yakıyor diye biliyorum daha bitmedi balata ama ben öyle duydum
Herkese hayırlı pazarlar ben bişi sormak istiorum arkadaslar kafama takıldı yani benim evonun balataları fişli imiş yani balata bitiminde uyarı yakarmış hiç bu uyarıyı alan oldumu ve nasıl bi uyarı yakmakta artı zamanda abs ısıgımı yanıyor yoksa bu konuda bilgisi olan warmı ben asla balatanın dibine inmesine izin vermem ama bu ışık olayını merak ettiğim içn beklicem bu sefer biraz)
yakıyor diye biliyorum daha bitmedi balata ama ben öyle duydum
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
walla bende normalde biraz sert kulanırım bide istanbul trafiği balatam çabuk biter ama ısık yansın die bekliorum bakalım ilk kiminki yanarsa yazar belki buraya :![]()
abs ışığı değil deamber turuncu renkli balata ışığını yakıyor.
https://www.google.com.tr/imgres?um=...21&tx=83&ty=52
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
eyvallah wallahi kmerak ediorum tşk ederim saolun
bu arada konuyu pek araştırmdan actım kusuuruma bakmayın lütfennn saygılar herkese
Rica ederim.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
evet varmış boyle uyarı sistemleri ancak ben kesinlikle güvenmiyorum çünkü bu tarz araçlarda kullanılan güvenlik materyalleri olabilecek en ucuz maliyetle uygulanıyor araca. hımm bu arada bnm karaoglanında balataları bıtmıs ama helal olsun 20000 kmdır ne yag ne su motora vıda degmedı sımdı hepsını 300 tlye halledıyorlar bakalım bakımdan cıkınca nasıl olacak![]()
ural naptın seni arabayı halloldu mu arkası?
Ben gördümBalatanın kablosunun yalıtkanı janta sürtüp aşınmış, arada bir uyarı lambası yandı söndü, tekeri söktük baktık, kablo şase yapmış balatalar çok aşınmamış, basit bir sistem, balata aşınıp içindeki tel diske sürttüğünde uyarı ışığının yandığını görürsünüz, uyarı ışığı yanlış hatırlamıyorsam gösterge panelinde sol altta sarı
Uzun zamandır bende merak ediyordum. GP Active modellerde uyarı veriyormu acaba Balata bitince![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Benim araçta da bağlı değildi. Sanırım ustalar takmaya üşeniyorlar balata kablosunu bağlamıyorlar.
Orjinal uyarı veren aşınma telli balata ise verir.
Gezgin Gp.
balata uyarı ışığı puntolarda sadece sol ön balata da mevcut
buda dip not olsun
şüphelenirseniz gözle kontrol edin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çoşkun abicim yine güzel bi şekilde konuyu detaylandırmışın çok teşkkür ederim verdiğin bilgi için
frenlerimin kötülüğünden yakınan bir evo cu olarak 25000 km deki aracıma Daha 3 gün önce getrittiğim EBC marka GREEN STUFF model balatalarımı inceledğimde aynı Coşkun abimizin dediği gibi tektaraflı kablosu bulunmakta oda sol tarafta .
Bende balatalarımın bitmesini bekliyorumyada bir iki hafta içinde bitmeden değiştrcem
![]()
grandepunto evoların hepsinde bu sistem mevcut active dynamic farketmez bitince ön balatalar aynı zamanda çok bitmişse elfreni lambanız aynı zamanda hidrolik seviyesini ölçer sönmez![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri