Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Vw Polo & Punto Evo

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ömür çetin
    ultramarine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    41 H 0039
    Edilen teşekkür: 17

şuan 2000 polo klasik 1.6 75lik hemde lpg li kullanıyorum 1 hafta içinde evom gelecek.konfor tamam konforlu ama servise bi gidiyorum of of ağlaya ağlaya çıkıyorum.en son yaptığım bakımlar.bogaz kelebeği 400 baskı balata 350 triger 250 stop lambası 100 çıkma distiribitör 200 silecek 40 hep böle selam ver servise 150 den başlıyo.bide lpg li ama mübarek içiyo.lpg den sonra ayarı kaçtı arabanın stop ediyo sürekli bulamıyolarda kurtuldum artık o ayrı yeni poloyada baktım benim araca 11 verdiler fiat 13 verdi hemen evo aldım hem dolanım hem yedek parça yakıt iç görünüm evo doğru seçim.fiesta çok dar corsa para vermem belki ibiza olabilirdi ama yine evo daha ucuz.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

polonun 1.2 tdi motoru gelmiş yakıt tüketimi çok güzel fiyat da 33500...

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Geçen haftanın Golf - Bravo konusuna dönmesin yine arkadaşlar
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

yeni polonun ön görünümü beni çok etkilemişti kaput far tamponun harika bir uyumu var.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni polonun ön görünümü beni çok etkilemişti kaput far tamponun harika bir uyumu var.
    Hocam sen de mi

Harun Şimşek
    arthemis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

Bir grande punto sahibi olarak Punto evonun görünüşünü beğenmemekteyim oyuncak araba gibi tabi zevkler tartışılmaz. Aynı paraya daha fazla donanım alacağım diye araba alınmaz veya o arabanın daha iyi olduğu anlamına gelmez. Kardeşim daha fazla donanım alacağım diye ben rüzgar sesi, asfalt sesi duymak zorunda değilim hele de bunları duymayım diye arabada bangır bangır müzik dinleyip yanımda oturanı duymamak zorunda hiç deilim. Neymiş sert süspansiyon daha güvenliymiş hadi ordan yoldaki bilye kadar taşların üstünden zıplaya zıplaya gitmek hoşuna gidiyorsa bilmem ama ben zıplamak zorunda değilim. Hadi bir sıkıntınız oldu veya rutin bakım amaçlı servise gittiniz dielim orda dakikalarca bekleyip sizi ordan oraya yönlendirip de yarım saat sonra bir muhatap bulmanız veya hadi randevu alıp gideyim dediniz ve gittiniz sonra kara tahtaya bakıp da sizin adınız burda kayıtlı değil aracınızı bugün alamayız laflarını duymak zorunda değilim. Garantideki aracınız motor arızası yaptığında bu hata sizden kaynaklanıyor deyip aracınızı garantiden çıkartıp bide üstüne basit bir buji arızası için 2500 tl gibi bir para vermek zorunda hiç deilim. Bunlar yaşadıklarım ve daha sayamayacağım bir sürü sıkıntı için aynı paraya daha fazla donanım ve görünümü güzel die gidip punto (fiat daha doğru olur) alacağım diyen varsa şimdiden geçmiş olsun.
    Not: Bu yazı sadece bir Fiat Grande Punto kullanıcısının yaşadıkları, yorumları ve fikirleridir. Asla bir markaya saldırı veya karalama değildir. Bilgilerinize sunarım...
    Konu arthemis tarafından (05/01/2011 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

zeki özkan
    santiago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 38

şunu söleyeyim ben polo da kullandım bir dönem içine set de yaptım aksesuarda yaptım 10000 bakımına götürdüm arabada ufak bir sorun bulundu ama çözüm üretemediler bide üstüne arabadaki set ve aksesuardan kaynaklanıyor dediler herşeyi söktürdüm en sade haline döndürdüm ama halen devam etti bu kez de yurtdışından parça bekleyecez onu değiştirecez dediler 2 ay bekledim geldi değiştirdiler yine aynı sorun olunca araç 1 hafta kalması gerekiyor dediler bende sinirlendim 1 hafta kalmasın direk satılsın dedim gittim clio 3 aldım hatchback aynı ses sistemini ve daha fazla aksesuar taktım hiçbir sorun yaşamadım şimdi bu aracımıda sattım punto evo aldım gayette memnunum başka araca binince direksiyonları çok sert geliyor süspansiyonlarıda gayett iyi dediğin gibi bir sorun yaşatmıyor bana araç dediğin kadar ses almıyor bangır bangır müzik dinlemek zorunda kalmıyorum ve ayrıca ben bugüne kadar serviste bir problem dahi yaşamadım servisten servise fark vardır ki wolswagen in servisinden inan daha iyi.sen karalama peşinde değilim demişsin bende seni kırma yada kızma gibi bişey demiyorum sadece kendi görüşlerimi sölüyorum

