B sinifta hb olarak palioda vardi ama gp cikti palio hala var, yenilemeler olabilir
ayrica linea tutsun tabi cok satsin fiat kazansin turkiye kazansin bunlara bir sey diyen de linea yi kotuleyende yok, bana linea yi savunmaniza da gerek yok, zaten savunulacak seyi savunmuyorsunuz.bencede linea fiyat donanim terazisinde gayet basarili tek basina dusunuldugunde ama sorular isin icine sekil ve sikletindeki diger araclar katildiginda ortaya cikmaya basliyor
ucuz fiyat stratejisi niye uygulanir?? urunune nitelik bakimindan guvenmezsin, fiyatiyla iddiali olmaya calisirsin, urunune guveniyorsan hic boyle fiyat kirma olayina girmezsin, urun popularitesini kaybedene kadar.megane hb de oldugu gibi
ben gidip renault ya bile bakmam ki megane a o para verilip alinsin bombos donanimla ama o araba tamamen dis gorunumu ve boyutlari nedeniyle turkiyenin en cok satan araci oldu. Kimse bu arabanin ici bos bir ise yaramaz demiyor geri kalan %20 disinda. herkes aliyor neredeyse. bunu focus kirabildi farkindaysaniz ama nasil? kendine guvenerek!!!!
madem gp yle baslayip prestiji kurtarip megane nin karsisina linea yi rakip cikariyorsun koydugun ve koyacagin donanimina guven, zengin tut, sonrada megane kadar para isteki bu konudan anlamayan %80 "ha bunlar ayni parada ama lineada bunlar bunlar daha fazlaymis gidip onu alayim" desin.
sen ilk basta B segment arabanin cizgilerini baz alip C segment araba tasarlayip "ya linea gp nin sedani iste" duygusunu uyandirip(DH de cok tartistik oylemi degilmi diye), bide ustune zaten farkli fiyat kulvarlarinda baslayip "insanlarimizdaki pahali sey daha kalitelidir on yargisini onune aliyorsun. fiat markasi turkiyede vasat iscilik ve ucuz malzemeyle alt sinif arac ureticisi gibi goruluyor halk taraan ve bu beni cok uzuyor
benim butun derdim fiatin soyle kallavi bir araci uretipte turkiyeye getirememis olmasi.
bunlar benim goruslerim, forumlarinda en onemli ve guzel ozelligi goruslerin paylasilmasidir.paylasilan seylerin diger uyelere GUZELLİKLE yada baska turlu kabul ettirilmeye calisilmasi degil.
neyse linea icin bu kadar cene ve sayfa tuketmek yeterli
turkiyeye hayirli ugurlu olsun
amin!!!
Yer imleri