Fiatın arkasından atıp tutan bir arkadaşa atfen yazıyorum...
Fiat araçlarının Reno ile kıyaslanmaması gerektiğini yazmış her markanın kendi bünyesin de cidden güzel ve sağlıklı modelleri var fakat bu model reno da kesinlikle ama kesinlikle megane değil... teneke clio nun çok iyi olduğunu yazmış, kimse kusura bakmasın ama peynir tenekesine para vericeğime otobüse binerim.... fiat ın yol tutuşu için şole bole demiş, sadece gülüyorum 2004 model stilo sahibiyim bakın 2004 model !!! şu an bmw sinden tutun mercedes ine kadar benim aracım gibi fabrika çıkışlı stock halinde her araç ile viraja girelim bakalım, kim arkada kalır... fransız araçlarının hiç birisini sevmiyorum asla da fransızların arabalarına binmem para da vermem... kim ne derse desin italyanların yarattığı araçların bir ruhu var...
unutulmasın fiat ın bünyesinde, ferrari, alfa romeo, masserati, lancia gbi dünaynın en iyi markalarını bulundurur...
fatih babamda dynamıc stilo 2003,kardeşimdede 2004 3 kapı en fulunden stilo vardı,ben daha o stilo gibi rahat ne megane nede laguna gördüm ...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri