Babam yıllardır Renault 9 kullanıyordu. Benim eski araçlarım olan Alfa Romeo 156 2.0 TS, GP 1.4 Active ve Fiorino Emotion 1.3 multijet 75 Hp aracımı da çok uzun süre kullanıp test etme şansı oldu. Cuma günü gidip VW Polo 1,4 Comfort sipariş etmiş 31200 TL'ye. Hediye olarak park sensörü takıyorlarmış, halı ve kauçuk orjinal paspaslarını vereceklermiş. Pazartesi ya da Salı günü teslim alacak inşallah. Aracın donanım özellikleri gerçekten düşük geldi bana. 2 hava yastığı, 4 cam ve aynalar elektrikli. Hepsi bu. Arabada hava yastığı yalnızca iki tane olması bile beni uyuz eder şahsen.. Polo'da yol bilgisayarı yok, direksiyondan kumandalı teyp yok. Alüminyum alaşım jantlar yok. Sis farı yok... yok da yok. Babam nasıl bu parayı verdi de aldı bu arabayı anlamadım. Ama, aracın tipine ve iç malzeme kalitesine kesinlikle laf yok. Çok çekici bir araba bence. Ben olsam alır mıydım? Asla! Baba sen neden Linea dizel bakmadın daha uygun fiyata dediğimde; ne bileyim oğlum VW kalitelidir ben beğendim aldım beni arabadan soğutmaya çalışma dediBen de güldüm ve hayırlı olsun babacığım dedim...Laf aramızda, benim Fiorino donanım olarak ondan çok daha üstün
)
Yer imleri