Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni? dün shell den gtl ile fulledim dopoyu ama würt katkı da atıyım dedim ve ve yanlışlıkla benzin katkısını boşaltmışım aracaaracıma zarar verirmi ? bir problem teşkil edermi lütfen bir cvp? yaklaşık bi 25-30 km yol yaptım bi aksilik sezmedim? ne olcak şimdi?_??
birde rot ve kapı ayarı için avrupa yakası fiat servis tavsiyesi olan varmı ve karbon clean?
Konu kadir07 tarafından (08/09/2012 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen başlıklarda yardım istediğiniz konuyu belirtiniz...
bişe olmaz rahat ol benzinli araca dizel katkısı koysaydın o zaman sorun cıkardı rahat ol
şahsen geçenlerde dizel'e dizel katkısı koydum bi halt olmadı , gene aynı yakıor gene aynı gidior sen hissetmion bile bişey oluosa daRahat ol , depoya mazot komadın ..
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Sıkıntı olmaz...
cok tsk ler arkadaslar bilgi icin
bunu bende yaptım hatta würth ünkini attım beleş bulmuştum.Ama yazmaya utandım![]()
büyük ihtimal olmaz mazotluya koyduğun için bir tanıdığım mazotlu arabasına ara sıra benzin koyuyordu yarım litre kadar aynı mantıkla gidersek sorun çıkarmaması gerek![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri