Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Opel insignia da fren arıza uyarı sistemi yokmus

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Bızım aracların ust segmentı olan ve fıyatıda yuksek olan bır aracta kapı uyarı olayı yok aracı hatırlamıyorum kala kalmıstım o araca olmamasına
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

ömer kabak
    Seat Leon stylance punt0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 142

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    disk aynaları çizilme derecesine gelmişse durum kötü demektir , üzüldüm.. ama şunuda hatırlatmakta fayda var bir önceki yorumumda verdiğim ikaz işaretleri opelin kadranlarında bulunan ikaz işaretleri , ve problem oluştugu zaman bize uyaran ifadeler.. opel servisi anlattıgınız kadarı ile vasatın vasatı çünkü arabalarından bir haberler.. ; neden ikaz ışığı yanmadıgı ise hala kafalarda soru işareti olarak kalmakta çünkü benim komşumun opeli var daha araç çalışırken ikaz lambalarını test edip hatayı bildiriyor ; sizin kullandıgınız aracta şöyle bi problem olabilir bundan önce fren balatası hiç değiştimi ? nerede değişti ? kim değiştirdi ? hangi balata takıldı ? bunlarda bu problem için bi cevap olabilir.. ama her zaman söylediğim gibi teknolojiye çok güvenmeyeceksin.. sonuçta bu aletler dijital ürünler mekanik ürün olsa direk anlaşılır.. bu arada disk aynasını çizecek kadar balata bittiyse iyiki başınıza bi bela kaza gelmeden servise gitmişsiniz.. geçmiş olsun artık kadrana ve teknolojiye çok güvenmezsiniz
    müsteri hizmetleri özellikle şase numarasını istedi verdik ertesi gün dönüs yapıldı ve sizin aracınızda fren arızası uyarı sistemi yoktur peki nasıl anlıcaz balataların bittigini diye sordugumda ise balataların orada bir centik var balata inceldigi zaman o centik bir yerlere sürtüyormus ve balataların bittigini oradan anlıyorsunuz dedi komik geldi bana... daha önce aracın balataları degismedi 19800 km de arac ve 10.000 de senesi doldugu icin bakıma götürdük orada bize balatalar icin herhangi birsey söylenmedi ilk balata degisimi oldu yani bize söylenenler ve yasadıklarımız bunlar bana garip geldi sonuc olarak 70-80 bin tl verilen bir arac böyle birsey olmaması cok komik anlam vermis degilim hala..

