şunu söleyeyim ben polo da kullandım bir dönem içine set de yaptım aksesuarda yaptım 10000 bakımına götürdüm arabada ufak bir sorun bulundu ama çözüm üretemediler bide üstüne arabadaki set ve aksesuardan kaynaklanıyor dediler herşeyi söktürdüm en sade haline döndürdüm ama halen devam etti bu kez de yurtdışından parça bekleyecez onu değiştirecez dediler 2 ay bekledim geldi değiştirdiler yine aynı sorun olunca araç 1 hafta kalması gerekiyor dediler bende sinirlendim 1 hafta kalmasın direk satılsın dedim gittim clio 3 aldım hatchback aynı ses sistemini ve daha fazla aksesuar taktım hiçbir sorun yaşamadım şimdi bu aracımıda sattım punto evo aldım gayette memnunum başka araca binince direksiyonları çok sert geliyor süspansiyonlarıda gayett iyi dediğin gibi bir sorun yaşatmıyor bana araç dediğin kadar ses almıyor bangır bangır müzik dinlemek zorunda kalmıyorum ve ayrıca ben bugüne kadar serviste bir problem dahi yaşamadım servisten servise fark vardır ki wolswagen in servisinden inan daha iyi.sen karalama peşinde değilim demişsin bende seni kırma yada kızma gibi bişey demiyorum sadece kendi görüşlerimi sölüyorum