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Evolarda (gp lerde var mı bilemiyorum) çok ciddi bir yalıtım var ve asfalt lastik sesi çok çok az...Çok ses alıyor konusu abartı geldi bana...Bir de focusların taban kaplamasını bir kaldırıp bakın derim.

zeki özkan
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evolarda (gp lerde var mı bilemiyorum) çok ciddi bir yalıtım var ve asfalt lastik sesi çok çok az...Çok ses alıyor konusu abartı geldi bana...Bir de focusların taban kaplamasını bir kaldırıp bakın derim.
    ben oldum olası ford araçlarını sevmiyorum gerçekten çok ses alıyorlar

Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı santiago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben oldum olası ford araçlarını sevmiyorum gerçekten çok ses alıyorlar
    Yeni fiesta nın dizel motorlusunu test etmiştim ve motor sanki kucağımda çalışıyordu ayrıca yol sesi gıcırtı sesi allah ne verdiyse vardı araçta...

Bu test aracı değildi yalnız şirket aracıydı ama daha 20-30.000 civarındaki bir aracın bu denli sesli olması korkutmuştu beni ve iyi ki almamışım EVO bence her açıdan daha üstün.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

ben fıattan memmunum isteyen gidip polo alsın buna kimse karışamaz.Ama bu fıatın araçlarındaki dezavantajlı durumların diğer markalarda olmadığını göstermez.Bana göre fıatın tüm araçları verilen parayı hakediyor ama vw nin hiçbir aracı verilen parayı haketmiyor.Bunu ben demiyorum donanımheberforum sitesi gibi büyük bir forumdki insanların ezici çoğunluğu diyor.yine param olsa yine fıat alırım .fıat markasında en ufak bir çıkarım sözkonusu değildir.Yalnızca insanların cebinden boş yere almanlara para kaptırılmasını istemiyorum.Açıkcası gerek geçmişteki tarihten okuduklarım ve günmüzdeki almanların türklere bakış açısı ben de alaman markalarına karşı da antipati oluşturdu diyelim.İster eleştirin ister yanlış diyin ne derseniz diyin ama ne almanları ne ne de yaptığı ürünleri seviyorum.Artı otomobil konusunda beğenmeme sebebim sadece bu değil tabi ki otomobillerinin fiyatları.Amacım da tertışma çıkarmak değil sadece kişisel görüşümdür.

Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Polo yu bu kadar abartmayın derim. Evo bence her açıdan iyi bir araç ve polo nun aynı fiyat aralığındaki donanımlarından çok üstün. İyi ki aracımı almışım diyorum tek sıkıntım motordu ama artık onu da dert etmiyorum çünkü çok tatlı ve gaza getiren bir sesi var devirli kullanınca ş.içinde.

Bir arkadaş ses vs demiş bangır bangır müzik demiş ama polo daha mı az ses alıyor? Çünkü benim öğretmen arkadaşın 2008 model polosundan daha sessiz bir araç olduğu kesin heleki devir 2500 civarlarındayken sıfır ses bence.

Evo alarak çok doğru bir karar vermişim

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Denildiği gibi Evoların yalıtımı GP lardan daha iyi,

Polo, Passat CC ile beraber bence VW nin ürettiği en güzel araçlar.Golf, Jetta... hiçbirisinin tasarım olarak etkileyici bir yanı yok bana göre...