ömer kabak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka gibi...gerçekten çok ilginç opelciler cevap versin falan..kendimi bildim bileli araç sektörünün içindeyim şu andaki aracım Opel Astra..bu ikaz benim aracımda mevcut burada laf ebeliği yada marka karşılaştırması yapmak istemiyorum ama 35 milyar verip de alınan gp lerimizde yada puntolarımızda tutamaç hatta ve hatta bagaj ışığı da mevut değil hatırlatmak istedim..kesinlikle marka milliyetçiliğine karşıyım ve buna çok kızdığımı bu forumun köklüleri çok iyi bilir..opel in eksikleri vardır artıları vardır fiat ın eksikleri ve artıları vardır..insignia nın ucuzu var pahalısı var ucuzu neden ucuz? pahalısı neden pahalı? yapmayın böyle topicler açıpta 100 yıllık kurumları çöpe atmak yada oradaki mühendisleri ezmek sizin bizim haddimize düşmez..yanlışlar paylaşılabilir elbette eksikler paylaşılacak ve yorum yapılacak ama bu şekilde laubali tavırlarla olana herzaman karşıyım..aracınız şirket aracı zaten kimbilir nasıl kullanıldı? benim aracım hergün marşa basmadan önce test ediyor arıza varsa ışığı yanık kalıyor..Opelin servislerinin sıkıntılı olduğunu cümle alem biliyor ki bende söylüyorum hee ben sıkıntı yaşadım mı? hayır ama yaşayan birçok arkadaşım oldu..şu yönünü beğeniyorum Opelin garantili aracına gerçekten bakıyor ve müşteriyi çok üzmüyor yani ufak tefek şeyleri aksettirmiyor..ama servisler genel anlamda iyi değil..ona bakarsan benim 2006 gp de hilholder vardı ama 2012 astramda yok ne yani bende şimdi açayım mı yahu şurda vardı burada yok hahahaha güleyim birde...enteresan,komik, ilginç...
    öncelikle arac alındıgından beri ya ben kullanırım yada müdürümüz kullanır baska bir kisi kullanmıyor aracı insignia nın pahalısımı ucuzumu bilemiyorum ama sonuc olarak bu arac 2,0 cdtı 130 hp alırken yanlıs olmasın 75.500 tl verilen bir arac ve bu firmanın müsteri hizmetleri ile sizde konusabilirsiniz şase numarasını verdigimizde bize dönüs yapıldıgında aracınızda bu özellik yok denildi bence komik bir durum!.. mühendislere gelince biz burada mühendisleri ezmek gibi bir durumumuz yok öylede birsey söylemedik zaten! ama gelin görün ki bu özelligin önceki vectra modellerinde oldugunu ve bu aractan kaldırıldıgınıda bize söyleyen yine yetkili bir servis... üzerine basa basa söylüyorum komik bir durum bu.. evet servisler ufak tefek seyleri göz ardı ediyorlar degilmi ? aracın balataları degisirken 398 tl gibi bir rakam cıkardılar sonra lastikte bir hava kacagı varmıs sanırım onuda yapmıslar toplam hesap ise 442 tl gercektende bir lastikteki hava kacagını bile göz ardı edebilecek kadar cömert servisler!.. ayrıca bakımada oraya gidiyor arac...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı punt0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle arac alındıgından beri ya ben kullanırım yada müdürümüz kullanır baska bir kisi kullanmıyor aracı insignia nın pahalısımı ucuzumu bilemiyorum ama sonuc olarak bu arac 2,0 cdtı 130 hp alırken yanlıs olmasın 75.500 tl verilen bir arac ve bu firmanın müsteri hizmetleri ile sizde konusabilirsiniz şase numarasını verdigimizde bize dönüs yapıldıgında aracınızda bu özellik yok denildi bence komik bir durum!.. mühendislere gelince biz burada mühendisleri ezmek gibi bir durumumuz yok öylede birsey söylemedik zaten! ama gelin görün ki bu özelligin önceki vectra modellerinde oldugunu ve bu aractan kaldırıldıgınıda bize söyleyen yine yetkili bir servis... üzerine basa basa söylüyorum komik bir durum bu.. evet servisler ufak tefek seyleri göz ardı ediyorlar degilmi ? aracın balataları degisirken 398 tl gibi bir rakam cıkardılar sonra lastikte bir hava kacagı varmıs sanırım onuda yapmıslar toplam hesap ise 442 tl gercektende bir lastikteki hava kacagını bile göz ardı edebilecek kadar cömert servisler!.. ayrıca bakımada oraya gidiyor arac...
    75 değil 100 milyarlık araba da da olmayabilir şirket politikasıdır..hocam dalga geçilecekse ve komiklikse ben buraya arabalar ile ilgili ve araç özellikleri ile ilgili o kadar komik şeyler yazabilirim ki yine gülersiniz ama yukarıda da yazdığım gibi lafım şu opelciler çıksın konuşsun opeli övenler konuşsun muhabbettinedir..bu ne demek? çocuk muyuz birbirimizi burada ezmeye çalışacağız? geçmiş mesajlarımı inceleyebilirsiniz hatta konularımı da her zaman opel ile fiat ın farklılıkları ve birbirlerine olan üstünlüklerini objektif bir şekilde ortaya koydum çıkıpta 20 milyar verdiğim 2006 model puntomda 2 airbag ama 11 milyar verdiğim 2000 model megane da 4 airbag var bu çok komik demedim 2000 model megane de tutamaç ve bagaj lambası var ama 2006 model puntomda yok hadi çıksın puntocular hahaha falan filan bence bunlar ayıp hocam...yada 1990 model Honda da klima var ama 99-2000 model Honda da yok Hondacılar çıksın hadi hahaha diyerek ezmeyede çalışmadık bu forumda herkes objektif bir şekilde ve sınırlarını bilerek yorum ve eleştri yapmalı..zaten eleştiri benim için her zaman yapıcı özellikte olmalı benim Opelim var evet şimdi o arkadaşımın yazdığı laf bana mı? bana ise ayıp değil mi? lafım size değil oratayadır ama bence eleştiri ve saygı bakımından biraz daha dikkat edilebilir..

