Alıntı punt0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle arac alındıgından beri ya ben kullanırım yada müdürümüz kullanır baska bir kisi kullanmıyor aracı insignia nın pahalısımı ucuzumu bilemiyorum ama sonuc olarak bu arac 2,0 cdtı 130 hp alırken yanlıs olmasın 75.500 tl verilen bir arac ve bu firmanın müsteri hizmetleri ile sizde konusabilirsiniz şase numarasını verdigimizde bize dönüs yapıldıgında aracınızda bu özellik yok denildi bence komik bir durum!.. mühendislere gelince biz burada mühendisleri ezmek gibi bir durumumuz yok öylede birsey söylemedik zaten! ama gelin görün ki bu özelligin önceki vectra modellerinde oldugunu ve bu aractan kaldırıldıgınıda bize söyleyen yine yetkili bir servis... üzerine basa basa söylüyorum komik bir durum bu.. evet servisler ufak tefek seyleri göz ardı ediyorlar degilmi ? aracın balataları degisirken 398 tl gibi bir rakam cıkardılar sonra lastikte bir hava kacagı varmıs sanırım onuda yapmıslar toplam hesap ise 442 tl gercektende bir lastikteki hava kacagını bile göz ardı edebilecek kadar cömert servisler!.. ayrıca bakımada oraya gidiyor arac...
75 değil 100 milyarlık araba da da olmayabilir şirket politikasıdır..hocam dalga geçilecekse ve komiklikse ben buraya arabalar ile ilgili ve araç özellikleri ile ilgili o kadar komik şeyler yazabilirim ki yine gülersiniz ama yukarıda da yazdığım gibi lafım şu opelciler çıksın konuşsun opeli övenler konuşsun muhabbettinedir..bu ne demek? çocuk muyuz birbirimizi burada ezmeye çalışacağız? geçmiş mesajlarımı inceleyebilirsiniz hatta konularımı da her zaman opel ile fiat ın farklılıkları ve birbirlerine olan üstünlüklerini objektif bir şekilde ortaya koydum çıkıpta 20 milyar verdiğim 2006 model puntomda 2 airbag ama 11 milyar verdiğim 2000 model megane da 4 airbag var bu çok komik demedim 2000 model megane de tutamaç ve bagaj lambası var ama 2006 model puntomda yok hadi çıksın puntocular hahaha falan filan bence bunlar ayıp hocam...yada 1990 model Honda da klima var ama 99-2000 model Honda da yok Hondacılar çıksın hadi hahaha diyerek ezmeyede çalışmadık bu forumda herkes objektif bir şekilde ve sınırlarını bilerek yorum ve eleştri yapmalı..zaten eleştiri benim için her zaman yapıcı özellikte olmalı benim Opelim var evet şimdi o arkadaşımın yazdığı laf bana mı? bana ise ayıp değil mi? lafım size değil oratayadır ama bence eleştiri ve saygı bakımından biraz daha dikkat edilebilir..