslında ıyıde sonuc verdı...
gelelım en cok tutulan tsı motor unıtelerıne cogu zaman arkadaslardan duyarım vfe sahıt de oldum gıbı forumlarında sureklı olarak kendı aralarındada konusurlar bu motor oyle gorundugu gıbı saglam degıl!!!
evet performanlı belkı ama cogu zaman sorunlu ve aracı alıyorsunuz neymıs TSI motor cok sıkıstırılmazmıs!!! neden ozaman 140 lık tsı alayım kı??? oldu turbo motor alıcam sonrada aman bırsey olacak dıye sıkıstırmayacam gıder atmosferık alırım
cogu forumda hala golf 6 tsı ıcın kontagı kapadıgımda cok sukur bugunde sorun cıkmadı dıyen cok kısı var...
bunların aksıne bana kalırsa FIAT markasında halen bı duraklama donemı mevcut...evet motor konusunda cok ıyıler ama prestıj denen olay maalesef yok! neden 0,9 twınaır gelmıyor...daha yenı panda aracına geldı...neden punto da yok?? nıye 1.6 punto dızel 120 lık gelmıyor? 135 lık multıaır puntoda neden yok? cunku alfa romeo da var dıyeceksınız...bana kalırsa kendı araclarına mutlaka getırmelı...tasarımlarına bakalım ıstersenız...bravo 2008...grande 2006 kı evo ve yenı punto sadece makyajdan ıbaret...lınea aynı sekılde...panda sadece makyajlandı...demem o kı benım gıbı fıat fanatıgı bıle artık yawas yawas soguyorsa bu markadan zannetmıyorumku ılerısı ıcın guzel bırseyle soyleyelım...
kusura bakmayın konu dagıldı ama soylemek ıstedım...keyıflı forumlar
Yer imleri