ömer kabak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

75 değil 100 milyarlık araba da da olmayabilir şirket politikasıdır..hocam dalga geçilecekse ve komiklikse ben buraya arabalar ile ilgili ve araç özellikleri ile ilgili o kadar komik şeyler yazabilirim ki yine gülersiniz ama yukarıda da yazdığım gibi lafım şu opelciler çıksın konuşsun opeli övenler konuşsun muhabbettinedir..bu ne demek? çocuk muyuz birbirimizi burada ezmeye çalışacağız? geçmiş mesajlarımı inceleyebilirsiniz hatta konularımı da her zaman opel ile fiat ın farklılıkları ve birbirlerine olan üstünlüklerini objektif bir şekilde ortaya koydum çıkıpta 20 milyar verdiğim 2006 model puntomda 2 airbag ama 11 milyar verdiğim 2000 model megane da 4 airbag var bu çok komik demedim 2000 model megane de tutamaç ve bagaj lambası var ama 2006 model puntomda yok hadi çıksın puntocular hahaha falan filan bence bunlar ayıp hocam...yada 1990 model Honda da klima var ama 99-2000 model Honda da yok Hondacılar çıksın hadi hahaha diyerek ezmeyede çalışmadık bu forumda herkes objektif bir şekilde ve sınırlarını bilerek yorum ve eleştri yapmalı..zaten eleştiri benim için her zaman yapıcı özellikte olmalı benim Opelim var evet şimdi o arkadaşımın yazdığı laf bana mı? bana ise ayıp değil mi? lafım size değil oratayadır ama bence eleştiri ve saygı bakımından biraz daha dikkat edilebilir..
    valla arkadasım benim burada amacım kimseyi ezmek kimsenin araba markası hakkında elestiri yapmak degil zaten opelin kötü bir marka oldugunu düsünmüs olsa idik bizde gidip opel almazdık benim olayım o degil yada sen anlamak istedigin gibi anlamıssın birsey diyemem.. opelciler cıksın konussun falan bana görede dogru degil tabiki.. bu arada mesela 2006 model puntoda bagaj lambası yok ama gel görelim 2008 de var demek istedigim odur ki bununla ilgili fiat firması eksigi görmüs veya insanlar sikayetlerini dile getirmisler veya baska birseyden dolayı o eksigi gidermisler.. bizim elestiri yaptıgımız konu ise sizin astrada eski vectralarda bu özellik varmıs neden insignia gibi bir aracta bunu kaldırmıslar veya koymamıslar.. bu nasıl bir sirket politikasıdır ? komik gelende budur zaten.. bizim derdimiz opel kötüdür honda iyidir fiatta su özellik var bilmem su markada su özellik yokmus olayı degil bizim amacımız markaları yarıstırmak veya kötülemek degildir.. bana garip gelen bir durumu sizlerle paylasmak istedim saygılar..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

valla arkadasım benim burada amacım kimseyi ezmek kimsenin araba markası hakkında elestiri yapmak degil zaten opelin kötü bir marka oldugunu düsünmüs olsa idik bizde gidip opel almazdık benim olayım o degil yada sen anlamak istedigin gibi anlamıssın birsey diyemem.. opelciler cıksın konussun falan bana görede dogru degil tabiki.. bu arada mesela 2006 model puntoda bagaj lambası yok ama gel görelim 2008 de var demek istedigim odur ki bununla ilgili fiat firması eksigi görmüs veya insanlar sikayetlerini dile getirmisler veya baska birseyden dolayı o eksigi gidermisler.. bizim elestiri yaptıgımız konu ise sizin astrada eski vectralarda bu özellik varmıs neden insignia gibi bir aracta bunu kaldırmıslar veya koymamıslar.. bu nasıl bir sirket politikasıdır ? komik gelende budur zaten.. bizim derdimiz opel kötüdür honda iyidir fiatta su özellik var bilmem su markada su özellik yokmus olayı degil bizim amacımız markaları yarıstırmak veya kötülemek degildir.. bana garip gelen bir durumu sizlerle paylasmak istedim saygılar..
    eyvallah Ömer hocam tabikide eleştiriceksin bu forumun amacı budur zaten ben sana yada başkasına Opel eleştirildi diye yazmadım kesinlikle eleştirilecek ki bence bir çok eleştirilecek yönü var zaten..sen benim demek istediğimi anladın yani garip garip eleştirileredir benim lafım yoksa eleştiri herzaman iyidir.. yalnız bu arada 2012 puntoda bile bazılarında bagaj lambası ve tutamaç yokmuş forumdan arkadaşlarımız yazmıştı arattırdığında bulacaksın buda bir şirket politikası işte..Ayrıca şahsıma yaklaşımından dolayı da teşekkür ederim hocam..

ömer kabak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

eyvallah Ömer hocam tabikide eleştiriceksin bu forumun amacı budur zaten ben sana yada başkasına Opel eleştirildi diye yazmadım kesinlikle eleştirilecek ki bence bir çok eleştirilecek yönü var zaten..sen benim demek istediğimi anladın yani garip garip eleştirileredir benim lafım yoksa eleştiri herzaman iyidir.. yalnız bu arada 2012 puntoda bile bazılarında bagaj lambası ve tutamaç yokmuş forumdan arkadaşlarımız yazmıştı arattırdığında bulacaksın buda bir şirket politikası işte..Ayrıca şahsıma yaklaşımından dolayı da teşekkür ederim hocam..
    rica ederim ne demek.. enteresan bir durum daha iste neden 2008 model aracında bagaj lambası var ama 2012 olanda yok garip bir durum daha saygılar görüsmek üzere hocam

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

rica ederim ne demek.. enteresan bir durum daha iste neden 2008 model aracında bagaj lambası var ama 2012 olanda yok garip bir durum daha saygılar görüsmek üzere hocam
    evet Ömer hocam bende herzaman garip karşılarım bu gibi durumları mesela yeni astra da digital klima yok benim kasa yani astra h da var bunlar uzaaar gider..görüşmek üzere Ömer hocam..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12