Alıntı merter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sasi icin zaten tahminimce demistim benim esas soylemim B segment te urettigin bir aracin neredeyse sedanini yapip buna C demek garip geldi.ustelik B sinian daha dusuk donanimla.
fiyati keselim cok satilsin, bunuda donanimdan keselim oyle yapalim, adinada bir ust sinif diyelim.bu gecerli bir satis stratejisi degildir turkiyedeki kullanicilara bunu inandiramazsin.arac alan vatandasin %80i sadece araca ve fiyatina bakip aliyor ne olduguna, sinifi neymis ne degilmis degil.
linea emo da donanim olarak sayilan hiz sabitleyici, blue&me zaten gp de opsiyonel olan ozellikler(turkiyede yok sadece) bunlari fark olarak gostermemek lazim.
ayrica marea yi ilk baslarda bende C olarak degerlendiriyordum ama kendi satici bayileri en basta D oldugunu iddia ediyor.
yazdığında çelişki varmış gibi geliyor bana....hem vatandaşın %80 i fiyata bakıp alıyor demişssin hemde Fiat ın düşük fiyat uygulamasına geçerli değil demişsin.yanlış anladıysam belirtirsin.
ayrıca
Sen gidip 31.500 verip Renault baz Sedan mı alırısn yoksa aynı özellikte baz Linea mı alırısn(27.000e) hatta Linea Dynamic mi alırsın. alırım diyorsan Fiatın sıtratejisi doğru olur. Bende ilk başta baz donanımı eleştrimiştim ama megandan bu kadar ucuz olcaksa Lineayı alırım...