HAKAN SABANCI
    karaduman forever... :) sabanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AN 1933
    Edilen teşekkür: 403

evo diyorum gerçekten polo verilen parayı haketmiyor ayrıca baz donanım polo alınacak paraya full kit hatta skydome 'lu bir evo alınabilir...

zeki özkan
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri

bir W harfi işte herkesin aklını karıştırıyor sonuç olarak kaliteli diyor ama işte son 2 yıldır fiat bu tabuları yıkacak şekilde araç üretmeye başladı ve size şöyle söleyeyim alırsam lüks araba ya A5 olur yada mercedes bmw serisinden biri olur

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Babam yıllardır Renault 9 kullanıyordu. Benim eski araçlarım olan Alfa Romeo 156 2.0 TS, GP 1.4 Active ve Fiorino Emotion 1.3 multijet 75 Hp aracımı da çok uzun süre kullanıp test etme şansı oldu. Cuma günü gidip VW Polo 1,4 Comfort sipariş etmiş 31200 TL'ye. Hediye olarak park sensörü takıyorlarmış, halı ve kauçuk orjinal paspaslarını vereceklermiş. Pazartesi ya da Salı günü teslim alacak inşallah. Aracın donanım özellikleri gerçekten düşük geldi bana. 2 hava yastığı, 4 cam ve aynalar elektrikli. Hepsi bu. Arabada hava yastığı yalnızca iki tane olması bile beni uyuz eder şahsen.. Polo'da yol bilgisayarı yok, direksiyondan kumandalı teyp yok. Alüminyum alaşım jantlar yok. Sis farı yok... yok da yok. Babam nasıl bu parayı verdi de aldı bu arabayı anlamadım. Ama, aracın tipine ve iç malzeme kalitesine kesinlikle laf yok. Çok çekici bir araba bence. Ben olsam alır mıydım? Asla! Baba sen neden Linea dizel bakmadın daha uygun fiyata dediğimde; ne bileyim oğlum VW kalitelidir ben beğendim aldım beni arabadan soğutmaya çalışma dedi Ben de güldüm ve hayırlı olsun babacığım dedim...Laf aramızda, benim Fiorino donanım olarak ondan çok daha üstün )
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Yunus Kahraman
    yunus kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

Çok yakın arkadaşım VW dan önce Caddy aldı, sonra Passat ve son olarakta Toureg aldı. Şimdi tek söylediği laf; VW mı?? Bir daha kapımdan içeri sokmam

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Madem kapısından içeri sokmayacaksa arkadaşınız neden 3 tane VW araç aldı pek anlamadım ben... Bir markadan memnun kalmadıysa insan başka şeye yönelmez mi ? Peki arkadaşınız şu anda ne kullanıyor?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Yunus Kahraman
    yunus kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem kapısından içeri sokmayacaksa arkadaşınız neden 3 tane VW araç aldı pek anlamadım ben... Bir markadan memnun kalmadıysa insan başka şeye yönelmez mi ? Peki arkadaşınız şu anda ne kullanıyor?
    araçları alış araları fazla yoktu çünkü. Önce Caddy yi şirketine, ardından Passat ı kendine ve hemen ardındanda Toureg i babasına aldı. Biraz zaman geçtikten sonrada hepsini sattı. Şu an BMW kullanıyor.

Kerem Güzeltaş
    kerem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 2

merhaba arkadaşlar,

bende 2005 model dizel poloyu 6 yıldır kullanıyorum. araçta hiçbir sorun yaşamadık. bizi 6 kişi dolu olmamıza rağmen ankaradan ardahana bile sorunsuz götürdü...ancak yeni model pololar donanım olarak çok boş araçlar. o kadar parayı sırf VW diye vermek oldukça anlamsız. İnsanla dalga geçer gibi araç boş, doldurmak isteseniz de hem fiyat çok yükseliyor hem de bana 5 ay beklemek zorundasınız gibi açıklamalar yaptılar.

sonuç olarak, Evo mu polo mu derseniz, ben kesinlikle evo derim, siz evoda yaşadığınız sorunların benzerlerini başka araç (özellikle alman) sahipleri yaşamıyor mu sanıyorsunuz. her aracın kendine göre sorunları olabiliyor. araba işi sıfır olsun 2. el olsun tamamen şans işi. çok uzun yıllardır grande punto kullanan daha sonra da evoya dönen bir arkadaşım aracını çok kullanmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadı. bakımlarını ihmal etmedi ve O'na sorun puntoyu tek geçer....

sonuç olarak 2011 polo ve evo arasında yeni teknolojinin bize getirdiklerini bu kadar para verdiğim araçta kullanabileyim diyorsanız Evo'yu tercih etmelisiniz. Polo'da hiçbir şey yok. o kadar para verdiğim araçta 2 tane hava yastığı var.

Saygılarımla....

21. Bu mesajı için 2 kişi kerem66'ye teşekkür etti:

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon