alpertugrahan Nickli Üyeden Alıntı
3 yıl boyunca fiat linea 1,3 dizel 90 hp kullandım. ilk ve son oldu. asla ama asla ne bir daha kullanırım ne de tavsiye ederim. araç gp lerde bulunan şanzuman oranlarına sahip değil, 1-2-3.vitesler bayılıyor. klima açıkken yokuş çıkışlarında ve kırmızı ışık kalkışlarında içler acısı. ayrıca benim gibi bel fıtığı olanlarda o kadar rahatsız bir koltuk süngeri, dizaynı var ki, insanı bitiriyor. iskemle mi koltuk mu belli değil.
isviçreden bir yabancı misafirim oldu, adam arabayı havalimanında gördü bu ne ? dedi..fiat ın böyle bir modelini almanya ve isviçre de daha önce görmemiş..3.dünya ülkelerine çakma model bu..
daha 3 bin km de debriyaj pedalı düştü?? yılda 5-6 kez stop lambaları patlıyor. ön sağ cam otomatiği bozuldu, kapı yuvası içine düştü. bayramda seyahatte rezillik dizboyu..koli bantı ile tutturdum.
motor ve şanzuman bu kasayı taşımayınca 7-7,5 litre yakıyor. daha seri kalkışlar isteyince bu yakıt tüketimi çıkıyor ortaya..fakat bu nedenle de debriyaj baskı balata 33 bin km de değişmek zorunda kaldı...
bu araç kesinlikle bir corolla, bir focus değil ve olamaz...
linea dan toyota ve focus a binince s class mercedes e biniyor gibi oluyorum bel fıtığı da olunca...bunu daha iyi hissediyor insan...
kesinlikle 1.jetta 2.astra 3.corolla 4.focus....arkasından fransızlar gelir...linea en son...